Find dit næste drømmejob 

Er du på udkig efter nye karrieremuligheder? Så er du landet det rigtige sted. Her på siden finder du nemlig ledige stillinger inden for bl.a. økonomi, jura, IT eller human ressources.   

Du kan også oprette dit CV i vores emnebank. Så vil du altid blive kontaktet, når der er åbne stillinger, der matcher din profil. 

Basico-karriere-job

Stilling hos:

Ansættelsestype:

Fagområde:

Basico // CFO Services

Associate consultant: Controlling

Er du selvstændig konsulent med flair for financial eller business controlling? Så er det nu, du skal slå til.

Læs mere
Senior Consultant Finance IT Services

Basico // CFO Services

Associate consultant: hands-on regnskab

Er du selvstændig konsulent og 100 meter mester i regnskab og bogholderi? Vi leder efter dig, som er selvstændig eller overvejer at blive det, til at løse spændende opgaver inden for regnskab eller bogføring hos vores kunder.

Læs mere
Basico-Associate consultant-hands-on regnskab

Basico // People & Payroll Services

Associate consultant: Payroll

Er du selvstændig konsulent med passion for payroll, eller kunne du godt tænke dig at blive det? Så er det nu, du skal slå til.

Læs mere
Basico-Associate Consultant-Payroll

Basico // CFO Services

Associate Consultant: ESG

Er du selvstændig konsulent og brænder dit hjerte for ESG, eller kunne du godt tænke dig at blive det? Så er det nu, du skal slå til.

Læs mere
Basico Associate Consultant ESG

Basico // CFO Services

Associate consultant: Transformation

Er du selvstændig konsulent og brænder du for at skabe forandringer i finansfunktionen, eller kunne du godt tænke dig at blive det? Så er det nu, du skal slå til.

Læs mere
Basico-Associate consultant: Transformation

Basico // CFO Services

Associate consultant til CFO Services

Er du selvstændig konsulent med passion for regnskab og payroll? Eller kunne du godt tænke dig at blive det? Vi leder nemlig efter dig, som er selvstændig eller overvejer at blive det, til at løse spændende opgaver inden for regnskabs- eller lønområdet ude hos vores kunder.

Læs mere
Director Of Finance Scandinavia

Basico // Finance IT Services

Associate Consultant til ERP-implementering

Er du selvstændig – eller kunne du tænke dig at blive det – og har du erfaring fra finansfunktionen og med ERP-implementeringer?

Læs mere
Mand Kvinde Moede Computer

Basico // People & Culture

Senior Research Consultant til Basicos Search & Selection-team

Brænder du for at finde og tiltrække de bedste kandidater til leder- og specialiststillinger og samtidig samarbejde med nogle af Danmarks største virksomheder? Så har du nu muligheden for at blive en del af Basicos Search & Selection-team.

Læs mere
BASICO OFFICE 711

Basico // CFO Services

Senior Payroll Consultant

Kunne du tænke dig at blive en del af et erfarent team med passion for payroll og plads til ægte lønnørderi? Har du solid erfaring med lønadministration og optimering af lønfunktionen i bred forstand?

Læs mere
Payroll

Basico // CFO Services

Konsulenter til strategiimplementering i finansfunktionen

Har du styr på din finansielle værktøjskasse, og bliver du motiveret af at drive forandringsprojekter i kundernes finansfunktion? Vi søger konsulenter til ’transformation services’.

Læs mere
Basico-konsulenter-til-strategiimplementering-i-finansfunktionen

Basico // CFO Services

Vær med til at udvikle ESG-området i finansfunktionen

ESG er blevet en prioritet for CFO’en – er det også det for dig? Og har du lyst til at arbejde i et konsulenthus, hvor du skal rådgive større danske og internationale virksomheder inden for ESG? Så læs endelig videre, og send os dit CV.

Læs mere
Junior Consultant CFO Services

Basico // CFO Services

Konsulenter til CFO Services med erfaring fra revision eller finans

Drømmer du om en hverdag med kunder, kompleksitet og karriere i fokus? Trænger din finansielle værktøjskasse til nyt liv? Så slut dig til vores CFO Services-team, og kickstart din udvikling!

Læs mere
Basico Daniel

Basico // Finance IT Services

Sæt strøm til din karriere

Vi søger en Senior Consultant til vores Finance IT Services-team, som har mod på at arbejde med digitalisering i økonomifunktionen. En som ved, at succesen af et ERP-, BI- eller automatiseringsprojekt afhænger af samarbejdet mellem IT og økonomi. Og ikke mindst – kan anskue et digitaliseringsprojekt fra både finansfunktionens og IT-folkenes stol.

Læs mere
Basico Finance IT Services BI

Basico // Legal Services

Beyond Legal

Kan du omsætte problemer til løsninger?

Læs mere
Basico-job-beyond-legal

Basico //

Kontakt os uopfordret

Er du interesseret i en karriere hos os? Enten som fastansat konsulent eller selvstændig samarbejdspartner? Så upload dit CV. Det tager få minutter, og vi kvitterer med et kald, hvis du har de kompetencer, vi lige står og mangler.

Læs mere
Karriereportal Emnebank

OrderYOYO A/S

Head of FP&A

On behalf of the leading European software company that provides end-to-end solutions to the largest takeaway markets in Europe, Basico is looking for a Head of FP&A. You will get the opportunity to play a critical role in driving performance and impacting decision-making in a dynamic, international and expanding company.

Læs mere
Head Of FP&A

Atlas Timber & Hardwood ApS

Økonomichef

Er du begejstret for økonomistyring og kommerciel udvikling, og kan du løfte økonomifunktionen til næste niveau? På vegne af Atlas Timber & Hardwood ApS søger vi en økonomichef med en solid regnskabsmæssig baggrund og med et kommercielt drive.

Læs mere
Atlas Oekonomichef Atlas Timber & Hardwood ApS

AIP Management P/S

Finance Manager med ansvar for store investeringsaktiver

På vegne af AIP Management P/S, beliggende i indre København, søger vi en forretningsorienteret Finance Manager.

Læs mere
Senior Consultant CFO Services

Wicotec Kirkebjerg A/S

Senior Financial Controller til landsdækkende virksomhed i vækst

På vegne af vores kunde Wicotec Kirkebjerg A/S søger vi en Senior Financial Controller til en nyoprettet stilling. Koncernen er netop flyttet ind i sit nybyggede hovedkontor i Taastrup, som udgør nye, fantastiske rammer om virksomhedens fortsatte udvikling.

Læs mere
Basico Senior Financial Controller Wicotec Kirkebjerg Wicotec Kirkebjerg A/S