Basico // CFO Services

Associate consultant: hands-on regnskab

Basico-Associate consultant-hands-on regnskab

Er du selvstændig konsulent og 100 meter mester i regnskab og bogholderi?

Vi leder efter dig, som er selvstændig eller overvejer at blive det, til at løse spændende opgaver inden for regnskab eller bogføring hos vores kunder.

Som selvstændig associate konsulent i CFO Services får du en interessant hverdag hos vores kunder, hvor du har et fleksibelt arbejdsliv, bringer din faglighed i spil og får faglige udfordringer ved at bidrage til drifts- og udviklingsopgaver i finansfunktionen hos danske og internationale top100-virksomheder.

Bliv en del af et fagligt miljø omkring løsning af projekter

Basico rådgiver og assisterer større danske og internationale virksomheder på CFO’ens område. Det er os, kunderne ringer til, når finansfunktionen står over for større forandringer eller har akut behov for assistance til opgaveløsningen. Vi er et konsulenthus i vækst og har det seneste år budt velkommen til flere nye Basico-associates. Vi er cirka 100 fastansatte og 200 freelancekonsulenter, der skaber værdi hos kunderne som CFO’ens højre hånd og sparringspartner.

Din rolle som selvstændig konsulent

Du vil være selvstændig erhvervsdrivende tilknyttet Basico som associate via en samarbejdsaftale, hvor du bevarer din fleksible arbejdsform og kan tilvælge projekter, som typisk varer tre-seks måneder i enten interim- eller projektformat, fuldtid eller deltid.

Du vil spille en vigtig rolle i vores kundeleverancer, hvor vi lægger stor vægt på at sætte det rette team og matche dine færdigheder, personlighed og ønsker med kundernes behov. Vores team vil matche din profil med indkomne opgaver i tæt samarbejde med forretningen og vores netværk og vil løbende informere dig om projektsituationen.

Som associate får du udfordringer og ansvar og vil blive tilbudt varierende opgavetyper, brancher og grader af kompleksitet i projekter, som kan koordineres med dine egne opgaver. Derudover får du adgang til sparring og support på CFO-niveau, et fagligt netværk i top100-virksomheder og dækning af rådgiverforsikring.

Du vil indgå i et samarbejde med et konsulenthus med stærke faglige værdier som faglighed, ansvarlighed og engagement. Det ligger i vores DNA at gå skridtet videre end leverancen af supportaktiviteter – vi hjælper og inspirerer til forandring og udvikling, udfordrer og skaber perspektiv.

Er du verdensmester til regnskab og bogholderi, får du bl.a. mulighed for at:

  • Drive regnskabsprocesser bl.a. inden for månedsluk og klargøring til årsregnskab
  • Være drivkraften bag oprydning i bogholderiet og større afstemninger og procesdokumentation
  • Regnskabsopgaver på forskellige niveauer alt efter erfaring og præferencer

Arbejdsopgaverne spænder bredt, så det kræver, at du har et godt teoretisk fundament. Samtidig håber vi, at du med ekspertise i bogholderi og regnskab er i stand til at sætte dig ind i kundernes situation og drive og strukturere deres finansfunktion.

Hvad har du med i rygsækken?

For at skabe resultater i rollen skal du være motiveret for at dykke ned i finansfunktionens mange opgaver og processer. Du har en nysgerrig og ambitiøs tilgang til din faglighed, tager ansvar og følger dine opgaver til dørs.

Lyder det som dig?

Ansøg ved at sende os dit CV, hvis du har lyst til at være selvstændig konsulent med Basico-brandet i ryggen. En ansøgning er ikke nødvendig, men inkluder gerne et par linjer om din motivation for at påbegynde et samarbejde med os.

 Sådan indgår du et samarbejde som associate

Sådan indgår du et samarbejde som associate

Vi har skitseret, hvordan de indledende øvelser i vores samarbejde med associates ser ud.
Læs mere om processen

Vil du vide mere?

Sandra Wahl
Sandra Barbara Wahl, Sr. Talent & Development Consultant