Basico // People & Payroll Services

Associate consultant: Payroll

Basico-Associate Consultant-Payroll

Er du selvstændig konsulent med passion for payroll ... 

… Eller kunne du godt tænke dig at blive det?

Så er det nu, du skal slå til.

Vi leder nemlig efter dig, som er selvstændig eller overvejer at blive det, til at løse spændende opgaver inden for lønområdet ude hos vores kunder.

Som selvstændig har du nemlig mulighed for at blive associate hos os. Det betyder, at du får en fleksibel arbejdsform, hvor du har mulighed for at tilpasse dit arbejdsliv til den livsstil, du ønsker; uden at gå på kompromis med de faglige udfordringer. I praksis indgår du derfor en samarbejdsaftale med os i stedet for at blive ansat som funktionær.

Det betyder også, at du tilbydes forskellige projekter, som varierer alt efter vores kunders behov. Du får en hverdag og et arbejdsliv i forandring med et jævnligt skift i opgaver og virksomheder, som kan koordineres med dine andre opgaver.

Er drift og optimering af HR- og lønprocessen din spidskompetence, får du mulighed for:

  • At optimere og supportere drift af lønbehandling, refusion og administration
  • At arbejde med proces- og systemoptimeringsprojekter med assistance og rådgivning til valg og implementering af nye lønsystemer
  • At indtage en rolle som både specialist og projektleder inden for HR- og lønområdet. 

Arbejdsopgaverne spænder bredt, så det kræver, at du har et godt teoretisk fundament. Samtidig håber vi, at du med din erfaring indenfor drift og optimering af lønområdet er i stand til at sætte dig ind i kundernes situation og være sparringspartner, samt drive og optimere deres lønfunktion.

Rollen som associate betyder et samarbejde med en konsulentvirksomhed med stærke faglige værdier, samtidig med at du bevarer den fleksible arbejdsform med mulighed for at tilvælge og fravælge projekter ift. dit eget setup.

Kontakt os her, hvis du har lyst til at være selvstændig konsulent med Basico-brandet i ryggen.

Lyder det som dig?

Vil du vide mere?

Matias Præstegaard
Matias Præstegaard, Senior Talent & Development Consultant