Basico // CFO Services

Associate consultant: Transformation

Basico-Associate consultant: Transformation

Er du selvstændig konsulent, og brænder du for at skabe forandringer i finansfunktionen … 

... Eller kunne du godt tænke dig at blive det?

Så er det nu, du skal slå til.

Vi leder nemlig efter dig, som er selvstændig eller overvejer at blive det, til at designe og implementere ’state of the art’-finansfunktioner ude hos vores kunder.

Som selvstændig har du nemlig mulighed for at blive associate hos os. Det betyder, at du får en fleksibel arbejdsform, hvor du har mulighed for at tilpasse dit arbejdsliv til den livsstil, du ønsker; uden at gå på kompromis med de faglige udfordringer. I praksis indgår du derfor en samarbejdsaftale med os i stedet for at blive ansat som funktionær.

Det betyder også, at du tilbydes forskellige projekter, som varierer alt efter vores kunders behov. Du får en hverdag og et arbejdsliv i forandring med et jævnligt skift i opgaver og virksomheder, som kan koordineres med dine andre opgaver.

Er du den fødte leder af forandringsprojekter, som påvirker ’finance operating model’, deltager du i projekter såsom:

  • Implementering af ny ’finance operating model’
  • Transformationer i forbindelse med M&A
  • Udvikling af finansstrategi og roadmap
  • IPO readiness-projekter
  • Udrulning af finance business partner-struktur.

Du får en faciliterende og sparrende rolle og er med til at følge forandringerne helt i mål. Du får derfor en stor aktie i at sikre ejerskab og forankring, så forandringen skaber resultater.

Arbejdsopgaverne spænder bredt, så det kræver, at du har et godt operationelt fundament fra det finansielle maskinrum og motivation for at arbejde med ledelse af forandringsprojekter.

Samtidig håber vi, at du med erfaring inden for regnskab, økonomistyring og tidligere forandringsprojekter på lønområdet er i stand til at sætte dig ind i kundernes situation og lede forandringer i deres finansfunktion.

Rollen som associate betyder et samarbejde med en konsulentvirksomhed med stærke faglige værdier, samtidig med at du bevarer den fleksible arbejdsform med mulighed for at tilvælge og fravælge projekter ift. dit eget setup.

Kontakt os her, hvis du har lyst til at være selvstændig konsulent med Basico-brandet i ryggen.

Lyder det som dig?

Vil du vide mere?

Sandra Wahl
Sandra Barbara Wahl, Sr. Talent & Development Consultant