Basico // Legal Services

Beyond Legal – kan du omsætte problemer til løsninger?

Basico-job-beyond-legal

Drømmer du om at bruge din juridiske faglighed i forskellige brancher som en del af kundens juridiske maskinrum?

Og vil du arbejde med komplekse udfordringer i både fugle- og frøperspektiv detaljeorientering og holistisk overblik går hånd-i-hånd?

Har du lyst til at omsætte juridiske råd til konkrete og håndterbare løsninger? Så er det lige dig, vi er på udkig efter til vores Legal Services-team.

Vi tilbyder en udviklende karrierevej som konsulent med mange forskellige typer opgaver, tæt samarbejde med forretningen og plads til at skabe den hverdag, der motiverer dig.

Hos os får du lov til at kombinere det bedste fra to verdener og prøve kræfter med interimsløsninger, projektassistance og rådgivning i krydsfeltet mellem jura og forretning. Det betyder, at du løser opgaver inden for alle de discipliner, der normalt hører hjemme i en intern juridisk funktion med fokus på at hjælpe forretningen med at nå sine mål. Værktøjskassen hedder jura, og du hjælper med at bygge huset.

Du kommer derfor helt tæt på kunderne og vil i mange tilfælde blive en uundværlig del af deres interne juridiske afdeling.

Hvilke opgaver er der i Legal Services?

Opgaverne spænder bredt og vedrører alt fra kommercielle kontrakter i mange typer af brancher, GDPR og databeskyttelse, selskabsret, finansieringsret, markedsføringsret, ansættelsesret, daglig juridisk rådgivning til rådgivning i forbindelse med større projekter såsom M&A og IPO’er.

Et af dine vigtigste mål bliver at skabe et dynamisk samspil mellem juridisk rådgivning og kundens øvrige forretning. Der vil være stor variation i opgaverne – både type-, kunde- og tidsmæssigt.

Fællesnævneren er, at du får bred indsigt i kundernes forretning og udvikling, og at du som 'trusted advisor' er med til at skabe værdi for kunden. Fra intention til handling.

Du bliver motiveret af at gøre andre til en succes

Hos Basico går vi på arbejde for at gøre andre til en succes. For at få succes i rollen skal du være fagligt ambitiøs.

Vi kigger efter dig, der:

  • Er uddannet cand.jur. eller cand.merc.jur.
  • Har 3+ års erfaring fra enten et advokathus eller en større virksomhed
  • Har rådgivningserfaring inden for fx kontraktret, GDPR, selskabsret, fast ejendom el.lign.
  • Har et kommercielt mindset og kan se dig selv i en udadvendt konsulentrolle.

Lyder det som dig?

En ansøgning er ikke nødvendig, men inkluder gerne et par linjer om din motivation for at søge stillingen.

Hvis du stadig mangler lidt overtalelse for at søge jobbet, synes vi, at du skal læse med nedenfor. Der præsenterer vi dig nemlig for en af dine (måske) nye kolleger.

Michael Ro Mejer

Vi bliver i høj grad inddraget i den interne strategi og er med til at forme vores egen rolle og vores egne mål. Det gør, at jeg ved præcis, hvor det forventes, at jeg er – og det giver mig tryghed og et ekstra drive.

Mød din nye kollega Michael Ro Mejer, Senior Manager i Legal Services. Michael har været hos Basico siden 2016 og har en baggrund fra BigLaw og som inhouse jurist.

Trine Damsgaard Vissing

Tæt samarbejde på tværs af fagområder, afdelinger og hierarki er en vigtig del af vores DNA både ude hos vores kunder og internt. Her er man en del af holdet fra første dag, og den sparring, man får fra både partnergruppen og øvrige kollegaer, har løftet mig og naturligt drevet min faglige og personlige udvikling kontinuerligt.

Du kan nå langt i Basico: Mød Trine, Partner i Legal Services. Trine begyndte som Senior Consultant i Legal Services og blev i løbet af få år blev udnævnt til Director og derefter til Partner. Trine kom til Basico i 2015 med erfaring som advokat hos Bech-Bruun.

Sæt fart på din udvikling i et ambitiøst konsulenthus

Basico rådgiver og assisterer større danske og internationale virksomheder inden for en række områder. Vi er et konsulenthus i vækst og har det seneste år budt velkommen til flere end 90 nye Basico’ere. Samlet er vi 270 fastansatte og freelancekonsulenter, der skaber værdi hos kunderne som sparringspartner til topledelsen.

Fra dag ét spiller du en vigtig rolle i vores kundeleverancer og kultur. Vi lægger stor vægt på at sætte det rette team og matche dine færdigheder og ambitioner med kundens behov. Hos os får du udfordringer og ansvar, medindflydelse på opgaver og et solidt Basico-bagland i ryggen til sparring og support. Du deltager desuden løbende i kompetenceudvikling gennem vores interne udviklingsprogram, Basico Academy.

 

Har du spørgsmål til stillingen? Du er velkommen til at ringe til Matias Præstegaard, Senior Talent & Development Consultant, 27 15 72 71, eller Trine Damsgaard Vissing, Partner, 53 51 11 25, hvis der er noget, du gerne vil vide mere om.

Vil du vide mere?

Matias Præstegaard
Matias Præstegaard, Senior Talent & Development Consultant