AIP Management P/S

Finance Manager med ansvar for store investeringsaktiver

Senior Consultant CFO Services

På vegne af AIP Management P/S, beliggende i indre København, søger vi en forretningsorienteret Finance Manager.

Du får ansvaret for en portefølje af investeringsaktiver, og du vil agere sparringspartner på tværs af forretningen og vil bidrage med at skabe indsigtsfuld rapportering og finansiel status på porteføljen.

Du vil blive en del af et team på ti kollegaer, der ligeledes varetager roller som Finance Managers med ansvar for andre fonde i AIP Management. Teamet er kendetegnet ved en imødekommende, konstruktiv kultur og et godt sammenhold.

AIP Management er en ung virksomhed, som løbende har udviklet sig positivt hen over de seneste år og for nylig er flyttet ind i nyrenoverede lokaler. Du har i stillingen gode muligheder for faglig og personlig udvikling i en flad organisation, hvor den enkeltes bidrag er synligt.

Dine primære ansvarsområder og arbejdsopgaver

  • Sikring af et godt samarbejde og en effektiv kommunikation med interne og eksterne stakeholders
  • Controlling af investeringsaktiver
  • Udarbejdelse af konsolideret investorrapportering
  • Videreudvikling af rapporteringsframework, der sikrer høj korrekthed og overholdelse af deadlines
  • Udarbejdelse af analyser af cashflow
  • Bidrag til optimering af processer
  • Ad hoc-opgaver og projekter.

Din baggrund

Du har en uddannelse som fx cand.merc.aud. eller HD(R) og har flere års erfaring fra en lignende stilling med fokus på controlling, rapportering og udarbejdelse af regnskaber, og du må gerne have erfaring med rapportering for flere juridiske enheder.

Som person er du proaktiv og ambitiøs i din tilgang til opgaveløsningen. Du opsøger gerne opgaver, der kan udfordre din faglighed og forbedre processer. Du trives godt med en kombination af selvstændige og fælles opgaver og finder stor motivation i at bidrage aktivt til, at teamet og afdelingen lykkes som et hold. Du har flair for at arbejde med IT-værktøjer, og du er flydende på både dansk og engelsk.

Er du interesseret?

Send gerne dit CV og evt. en kort motivation til os via linket hos Basico. Vi afholder løbende interviews, så skynd dig at ringe, eller skriv til os, hvis du er interesseret.

Om AIP Management P/S

AIP Management P/S (AIP) er en dedikeret fondsforvalter med fokus på investeringer i vedvarende energi og infrastruktur i Europa og Nordamerika. AIP har flere end 90 medarbejdere og har oplevet en rivende vækst de seneste år. I dag har AIP mere end 7 mia. EUR i aktiver samt fondstilsagn under forvaltning.

AIP’s medarbejdere er fagfolk med omfattende erfaring fra M&A og asset management samt teknisk erfaring inden for energiindustrien. Hos AIP lægges der vægt på en stærk teamkultur baseret på et iværksætterorienteret, uformelt og inkluderende miljø, hvor alles bidrag er vigtige.

Som dedikeret fondsforvalter sætter AIP en ære i at være en formålsdrevet virksomhed, der foretager investeringer, som støtter overgangen til et mere bæredygtigt samfund på vegne af AIP’s institutionelle investorer, der bl.a. består af PenSam, PKA, Lærernes Pension og AkademikerPension.

AIP er for nylig flyttet ind i nyindrettede lokaler på Klareboderne, København K. 

Vil du vide mere? 

Gitte Hjortskov Larsen
Gitte Hjortskov Larsen, Director