Basico // CFO Services

Konsulenter til CFO Services med erfaring fra revision eller finans

Basico Daniel

Drømmer du om en hverdag med kunder, kompleksitet og karriere i fokus?

Og trænger din finansielle værktøjskasse til nyt liv? Så slut dig til vores CFO Services-team, og kickstart din udvikling! 

Skab værdi i kundernes finansielle maskinrum 

Som konsulent i CFO Services får du en udfordrende hverdag hos vores kunder, hvor du bidrager til drifts- og udviklingsopgaver i finansfunktionen. Projekterne varer typisk tre-seks måneder, og dine opgaver tilpasses løbende din udvikling og dine interesser. Der vil således være stor variation i opgavetype, branche og kompleksitet fra projekt til projekt. 

Efter et år hos os har du: 

  • Drevet centrale økonomiprocesser såsom månedsluk og rapportering
  • Bidraget med økonomiske analyser og optimering af processer
  • Deltaget i transformationer og skabt forandringer i større danske og internationale virksomheder
  • Taget aktivt del i vores interne aktiviteter og sociale fællesskab. 

Sammen med dig sikrer vi en stejl læringskurve og et spændende arbejdsliv, hvor to dage aldrig er ens. Du får desuden adgang til sparring og læring på CFO-niveau og et stort netværk i danske top-100-virksomheder. 

Sæt fart på din udvikling i et ambitiøst konsulenthus 

Basico rådgiver og assisterer større danske og internationale virksomheder på CFO’ens område. Det er os, kunderne ringer til, når finansfunktionen står over for større forandringer eller har akut behov for assistance til opgaveløsningen. Vi er et konsulenthus i vækst og har det seneste år budt velkommen til flere end 90 nye Basico’ere. Samlet er vi 300 fastansatte og freelancekonsulenter, der skaber værdi hos kunderne som CFO’ens højre hånd og sparringspartner. 

Fra dag ét spiller du en vigtig rolle i vores kundeleverancer og kultur. Vi lægger stor vægt på at sætte det rette team og matche dine færdigheder og ambitioner med kundens behov. Hos os får du udfordringer og ansvar, medindflydelse på opgaver og et solidt Basico-bagland i ryggen til sparring og support. Du deltager desuden løbende i kompetenceudvikling gennem vores interne udviklingsprogram, Basico Academy. 

Efter et år som Basico’er har du således været på to-tre kundeprojekter og udviklet dine kompetencer inden for finansiel controlling, rapportering og procesoptimering. Du har deltaget i uddannelse sammen med dine peers, hvor du har udbygget dine færdigheder inden for fx consulting og projektledelse. 

Bliv en del af et stærkt fællesskab 

I CFO Services får du engagerede kolleger, der alle brænder for at hjælpe vores kunder og understøtte CFO’ens agenda. Hverdagen foregår typisk ude hos kunderne, og om fredagen arbejder de fleste konsulenter fra Basico-kontoret, så der er mulighed for at dyrke det faglige og sociale fællesskab. 

Vores kontor i Tuborg Havn med udsigt til Øresund danner rammen om en kultur med høj faglighed, frie rammer og store ambitioner. Vi har en flad organisationsstruktur og et stærkt samarbejde på tværs af afdelinger og niveau. 

I Basico bliver det sociale liv prioriteret højt, og du vil derfor jævnligt blive inviteret til fredagsbarer, sportsaktiviteter, kulturelle arrangementer, gastronomiske oplevelser eller firmafester. 

Vi tilbyder desuden konkurrencedygtige vilkår og karrieremuligheder, som tilpasses dine personlige ambitioner og behov. 

Hvad har du med i rygsækken? 

For at skabe resultater i rollen skal du være motiveret for at dykke ned i finansfunktionens mange opgaver og processer. Du har en nysgerrig og ambitiøs tilgang til din faglighed, og du er en god kollega, der tager ansvar og følger dine opgaver til dørs. 

Dit fundament og dine kvalifikationer – indtil nu: 

  • Du har en kandidatgrad inden for revision, regnskab, finansiering, økonomistyring eller lignende.
  • Du har flere års erfaring med regnskab og controlling fra en finansfunktion eller et revisionshus.
  • Du er dygtig til dataanalyse og er vant til at arbejde med større datamængder i Excel.
  • Du er god til at kommunikere, samarbejde og skabe relationer.
  • Du trives i en omskiftelig hverdag og motiveres af rådgiverrollen. 

Er du klar til at slutte dig til holdet?

Send os dit CV. En ansøgning er ikke nødvendig, men inkluder gerne et par linjer om din motivation for at søge stillingen. Vi indkalder løbende til samtaler.

Læs mere om vores rekrutteringsproces

Læs mere om vores rekrutteringsproces

Processen – kort fortalt!
Basico-nicholas-zacho

Da jeg begyndte hos Basico, blev jeg bare kastet ud i det, og jeg kom ud på to projekter med det samme. Jeg var på en opgave, hvor vi oprindeligt skulle drifte, men vi endte med at optimere økonomifunktionen og reducerede behovet for mandetimer med næsten 50%. Det gav mig virkelig blod på tanden. Dét at kunne hjælpe en kunde med at optimere processer og dermed frigive timer, som virksomheden kan allokere andre steder hen – fx på at vækste – det er dér, at jeg føler, at jeg gør en forskel som konsulent.

Kickstart din karriere i Basico: Mød Nicholas, Senior Consultant i CFO Services. Nicholas er cand.merc.aud. fra Aarhus Universitet og har arbejdet et år som revisor i EY, hvorefter han blev konsulent hos Basico.

Vil du vide mere?

Caroline Risager Krzton
Caroline Risager Krzton, Talent & Development Manager