Basico // CFO Services

Konsulenter til strategi-implementering i finans-funktionen

Basico-konsulenter-til-strategiimplementering-i-finansfunktionen

Brænder du for at transformere finansfunktionen i større danske og internationale virksomheder?

Og vil du stå i spidsen for at implementere de nye processer, strategier og systemer, der skaber resultater? 

Så læs endelig videre, og send os dit CV! 

Skab forandringer i finansfunktionen

Vi har travlt med at drive og forankre større organisatoriske forandringer i kundernes finansfunktioner, og du får mulighed for at spille en vigtig rolle fra dag ét. Som kundens rådgiver og projektleder er du med til at designe og implementere ’state of the art’-finansfunktioner, der indfrier kundens ambitioner og fremtidige behov. Du bliver tilknyttet projekter inden for ’transformation services’, hvor Basico i al ubeskedenhed indtager en markedsledende position.

Kunderne er typisk større danske og internationale virksomheder, som vi assisterer i forbindelse med fx omstruktureringer, opkøb, frasalg og øvrige optimeringer, der påvirker ’finance operating model’.

Helt konkret deltager du i forandringsprojekter såsom:

  • Implementering af ny ’finance operating model’
  • Transformationer i forbindelse med M&A
  • Udvikling af finansstrategi og roadmap
  • IPO readiness-projekter
  • Udrulning af finance business partner-struktur.

Dit rammeværktøj bliver Basicos Change Model, som du kan læse om her, og din rolle ud mod kunden bliver faciliterende og sparrende. Vi følger forandringerne helt i mål, og du får derfor også en stor aktie i at sikre ejerskab og forankring, så forandringen skaber resultater.

Hvad har du opnået efter et år hos os?

Motiveres du af at lære nyt og have en varierende hverdag, vil du stortrives hos os. Efter et år som Basico’er vil du have været på to-tre projekter og spillet en væsentlig rolle i finansfunktionerne i nogle af Danmarks største virksomheder.

Du har deltaget i uddannelse sammen med dine peers på tværs af Basicos fem servicelines, hvor du har udbygget dine færdigheder inden for fx projektledelse og facilitering. Med andre ord står din faglighed ikke og samler støv hos os. Tværtimod.

Sidst – men ikke mindst – har du deltaget i vores årlige AwayDay, hvor du sammen med dine kolleger arbejder med Basicos strategi og skaber fælles oplevelser. Du har taget del i vores traditionsrige sommer- og julemiddag og deltaget i diverse sociale aktiviteter og events. For sandt at sige sætter vi vores sammenhold og fællesskab højt.

Hvad er dit fundament indtil nu?

For at du kan trives og få succes i rollen, forestiller vi os, at du:

  • Har en videregående uddannelse inden for finansiering, regnskab, økonomistyring eller lignende
  • Har operationel erfaring fra en finansfunktion, fx som finance business partner eller finance manager
  • Har deltaget i eller drevet forandringsprojekter i finansfunktionen
  • Har en stærk konsulentprofil og indsigt i basale metoder og modeller
  • Er flydende på dansk og engelsk i skrift og tale.

Lyder det som dig?

Send os dit CV. En ansøgning er ikke nødvendig, men inkluder gerne et par linjer om din motivation for at søge stillingen. Vi indkalder løbende til samtaler.

Læs mere om vores rekrutteringsproces

Læs mere om vores rekrutteringsproces

Processen – kort fortalt!
Basico-Sinne-Juliussen

Frie rammer og en kultur, der driver den individuelle motivation, har på kort tid udviklet og udfordret mig på både det personlige og det faglige plan.

"Jeg arbejder med transformationsprojekter, som i stor grad handler om at rådgive og guide virksomheder i den retning, de ønsker, men med et fagligt og operationelt fokus, så forandringen lykkes og forankres. Positionen som rådgiver kræver en anderledes værktøjskasse, som jeg ved hjælp af sparring fra partnergruppen udvikler, så den passer til mig."

- Sinne, Manager i CFO Services

Gør karriere i et ambitiøst konsulenthus

Basico er for dig, der motiveres af udfordringer.

Vi er et konsulenthus i vækst, og i dag er vi ca. 270 Basico’ere, der sammen har opbygget en stærk markedsposition. Vi lægger stor vægt på at sætte det rette team og matche dine kompetencer og ambitioner, så du kan løfte opgaven succesfuldt og opleve, at du udvikler dig.

Hos os kan du derfor give dine erfaringer perspektiv og selv være med til at skabe din karrierevej. Hvor den går hen afhænger af, hvad der er vigtigt for dig.

Vil du vide mere?

Caroline Risager Krzton
Caroline Risager Krzton, Talent & Development Manager