Basico //

Upload dit CV med få klik!

Karriereportal Emnebank

Vi er rigtig glade for, at du viser interesse i Basico – og ønsker at indgå i en dialog om hvilke muligheder, du kunne have hos os.

Når du opretter dig i vores emnebank, takker du samtidig ja til at blive kontaktet, hvis vi får en stilling på hånden, der passer som fod i hose til dine ønsker og kompetencer.

Det eneste, du skal gøre, er at sende dit samtykke, udfylde formularen og uploade dit CV. Og har du ikke allerede inkluderet et par linjer om stillingstype, karrierevej og fagområde, så gør endelig det. Så kan vi nemlig sikre, at vi henvender os med en stilling, der sparker til netop din motivation.

Lyder det som noget for dig?

Basico-karriere-i-basico
Karriere i Basico

En karriere hos Basico!

En stilling som fastansat konsulent hos Basico er for dig, der motiveres af udfordringer, og som vil være i et konsulenthus, hvor alle er velkendte ansigter. Hos os kan du give dine erfaringer perspektiv og selv være med til at skabe din karrierevej. Hvor den går hen, afhænger af, hvad der er vigtigt for dig. 

Læs mere om vores karriereveje
Basico-Karrieremail-David
Karrieremail

Få inspiration til din karrierevej

Har du brug for et inspirationsspark til din karriere? Basicos karrieremail guider dig rundt i de seneste trends på jobmarkedet og hjælper dig med råd og sparring.

Tilmeld dig vores karrieremail!
Basico-Begyndelsen til Basico
Begyndelsen til Basico

Begyndelsen til Basico

I 1993 møder Basicos stiftere, Nicolai Kühl og Jacob Poulsen, hinanden for første gang. Intet peger på det tidspunkt på et livslangt parløb, men fire-fem år senere får de alligevel skabt fundamentet til det, der senere skal vise sig at blive til Basico. Og det er dét, du kan blive klogere på her.

Læs om begyndelsen til Basico

Bliv en del af en ambitiøs konsulentvirksomhed

Fra dag ét vil du spille en vigtig rolle i både vores kundeleverancer og kultur. Basico er forbundet af mennesker – vores fagligheder, engagement og fælles ansvar for at gøre menneskene omkring os til en succes gør Basico til en spændende og udviklende arbejdsplads. Og i al ubeskedenhed har vi et fantastisk hold af fænomenale individer, der alle sammen bidrager til en helt særlig kultur, hvor det er sjovt og hyggeligt at gå på arbejde.

Sammen har vi opbygget en stærk markedsposition, og vi er i dag ca. 250 Basico’ere, som sætter en ære i at skabe værdi for vores kunder, oparbejde ny viden og udvikle nye værktøjer.

Som Basico’er bliver du en del af et fagligt, lærerigt og socialt miljø, der har en flad organisationsstruktur og plads til at give ambitionerne flyvehøjde. Det betyder, at du har rig mulighed for at engagere dig i interne projekter og sociale aktiviteter, alt efter hvad der interesserer lige netop dig. Du vil også løbende blive inviteret med til en masse sociale arrangementer såsom vinsmagninger, fredagsbarer, sportsaktiviteter og firmature.

Vil du vide mere?

Matias Præstegaard
Matias Præstegaard, Senior Talent & Development Consultant
Kontakt os