Atlas Timber & Hardwood ApS

Økonomichef

Atlas Oekonomichef

Er du begejstret for økonomistyring og kommerciel udvikling, og kan du løfte økonomifunktionen til næste niveau? 

På vegne af Atlas Timber & Hardwood ApS søger vi en økonomichef med en solid regnskabsmæssig baggrund og med et kommercielt drive.

Som økonomichef vil du spille en afgørende rolle i forbindelse med den videre økonomiske udvikling af forretningen, hvor du vil være med til at sætte dagsordenen samt understøtte virksomhedens strategi og realisere en lang række ambitiøse målsætninger.

Stillingen

Dine ansvarsområder favner bredt og inkluderer ud over ledelsesansvaret for økonomi- og regnskabsfunktionen ansvar for Legal & Risk samt den administrative del af HR. Du vil specifikt beskæftige dig med:

 • Ledelse og udvikling af funktionen
 • Sikring af en effektiv månedsafslutningsproces
 • Månedsrapportering til forretningen, herunder udvikling af ledelsesrapportering
 • Udarbejdelse af årsregnskab
 • Skat, moms mv.
 • Budgettering, opfølgning herpå samt variansforklaring
 • Sikring af værdiskabende rapportering og sparring med forretningen
 • Optimering af arbejdskapital og cashflow-forecasting
 • Sikring af høj datakvalitet i alle processer og rapporteringer
 • Kontakt til revision og en effektiv revisionsproces
 • Sikring af compliance, herunder ESG-rapportering
 • IT-systemer ift. økonomifunktionen
 • Optimering af processer, herunder digitalisering og automatisering
 • Udvikling og sikring af compliance og kontrolmiljøer.

Din baggrund

Du har en teoretisk baggrund som cand.merc.aud. eller HD(R) og evt. erfaring som revisor. Du må gerne have nogle års erfaring fra en tilsvarende rolle som Finance Manager eller økonomichef, herunder erfaring med teamledelse. Du har erfaring med at skabe en effektiv økonomifunktion, og du har lysten og evnen til både at arbejde detaljeret hands-on og at præsentere og facilitere business reviews med de forretnings-ansvarlige.

Du har generelt flair og interesse for IT og brugen af systemer til optimering. Du har gerne erfaring med Power BI eller andre visualiseringsværktøjer. Erfaring med digitaliserings- og automatiseringsprocesser samt med Business Central er at foretrække. Du behersker dansk og engelsk flydende – både skriftligt og mundtligt.

Du trives i et fagligt passioneret miljø, hvor der er fokus på at levere kvalitet og eksekvere. Du trives ligeledes i en alsidig rolle med en bred kontaktflade i hele organisationen, hvor du kan gøre en markant forskel. Din samarbejdsstil er præget af stærk kommunikation og initiativ, og du er dygtig til at samle alle ender, skabe overblik og levere værdifuld sparring, der sikrer kvalitet og fremdrift i virksomheden.

Du har stærke analytiske evner og respekt for detaljer og præcision. Du er forretningsorienteret og ønsker at involvere dig i arbejdet med at professionalisere virksomheden yderligere.

Interesseret?

Er du interesseret, så skynd dig at sende dit CV til Basico via linket. En motiveret ansøgning er ikke nødvendig, men du er velkommen til at sende os et par linjer om, hvorfor du søger stillingen. Vi indkalder løbende til samtaler. Alle henvendelser behandles med fuld diskretion.

Om virksomheden

Atlas Timber & Hardwood ApS er en international handelsvirksomhed, der driver import og eksport af kvalitetsråtræ samt den tilhørende logistik. Atlas Timber & Hardwood er en mindre organisation med ca. ti ansatte, beliggende i Holte. De er præget af en stærk holdånd og en stor faglig viden og stolthed.

Virksomheden er i kontinuerlig vækst, og i 2022 opkøbte Atlas Timber & Hardwood virksomheden Skov-Link, som også er leverandør af træ. I dag er Skov-Link et 100%-ejet datterselskab af Atlas Timber & Hardwood. I de kommende år vil der i høj grad lægges vægt på en yderligere konsolidering af begge virksomheder samt udviklingen af digitale værktøjer og arbejdsprocesser.

Har du spørgsmål? 

Gitte Hjortskov Larsen
Gitte Hjortskov Larsen, Director