Basico // Finance IT Services

Sæt strøm til din karriere

Basico Finance IT Services BI

Det giver normalt aldrig mening at sætte sig imellem to stole. Medmindre du arbejder med digitalisering i økonomifunktionen.

For succesen af et ERP-, BI- eller automatiseringsprojekt afhænger af samarbejdet mellem IT og økonomi. Det ved du. Og du kender vigtigheden af at kunne anskue et digitaliseringsprojekt fra både finansfunktionens og IT-folkenes stol.

Men ved du, at som en del af vores Finance IT Services-team kan du sætte den erfaring i spil hos nogle af Danmarks mest spændende virksomheder?

Tænker du: Nej, men fortæl mig mere! Så læs endelig videre.

Få en hverdag med rådgivning og projektledelse i fokus

Som Senior Consultant i vores Finance IT Services-team, også kendt som FITS, spiller du en central rolle i at rådgive om og drive projekter inden for implementering af Microsoft Dynamics 365 Business Central.

Det er her, at netop dine erfaringer – fra krydsfeltet imellem økonomi og IT – vil gøre en forskel for, at kundens digitaliseringsprojekt lykkes. I rollen vil du få et tæt samarbejde med kunden og arbejde med alle stadierne af implementeringen af fx Business Central – lige fra det forberedende arbejde under opstart, indtil løsningen er implementeret og overleveret.

Helt konkret betyder det, at du skal arbejde med at:

  • Tilpasse og optimere Business Central for vores kunder
  • Implementere softwareløsninger, der automatiserer og optimerer arbejdsgangene i finansfunktionerne
  • Rådgive den finansielle ledelse – ofte CFO’en
  • Agere projektleder og løbende sparringpartner for kunden.

Med andre ord skal din forretningsforståelse bringes i spil, da din rolle vil være alsidig med flere kasketter. Du vil nemlig både blive ansvarlig for projektet, blive sparringspartner og skulle holde hånd i hanke med projektleverancerne under hele implementeringen.

Dine projekter vil hovedsageligt tage udgangspunkt i implementeringen af Business Central, der ofte løber over fire-seks måneder. Men – som du vil opdage – kan en vellykket ERP-implementering åbne dørene op for opgaver inden for automatiserings-, BI-, FP&A- og andre digitaliseringsprojekter, som vi håber, du også har interesse i.

Læs mere om vores rekrutteringsproces

Læs mere om vores rekrutteringsproces

Processen – kort fortalt!

Sæt turbo på din udvikling

Og hvor kan det tage din karriere hen? Fremtidsudsigterne i Basico er mange, men særligt vil vi støtte dig i din faglige udvikling ved fx at give dig en dybdegående forståelse af Business Central samt andre spændende teknologier. Derudover vil din læringskurve inden for projektledelse stige gevaldigt. Vi har stort fokus på at udbygge dine færdigheder og din faglige værktøjskasse, så foruden udfordrende kundeopgaver tilbydes du en række relevante kurser, camps og e-læring gennem vores læringsplatform Basico Academy.

Du bliver desuden en del af et team, der er motiveret af at få snitfladerne mellem IT og finans til at spille spitzenklasse. Det betyder, at du vil opleve et godt sammenhold – både professionelt og socialt – og et ønske om at spille hinanden gode gennem daglig sparring.

Hvad har du med i bagagen?

Måske kommer du allerede fra konsulentbranchen eller sidder internt i en finansfunktion som fx controller og synes, det er sjovt at sætte strøm til processer og lege med IT. Hvor end du kommer fra, så er det vigtigste, at du har aspirationer om at udvikle dig gennem spændende projekter og trives i spændingsfeltet mellem Finance og IT.

Vi leder efter dig, som:

  • Har tre-seks års erfaring fra finansfunktionen med fingrene i bolledejen
  • Har brugererfaring med ERP-systemer (gerne Business Central/NAV eller F&O/AX) eller fra en større eller mindre ERP-implementering
  • Forstår processerne i en finansfunktion og forretningsgangene generelt
  • Kan se dig selv i en rådgiverrolle, hvor både kolleger og kunder efterspørger din viden
  • Har en HD 2. del, cand.merc. eller lignende.

Skal du med om bord?

Så send os fluks dit CV. En ansøgning er ikke nødvendig, men du er velkommen til at sende os et par linjer om, hvorfor du søger stillingen. Vi indkalder løbende til samtaler.

Kristian Schøning Frederiksen

Hos Basico har jeg fået den rette balance mellem en spændende karriere og fritid. I Finance IT Services er jeg omgivet af kolleger, der også kan lide at nørde finansapplikationer. Den dynamik med uformelle diskussioner, sparring og viden, det skaber, er en fornøjelse. Og så er det fedt, når vi sammen får lavet en løsning, der gør en forskel i vores kunders hverdag.

Mød din nye kollega Kristian, senior consultant i Finance IT Services. Kristian har sideløbende med studierne i regnskab og økonomistyrelse fra CBS arbejdet som revisor hos Deloitte. Efter han færdiggjorde sin HD-uddannelse i 2018, begyndte han som financial controller hos Bruun & Stengade, hvorefter han i september 2021 begyndte som senior consultant i Finance & IT hos Basico.

Bliv en del af en ambitiøs konsulentvirksomhed i vækst 

Basico er for dig, der motiveres af udfordringer, og som vil være i et konsulenthus, hvor alle er velkendte ansigter.

Vi er et konsulenthus i vækst, og i dag er vi ca. 250 Basico’ere, der sammen har opbygget en stærk markedsposition. Vi lægger stor vægt på at sætte det rette team og matche dine kompetencer og ambitioner, så du kan løfte opgaven succesfuldt og opleve, at du udvikler dig.

Hos os kan du derfor give dine erfaringer perspektiv og selv være med til at skabe din karrierevej. Hvor den går hen, afhænger af, hvad der er vigtigt for dig.

Vil du vide mere?

Matias Præstegaard
Matias Præstegaard, Senior Talent & Development Consultant