Basico // CFO Services

Vær med til at udvikle ESG-området i finansfunktionen

Junior Consultant CFO Services

Gør en forskel for ESG-agendaen

Vi har travlt med at designe og implementere forandringer i kundernes finansfunktioner, og senest er ESG-agendaen flyttet ind i vores portefølje af projekter. For ESG er blevet en prioritet hos CFO’en, og det betyder spændende muligheder for konsulenter, der ønsker at arbejde i krydsfeltet mellem bæredygtighed, procesoptimering og rapportering.

Vi søger konsulenter, der motiveres af et alsidigt og udfordrende arbejdsliv med ESG i fokus. Kunderne er typisk større danske og internationale virksomheder, som vi assisterer og rådgiver om de nye rapporteringskrav på ESG-området.

Som konsulent i vores ESG Services-team bringer du din faglighed i spil inden for et eller flere af disse områder:

 • Double materiality assessment
 • Assurance readiness
 • ESG-controlling
 • Design og implementering af ’operating model’
 • Udrulning af nye KPI’er og rapporteringsprocesser.


Dit rammeværktøj bliver Basicos Change Model, som du kan læse om her, og din rolle ud mod kunden bliver faciliterende, sparrende og rådgivende. Vi følger projekterne helt i mål, og du får derfor også en stor aktie i at sikre ejerskab og forankring, så forandringen skaber resultater.

Bliv en del af et stærkt fællesskab

I Basico får du engagerede kolleger, der alle brænder for at hjælpe vores kunder og understøtte CFO’ens agenda. Hverdagen foregår typisk ude hos kunderne, og om fredagen arbejder de fleste konsulenter fra Basico-kontoret, så der er mulighed for at dyrke det faglige og sociale fællesskab.

Vi holder desuden vores stærke kultur i live gennem sociale arrangementer såsom vinsmagninger, fredagsbarer, sportsaktiviteter, biografklub og firmaevents.

Hos Basico bliver du derfor en del af et fagligt, lærerigt og socialt miljø, der har en flad organisationsstruktur og plads til at give ambitioner flyvehøjde.

Hvad er dit fundament indtil nu?

For at få succes i rollen forventer vi, at du har erfaring med et eller flere områder inden for ESG-rapportering. Du har formentlig en baggrund fra finansfunktionen, hvor du har arbejdet med fx dataindsamling, controlling, rapportering eller revisions- og complianceprocesser på ESG-området.

Desuden forestiller vi os, at du:

 • Har en kandidatgrad i revision, regnskab, økonomistyring eller lignende
 • Har erfaring med regnskab og controlling fra en finansfunktion eller et revisionshus
 • Har erhvervserfaring og motivation for at arbejde med bæredygtighed og CSRD-krav
 • Trives i en omskiftelig hverdag og motiveres af rådgiverrollen
 • Er dygtig til dataanalyse og er vant til at arbejde med større datamængder i Excel
 • Er flydende på dansk og engelsk i skrift og tale.

Lyder det som dig?

Send os dit CV. En ansøgning er ikke nødvendig, men inkluder gerne et par linjer om din motivation for at søge stillingen. Vi indkalder løbende til samtaler.

Basico-mette-slipsager

I Basico arbejder ESG Services med mange typer virksomheder, der ofte er forskellige steder ift. ESG-modenhed og ambition. Det gør hverdagen både varieret og spændende. Vores praktiske tilgang til ESG og evnen til at operationalisere rapporteringen sammen med kunden og gøre den håndgribelig er noget, som man kan mærke reelt har værdi hos kunden. ESG Services er en del af CFO Services og befinder sig i et spændende krydsfelt midt i Basico, da emnerne inden for ESG strækker sig ud i stort set alle vores afdelinger.

Mette har været ansat i Basico siden december 2022 og har tidligere haft ansvar for ESG-rapportering i DSV Group. Hun er uddannet cand.merc.int. og CEMS MIM fra CBS.

- Mette, Director i CFO Services.

Bliv en del af en ambitiøs konsulentvirksomhed i vækst

Basico rådgiver og assisterer større danske og internationale virksomheder på CFO’ens område. Det er os, kunderne ringer til, når finansfunktionen står over for større forandringer eller har akut behov for assistance til opgaveløsningen. Vi er et konsulenthus i vækst og har det seneste år budt velkommen til flere end 90 nye Basico’ere. Samlet er vi 270 fastansatte og freelancekonsulenter, der skaber værdi hos kunderne som CFO’ens højre hånd og sparringspartner.

Fra dag ét spiller du en vigtig rolle i vores kundeleverancer og kultur. Vi lægger stor vægt på at sætte det rette team og matche dine færdigheder og ambitioner med kundens behov. Hos os får du udfordringer og ansvar, medindflydelse på opgaver og et solidt Basico-bagland i ryggen til sparring og support. Du deltager desuden løbende i kompetenceudvikling gennem vores interne udviklingsprogram, Basico Academy.

Vil du vide mere?

Caroline Risager Krzton
Caroline Risager Krzton, Talent & Development Manager