Find dit næste drømmejob 

Er du på udkig efter nye karrieremuligheder? Så er du landet det rigtige sted. Her på siden finder du nemlig ledige stillinger inden for bl.a. økonomi, jura, IT eller human ressources.   

Du kan også oprette dit CV i vores emnebank. Så vil du altid blive kontaktet, når der er åbne stillinger, der matcher din profil. 

Basico-karriere-job

Stilling hos:

Ansættelsestype:

Fagområde:

Din søgning gav 8 resultater

Basico // CFO Services

Senior Payroll Consultant

Kunne du tænke dig at blive en del af et erfarent team med passion for payroll og plads til ægte lønnørderi? Har du solid erfaring med lønadministration og optimering af lønfunktionen i bred forstand?

Læs mere
Payroll

Basico //

Kontakt os uopfordret

Er du interesseret i en karriere hos os? Enten som fastansat konsulent eller selvstændig samarbejdspartner? Så upload dit CV. Det tager få minutter, og vi kvitterer med et kald, hvis du har de kompetencer, vi lige står og mangler.

Læs mere
Karriereportal Emnebank

Basico // CFO Services

Konsulenter til strategiimplementering i finansfunktionen

Har du styr på din finansielle værktøjskasse, og bliver du motiveret af at drive forandringsprojekter i kundernes finansfunktion? Vi søger konsulenter til ’transformation services’.

Læs mere
Basico-konsulenter-til-strategiimplementering-i-finansfunktionen

Basico // CFO Services

Vær med til at udvikle ESG-området i finansfunktionen

ESG er blevet en prioritet for CFO’en – er det også det for dig? Og har du lyst til at arbejde i et konsulenthus, hvor du skal rådgive større danske og internationale virksomheder inden for ESG? Så læs endelig videre, og send os dit CV.

Læs mere
Junior Consultant CFO Services

Basico // CFO Services

Konsulenter til CFO Services med erfaring fra revision eller finans

Drømmer du om en hverdag med kunder, kompleksitet og karriere i fokus? Trænger din finansielle værktøjskasse til nyt liv? Så slut dig til vores CFO Services-team, og kickstart din udvikling!

Læs mere
Basico Daniel

Basico // Finance IT Services

Sæt strøm til din karriere

Vi søger en Senior Consultant til vores Finance IT Services-team, som har mod på at arbejde med digitalisering i økonomifunktionen. En som ved, at succesen af et ERP-, BI- eller automatiseringsprojekt afhænger af samarbejdet mellem IT og økonomi. Og ikke mindst – kan anskue et digitaliseringsprojekt fra både finansfunktionens og IT-folkenes stol.

Læs mere
Basico Finance IT Services BI

Basico // Legal Services

Beyond Legal

Kan du omsætte problemer til løsninger?

Læs mere
Basico-job-beyond-legal

Basico // People & Culture

Senior Research Consultant til Basicos Search & Selection-team

Brænder du for at finde og tiltrække de bedste kandidater til leder- og specialiststillinger og samtidig samarbejde med nogle af Danmarks største virksomheder? Så har du nu muligheden for at blive en del af Basicos Search & Selection-team.

Læs mere
BASICO OFFICE 711