Executive search

Basico-people-payroll-executive-search

Executive search

Basico er specialiseret i executive search og har mange års erfaring. Vi kortlægger og rådgiver om de kompetencer og egenskaber, der er afgørende for, at en ledelsesopgave kan varetages succesfuldt.

Vi kan hjælpe med executive search og toplederrekruttering, herunder assessment af kandidater, på tværs af brancher og med særlig faglig og kommerciel indsigt i Finance, Legal Services, HR, Facility Management og Finance IT Services.

Få adgang til vores ekspertise inden for executive search

Målrettet løsninger og processer tilpasset jeres behov

Drag fordel af vores erfaring med Danmarks største virksomheder

Føl jer personligt involveret og støttet gennem hele processen

Søger du din næste CFO?

Med executive search finder vi den rette kandidat til din virksomhed.

Lederne i din organisation er afgørende for din virksomheds performance. Gennem deres viden, indsats og motivation understøtter de en velkvalificeret og dedikeret kreds af medarbejdere og ledere, som sammen skaber værdi for din virksomhed. Derfor er det alfa og omega at få de rette kompetencer om bord i din virksomhed, og rekruttering af ledere og tunge specialister er aldrig nogen simpel sag.

Med vores omfattende erfaring og ekspertise inden for executive search forstår vi vigtigheden af at finde de rette ledere til at drive virksomheder fremad. Det kræver erfaring, kompetence, netværk, forretningsforståelse og situationsfornemmelse.

En tillidssag

Som leder er du afgørende for din virksomheds succes. Du sætter den strategiske retning og sørger for, at medarbejderne trives og har de rette forudsætninger for at levere. Samtidig er det dig, som skal gøre virksomheden i stand til at se, gribe og udnytte de muligheder, der er på markedet – og det er også dig, der skal styre virksomheden sikkert gennem en eventuel krise.

Vi forstår vigtigheden af denne rolle, og derfor går vi til opgaven med stor seriøsitet. Vi ved, at tillid er afgørende, og vi sætter en ære i at forstå din organisation og jeres behov gennem en grundig analyse af jeres kultur, forretning og aktuelle situation med alt, hvad det indebærer af udfordringer og muligheder.

Vi bygger på mange års erfaring som ’trusted advisor’, og vores executive rekruttering samarbejder med mange af Danmarks største virksomheder. Vi involverer en Basico-partner med specifik faglig ekspertise i hver søgeopgave, der vil være til stede gennem hele processen.

Har du brug for sparring?

Gitte Hjortskov Larsen
Gitte Hjortskov Larsen, Director
Kontakt os

Vores fundament er faglighed

Vi tilbyder således rekrutteringsløsninger på lederniveau såvel som inden for en bred vifte af brancher og specialiserede områder.

Vores tilgang er baseret på dyb faglighed, branchekendskab og forretningsforståelse samt velafprøvede processer, professionelle, veldokumenterede testværktøjer og mange års erfaring med at vurdere et bredt spektrum af kandidater ift. kompetencer, personlighed, erfaring, ambitioner, lederkvalifikationer, værdier m.v.

En målrettet og tilpasset proces

Der er mange ting, der skal gå op i en højere enhed, når du står over for en rekruttering, der skal løses gennem executive search. Ikke én virksomhed eller et rekrutteringsbehov er ens, og vi skræddersyer derfor et forløb, der passer til din virksomhed og jeres unikke situation.

Vi støtter, aflaster og rådgiver dig i processen, og vi hjælper dig med at finde de ledere, der skaber værdi og resultater for netop din virksomhed.

Vi står inde for en god og ordentlig proces for både dig som rekrutterende virksomhed og over for kandidaterne.

Og vi lover dig beyond business support. Det gælder ikke mindst, når vi løser en executive search-opgave, hvor vores succeskriterie er at levere kompromisløs kvalitet i hele processen – fra den indledende analyse, kommunikation undervejs, præsentation af kandidater og til kontrakten er underskrevet med den rette til netop din virksomhed.

Basico-people-payroll
People & Payroll Services

People & Payroll Services

I People & Payroll Services tilbyder vi en bred palet af ydelser inden for human resource management. Vi samarbejder med dig om at skabe forretningsmæssig værdi gennem dine medarbejdere.

Vil du vide mere?
Basico-ledelse-organisation-lykke-pedersen
Ledelse og organisation

Ledelse og organisation

Virksomheder skal kunne omstille sig hurtigt for at sikre organisationens udvikling på et omskifteligt marked. Vi tilbyder professionel rådgivning, der gør en forskel for dig og din forretning i en tid, hvor forandring er altafgørende.

Vil du vide mere?
Basico-people-payroll-search-selection
Search & selection

Search & selection

Når du skal rekruttere en mellemleder eller specialist, er der mange ting, der skal gå op i en højere enhed. Faglige kompetencer, erfaring og personlighed skal passe til både stillingen og din virksomhed, og det er aldrig nogen simpel opgave at finde den helt rette kandidat.

Vil du vide mere?

Lad os tales ved!


Vi sidder klar ved telefonen
+45 702 703 71
Kontakt os