Nyhedsmail

Hold dig opdateret!

Insights by Basico er en ugentlig nyhedsmail med tendenser og viden fra supportfunktionerne. Du får en faglig vitaminindsprøjtning direkte i indbakken hver lørdag i form af spændende vidensartikler, caseinterviews, how-to-artikler, eventinvitationer og meget mere.

Skriv mig op til Insights by Basico

Hvad kan du forvente af Insights by Basico?

I Insights by Basico får du tilsendt fagligt indhold med substans, så du er opdateret på de vigtigste nyheder og tendenser inden for supportfunktionerne. 

Vi lever nemlig i en hyperforanderlig verden i konstant udvikling. Og det stiller krav til såvel forretningen som supportfunktionerne, der skal sikre, at virksomheden er klar til at håndtere de nye udfordringer og muligheder, der opstår. 

For at kunne følge med den udvikling er det en klar fordel, at du ved præcist, hvad der rører sig inden for supportfunktionerne – ikke bare i din egen virksomhed. Og dét hjælper Insights by Basico dig med. 

Ud over faglige artikler får du også andet indhold, vi synes er relevant for dig. Det kan være i form af links til vores endnu mere dybdegående artikelserier og invitationer til vores events, der giver dig netværk og nye faglige perspektiver. 

Lyder det som noget for dig? Så skriv dig op med det samme, og glæd dig til på lørdag. 

Vi håber, at du har lyst til at læse med. 

Ja tak, min indbakke er klar!

Insights by Basico giver dig ...

… din ugentlige vitaminindsprøjtning af faglig inspiration for supportfunktionerne.

De artikler, vi deler med dig i nyhedsmailen, er skrevet af os selv – så vi står 100% på mål for indholdet i dem. Og vi lover dig, at vi har tænkt nøje over, at artiklerne skal kunne inspirere og skabe værdi for dig og din virksomhed. 

  • Caseinterviews

    Vi er ude på opgaver hos nogle af Danmarks største virksomheder, og det giver os mulighed for at give deres erfaringer videre til dig. Caseinterviewene handler om aktuelle emner og tendenser inden for Finance, Finance IT, People & Payroll og Legal.

  • Guides og how-to-artikler

    Hvordan kommer du bedst videre med ESG-rapporteringen? Hvilke AI-funktioner skaber værdi i FP&A? Og hvordan får du overblik over dine FM-omkostninger? Det er bare nogle af de spørgsmål, du kan finde svar på – og vejledning til – i vores guides og how-to-artikler.

  • Vidensartikler

    Nogle emner er værd at dykke ekstra ned i – det kan være alt fra rapporteringstendenser til indsigter i, hvordan din virksomheds supportfunktioner kan mere end bare at supportere og være succesfulde businesspartnere. Det har vi artikler, der gør dig meget klogere på.

Tilmeld Dig Nyhedsmail

Jeg er overbevist – skriv mig op!

Få et fagligt indspark med substans direkte i indbakken hver uge.
Med Insights by Basico holder du din faglighed up to date med relevant indhold.

Ja tak! Skriv mig op!