Basico Header Legal Insights

Legal Insights – nyhedsmailen for inhouse jurister.

Med Legal Insights er du altid opdateret på praktisk viden og tendenser inden for den juridiske funktion.

 

Legal Insights handler om kommerciel jura – helt konkret om, hvordan Legal skaber værdi i hverdagen for din virksomhed, fx i jeres rådgivning af forretningen om kundekontrakter, leverandørstyring, fast ejendom, AI, databeskyttelse og compliance.  

Det vil jeg abonnere på!


Hold dig opdateret på alt, som handler om kommerciel jura, med 'Legal Insights'. 

Legal Insights er til dig, der sidder som inhouse-rådgiver.  

Vi håndplukker de temaer, der fylder allermest i inhouse legals hverdag og giver det en operationel vinkel, så du får et højt niveau af praksisnær juridisk viden, skrevet i et no bullshit-sprog. 

Spændende, ikke sandt? 

Hvis du er enig, så skriv dig op nu, og få lækkert Legal-indhold direkte i indbakken. 

Skriv mig på listen med det samme!

Trine Vissing 1X1 (1)

Målet er en legal-funktion, der fokuserer på at skabe værdi og forstår, hvad der rent faktisk skaber værdi for forretningen i dag og om 3 år. De kan nemlig sikre, at de juridiske rammer er tilstrækkeligt fleksible og langtidsholdbare, samtidig med at de er robuste nok til at reducere relevante risici, så resten af forretningen har de bedst mulige rammer at arbejde under.

- Trine Damsgaard Vissing

Er du inhouse-rådgiver?

’Legal Insights’ giver dig …

… et velproduceret og fagligt nyhedsflow med konkret og brugbar viden. 

Du sikrer dig, at artikler og events lander i din indbakke, så du altid er opdateret på kommerciel jura og får inspiration til, hvordan du skaber værdi som legalfunktion for din virksomhed. 

Nedenfor giver vi dig en smagsprøve på, hvilken type fagligt indhold du kan få i ’Legal Insights’. 

  • Caseinterviews om Legal-emner

    Hvordan sikrer du robusthed i den juridiske funktion hos en virksomhed i vækst? Og hvordan skaber Legal-processer og aftaler værdi for resten af virksomheden? Det har vi talt med nogle af vores kunder om, så du kan få del i deres erfaringer.

  • Guides og how-to-artikler

    Du får selvfølgelig også artikler, der stiller skarpt på, hvordan du implementerer nye compliance-tiltag og tendenser inden for Legal-området på en måde, så de giver mest muligt udbytte og mindst muligt besvær for din virksomhed.

  • Sneak peek på mailserier

    Du får et smugkig på det bedste indhold fra Basicos andre publikationer, bl.a. i form af artikler fra nogle af vores mailserier – selvfølgelig særligt udvalgt efter, at de er relevante for Legal-området.

Payroll Nyhedsmail

Jeg er overbevist – skriv mig op!

Få hands-on kommerciel juridisk viden med substans direkte i indbakken hver måned, og hold din faglighed up to date.

Ja tak! Skriv mig op!