Basico-people-payroll-search-selection

Mere end et job ...

Basico er summen af vores mennesker. Og i al ubeskedenhed har vi et fantastisk hold af fænomenale individer. Hver især er vi gode, men sammen er vi bedst.

En karriere hos Basico

En karriere hos Basico

En stilling som fastansat konsulent hos Basico er for dig, der motiveres af udfordringer, og som vil være i et konsulenthus, hvor alle er velkendte ansigter. Hos os kan du give dine erfaringer perspektiv og selv være med til at skabe din karrierevej. Hvor den går hen, afhænger af, hvad der er vigtigt for dig.
Karriere i Basico
Få en samarbejdsaftale

Få en samarbejdsaftale

Drives du af selv at kunne sammensætte dit arbejdsliv? Er fleksibilitet, selvstændighed og frihed netop de nøgleord, der åbner døren til din arbejdsglæde? Så kan en aftale om at være associate consultant hos Basico meget vel være noget for dig.
Associate i Basico
En karriere hos vores kunder

En karriere hos vores kunder

Søger du nye karrieremuligheder inden for bl.a. økonomi, jura, IT eller human ressources? Men uden for konsulentbranchen? Så er du landet det rette sted. For kan du sætte ord på, hvilket arbejdsliv du drømmer om, kan vi sætte dig i kontakt med de af vores kunder, som har åbne muligheder, der matcher dine ønsker.
Karriere hos kunder