Basico-people-payroll-search-selection

Mere end et job ...

Basico er summen af vores mennesker. Og i al ubeskedenhed har vi et fantastisk hold af fænomenale individer. Hver især er vi gode, men sammen er vi bedst.

En karriere hos Basico

En karriere hos Basico

En stilling som fastansat konsulent hos Basico er for dig, der motiveres af udfordringer, og som vil være i et konsulenthus, hvor alle er velkendte ansigter. Hos os kan du give dine erfaringer perspektiv og selv være med til at skabe din karrierevej. Hvor den går hen, afhænger af, hvad der er vigtigt for dig.
Karriere i Basico
Få en samarbejdsaftale

Få en samarbejdsaftale

Drives du af selv at kunne sammensætte dit arbejdsliv? Er fleksibilitet, selvstændighed og frihed netop de nøgleord, der åbner døren til din arbejdsglæde? Så kan en aftale om at være associate consultant hos Basico meget vel være noget for dig.
Associate i Basico
En karriere hos vores kunder

En karriere hos vores kunder

Søger du nye karrieremuligheder inden for bl.a. økonomi, jura, IT eller human ressources? Men uden for konsulentbranchen? Så er du landet det rette sted. For kan du sætte ord på, hvilket arbejdsliv du drømmer om, kan vi sætte dig i kontakt med de af vores kunder, som har åbne muligheder, der matcher dine ønsker.
Karriere hos kunder
Basico Et Tilbageblik Paa Aarsafslutningsprocessen

Et tilbageblik på årsafslutningsprocessen

Finance Compliance Financial Close
27. marts 2024
I forlængelse af vores blogindlæg ’Giv din årsafslutning en flyvende start’ i oktober 2023 er det nu igen relevant at zoome ind på årsafslutningsprocessen. Dels for at stille dig selv spørgsmålet om, hvorvidt årsrapporten for 2023 fik den flyvende start, den var tiltænkt, eller om forberedelsen til 2024 skal være endnu bedre. Og dels for at dykke ned i, om der er nogle nye forhold i 2024, som du bør have in mente. For én ting er sikkert. Intet er konstant – heller ikke når det gælder årsafslutningsprocessen.
Rolling Forecast Content

Effektiv økonomistyring: Sådan bidrager rolling forecast til vækst i din virksomhed

Planning Finance
21. marts 2024
Uforudsigelighed er snart det eneste, vi kan forudsige, og det stiller store krav – særligt til din planlægnings- og budgetproces. I denne artikel kan du få indsigt i, hvordan rolling forecast – kombineret med de rette økonomistyringsmål – kan understøtte virksomheders vækst bedre end traditionelle planning-processer.
Basico Clever Naar Vaekst Giver Pladsproblemer

Clever: Når vækst giver pladsproblemer

Facility Management
29. februar 2024
Markedet for elbiler er vokset eksplosivt, og det har givet pladsmangel på kontoret hos Clever, der har Danmarks største markedsandel på ladenetværket. I denne artikel kan du læse om, hvordan de lykkedes med at imødekomme pladsmanglen, og få indsigt i, hvad du skal være opmærksom på, hvis din virksomhed skal udvide sit lejemål.
Få mere viden