Basico-financial-associate-consultants

Associate i Basico!

Drives du af selv at kunne sammensætte dit arbejdsliv? Er fleksibilitet, selvstændighed og frihed netop de nøgleord, der åbner døren til din arbejdsglæde? Så kan en aftale om at være associate consultant hos Basico meget vel være noget for dig. 

Vælg din egen vej som associate

De fleksible rammer gør, at du selv kan bestemme din hverdag. Du kan skrue op eller ned for arbejdet i perioder, hvor du ikke er på Basico-opgaver. 

 

Du får mulighed for at udvide din professionelle berøringsflade og styrke dit netværk gennem samarbejdet med Basico og gennem relationer hos kunden. Den projektbaserede arbejdsform giver dig variation i både arbejdsopgaver og relationer, så du oplever høj omskiftelighed, udvikling og ikke mindst frihed. 

Vil du være associate consultant hos Basico?

Se mulighederne her!

Under- leverandør til forretningen

Som associate consultant tager du dit arbejdsliv i egne hænder. Her indgår du nemlig en samarbejdsaftale med os som selvstændig. Som selvstændig underleverandør samarbejder du med vores forretning. På den måde bygger du selv de rammer, der passer til det arbejdsliv, du gerne vil have.

 

Mulighed for fleksibilitet, til- og fravalg og fuld fart på spændende opgaver – og den kontinuerlig læring fra de forskellige opgaver – kan du sætte direkte ind i vidensbanken og bruge i fremtidige projekter.

Kan jeg hjælpe?

Matias Prastegaard 319 V2
Matias Præstegaard, Senior Talent & Development Consultant

Vi har netværket – du har kompetencerne

Når du vælger at samarbejde med Basico som vores underleverandør, har du mulighed for at arbejde hos vores mange, spændende kunder. Vi har stor variation i vores opgaver og kunder i hele landet, og vi sammensætter det rette hold hos kunden ud fra konsulenternes erfaring, kompetencer og igangværende projekter med øje for kundens behov. Er du den rette til opgaven – og passer det med din interesse og tidsplan – har vi et match. 

Holdet hos kunderne kan bestå af en enkelt konsulent eller flere konsulenter afhængig af omfanget af projektet. Du vil altid have en dedikeret partner fra Basico som sparringspartner samt et fagligt konsulenthus i ryggen. 

Når du nærmer dig afslutningen på en Basico-opgave, er vi også i dialog, så vi bedst muligt kan tænke dig ind i fremtidige opgaver. På den måde kan det være et kontinuerligt samarbejde, hvor du kan kombinere dine egne kunder med Basicos kundeopgaver.

Vil du dykke længere ned i vores staffingproces?

Vil du dykke længere ned i vores staffingproces?

Alle virksomheder har deres egen måde at gøre tingene på. Det har vi også. Hos Basico gør vi en dyd ud af at finde det helt rette match mellem konsulenter og kundeprojekter – både hvad angår kompetencer, personlighed og udviklingspotentiale.

Når konsulent og projekt skal passe sammen

Sådan indgår du et samarbejde som associate

Sidder du og tænker, at et samarbejde med Basico lyder som dit næste eventyr? Og ser du potentiale i et solidt og forhåbentligt langvarigt samarbejde? Så hører vi meget gerne fra dig.

 

Hvordan foregår det, hvis du indleder et samarbejde med Basico som associate – sådan helt lavpraktisk? Vi har skitseret, hvordan de indledende øvelser i vores samarbejde med associates ser ud – trin for trin.

 

Kom et skridt tættere på en samarbejdsaftale her!

Kan jeg hjælpe?

Sandra Wahl
Sandra Barbara Wahl, Senior Talent & Development Consultant