Basico ERP-rådgivning (1)

ERP-rådgivning!

Drøm stort, når du opgraderer eller implementerer et ERP-system. For det er en bekostelig affære, men samtidig en oplagt mulighed for at få transformeret forretningen. Transformationen kan tage udgangspunkt i forretningsprocesserne som den røde tråd i ERP-projektet, hvilket er med til at sikre projektets forankring i forretningen.

Et succesfuldt ERP-projekt er så meget mere end blot et nyt IT-system

Et ERP-projekt er for mange virksomheder ukendt farvand, og grundig forberedelse vil betale sig tusindfold igen og sikre, at virksomheden opnår det ønskede resultat. Målene for projektet skal være defineret inden valg af ERP-system og leverandør, så I får opfyldt de krav og ambitioner, I har til projektet og ikke 'blot' får et nyt IT-system.

Et succesfuldt ERP-projekt er nemlig så meget mere, og hvis 'rejsen' gennemføres korrekt, er der mange fordele at hente. I vil kunne opnå:

Processer 

 • Defineret procesejerskab
 • Effektive og automatiserede processer
 • Funktionsadskillelse
 • Arbejdsbeskrivelser

Data 

 • Defineret dataejerskab
 • Proces for nye masterdata
 • Korrekte masterdata
 • Korrekt rapportering

Teknologi

 • Integreret systemlandskab
 • Overvågning af systemer og integrationer
 • Minimal manuel databehandling

Organisation

 • Tydelige roller og ansvar
 • Involvering af de korrekte personer
 • Proces for optimering af processer/systemer

Kan jeg hjælpe? 

Thomas Malmros
Thomas Malmros, Partner

Brobygningen er essentiel

En stor opgave i ERP-projekter består i at styre leverancer inden for mange forskellige forretningsområder i forhold til ressourcer, løsning og tid. Der vil uden tvivl opstå udfordringer, hvor projektlederen skal have styregruppen til at træffe store valg, hvorfor det er vigtigt, at rapporteringen er oprigtig og hyppig, så risici og mitigerende tiltag er kendt af styregruppen.

Derudover er der mange parter involveret, hvorfor forståelsen og kommunikationen mellem eksterne konsulenter, forretningen, IT osv. skal hjælpes til at blive så gnidningsfri som muligt. Derfor er ressourcer, der evner at bygge bro mellem parterne, essentielle for, at I opnår succes med ERP-projektet.

Vores løsning passer til dine behov

I Basico har vi ERP-rådgivere, som hjælper dig med at skabe fremdrift i og struktur på dit ERP-projekt. Vores involvering i projektet kan variere fra skabelsen af et ERP-framework til projektledelse af hele projektet. Mulighederne er mange! Det afgørende er, at vi finder den løsning, som passer til din virksomhed og dine behov.

Basico - Hop Ud Af Excel Tyranniet
Blog
Dit ERP-system kan ikke stå alene!
En væsentlig del af den økonomiske styring i virksomheden er den løbende rapportering af finansiel og operationel performance. Den kræver data til tiden, og at tallene er korrekte og komplette. For at lykkes med opgaverne skal det teknologiske fundament, som understøtter Finance, fungere optimalt.
Læs hvorfor her!
Godt Klaedt Paa Til Erp Implementering Fire Erfaringer Der Hjaelper Dig Til Succes Basico
Blog
Fire gode råd med ERP-implementering: Bliv klædt på til succes
Det er en kompleks og kostbar opgave at implementere ERP, og fejlslagne projekter kan have store negative følger for virksomheden. Men du kan øge muligheden for succes ved at dokumentere og få forankret forretningsprocesserne i virksomheden, inden projektet tager fart.
Få fire gode råd!
Basico-Bestaar Dine Processer Gig Testen
Blog
Gig-økonomi skaber forandringer i dine processer
Gig-økonomien (ofte kaldet gig economy) skaber en forandring i arbejdsmarkedet, så en stor andel af dine opgaver højst sandsynligt vil blive løst af en fleksibel og temporær arbejdsstyrke. For at blive bedst rustet til den forandring stiller det krav til både kvaliteten og detalje­niveauet af dine processer. Er du klar?
Læs mere
Mailserie: Fundamentet for et vellykket ERP-projekt

Mailserie: Fundamentet for et vellykket ERP-projekt

I vores mailserie sætter vi fokus på projektorganisationen og det fundament, som skal spille dit ERP-system godt.
Skriv dig op her!

Kompetencer hele vejen rundt

Finance IT Services' digitaliseringscirkel viser de kompetenceområder vi kan bringe i spil, når de finansielle processer i din virksomhed skal digitaliseres med et holistisk udgangspunkt.

Når vi hjælper med at digitalisere og automatisere en finansfunktion, gør vi en dyd ud af at sammensætte de applikationer og værktøjer, der møder netop dit behov. På en måde, så løsningen understøtter data, processer og de mennesker, der knokler bag linjerne. 

Du kan klikke på de forskellige områder i figuren herunder, hvis du vil læse mere om de mange kompetencer, der fremgår af Finance IT Services’ digitaliseringscirkel. 

Digitaliseringscirkel Generel

Lad os tales ved!


Vi sidder klar ved telefonen
+45 702 703 71
Kontakt os