People & Payroll Services

Basico-people-payroll

People & Payroll Services

Har du brug for optimering af dit People-område, et eftersyn af din lønproces, interim assistance eller hjælp til rekruttering? Så er du havnet det rette sted. Vores erfarne konsulenter har masser af ekspertise inden for People og Payroll og står klar til at hjælpe dig! 

Teknologi og processer bundet sammen af mennesker

People og Payroll-området kræver ofte skræddersyede løsninger med involvering af både mennesker, teknologi og processer. Vores rådgivning stræber derfor efter at skabe synergi mellem dine medarbejdere og de strukturer, de opererer i, for at styrke din virksomhed. 

 

Allierer du dig med os, åbner du døren for bred faglig sparring inden for Payroll og Human Resource Management. Det betyder helt konkret, at du kan få rådgivning om opbygning af HR-operations, assistance til implementering af effektive processer og systemer, analyser og compliance samt driftssupport. 

 

Så du får et People-område kendetegnet ved effektivitet og compliance samt en gnidningsfri drift og servicering af forretningen. 

Få sparring på den operationelle side af dit People og Payroll-område

Lad os tage en snak om din virksomheds aktuelle behov!

Kontakt os

Vi finder din næste CFO, leder eller specialist

Search er et værdifuldt værktøj i din rekrutteringsproces – især når du skal tiltrække specialister eller succesfulde ledere, der modtager mange henvendelser. Her er det nemlig ikke tilstrækkeligt at række ud med et spændende job. For disse kandidater har store forventninger til selve rekrutteringsprocessen og den personlige sparring. 

 

Og det er de forventninger, vi kan hjælpe dig med at indfri. 

 

En vellykket rekrutteringsproces er nemlig en tovejsproces, hvor både du og de kandidater, vi præsenterer for dig, klædes godt på til at vurdere, om der er et holdbart match. 

 

Resultatet er en succesfuld ansættelse, men også en strategisk tilføjelse, der styrker din organisation.

Læs mere om Executive Search & Recruitment
Basico-ledelse-organisation-lykke-pedersen
Change Management

Change Management

Står du over for en organisatorisk forandring? Og ønsker du sparring på, hvordan du får dine medarbejdere med om bord, så de kan se sig selv i din forretningsmæssige aspiration for fremtiden? 

Læs mere om Change Management
Basico-people-payroll-search-selection
Executive Search & Recruitment

Executive
Search &
Recruitment

Lad os hjælpe med at identificere, evaluere og ansætte de bedst kvalificerede kandidater til nøglepositioner i din virksomhed. Allierer du dig med os, får du rådgivning om og rekruttering til executive-, management- og specialistpositioner inden for vores ekspertiseområder: Finance, People & Payroll, Legal og Finance IT. 

Executive Search & Recruitment
Basico Pps
Coaching

Coaching

Er du en leder eller en specialist, der søger personlig udvikling og karrierestøtte? Så bringer vores coachingprogrammer dig nærmere målet. 

Læs mere om coaching

Udvikling og rådgivning til dit People-område

Vi kan hjælpe dig med at udvikle og rådgive HR-området, så det understøtter din virksomheds overordnede mål. Som din fortrolige rådgiver og samarbejdspartner baserer vi vores tilgang på en solid forståelse af både mennesker og processer. 

Vores rådgivning til People-området omfatter bl.a.: 

  • Hjælp med at sammensætte og optimere de bedste teknologiske værktøjer og systemer for at opnå mere datadrevne og effektive HR-processer 
  • Hjælp til at forstå og håndtere den menneskelige dimension af dit forandringsprojekt 
  • Hjælp til at organisere og optimere din lønadministration som helhed 
  • Hjælp til implementering og drift af de operationelle opgaver og processer. 

Vi går på arbejde hver dag for at gøre People-området bedre – vi kalder det Beyond Business Support – og vi kan helt sikkert også hjælpe dig. Tøv ikke med at række ud, hvis du vil høre mere. 

Interim konsulenter med kompetencer til at løse opgaven i netop din virksomhed

Vi hjælper dig igennem en periode med spidsbelastning, opsigelse, barsel eller sygemelding. 

Uanset om vi skal bidrage som projektdeltagere i en HR-transformation, tage ledelsen af en lønfunktion, drifte HR-processer eller hjælpe med at sikre, at projekter og transformationer bliver forankret. Ja, så får du en smidig overtagelse af opgaverne, så du kan opretholde momentum og kvalitet i din daglige drift uden bekymring. 

Vores konsulenter er nøje udvalgt for at sikre, at de har den ideelle kombination af praktisk erfaring, faglige kompetencer og personlige egenskaber til at understøtte dig og dit team. 

Og når dit team er klar til at få opgaverne retur, kan du forvente en struktureret og detaljeret overlevering, så der ikke er nogen viden, der falder på gulvet. 

Rådgivning

Har du brug for sparring på nogle af de store fokusområder i din HR-organisation? Så kan vores dygtige HR-eksperter hjælpe, hvad end det handler om ledertræning, brug af teknologi til læring, optimering af HR-processer, eller trivsels- og fastholdelsesinitiativer.  

 

Kan vi hjælpe?

Interim

Har du en rolle som HR-direktør, HR-konsulent, eller payroll-specialist til låns i din HR-organisation? Så har vi HR-folk klar til at varetage rollen med samme engagement og ansvarlighed, som hvis det var deres egen – lige så længe, du har behov for det.  

 

Læs mere om Interim Services?

Digitalisering

Har du brug for sparring og assistance på digitaliseringen og automatiseringen af dine HR-processer? Så har vi HR-specialister klar til at hjælpe dig med at få teknologien, medarbejdernes engagement heri og organisationens strategi til at spille sammen. 

 

Mere om digitalisering

Rekruttering

Mangler du assistance til at finde kompetencer inden for økonomi, jura, eller HR?Så hjælper vores rekrutteringsfolk dig med at finde og udvælge kvalificerede kandidater, der matcher din virksomheds behov og ambitioner.   

 

Har du brug for hjælp til at rekruttere?

Vil du vide mere?

Henrik Schøtt Kjærgaard
Henrik Schøtt Kjærgaard, Partner
Kontakt os