People & Payroll Services

Basico-people-payroll

People & Payroll Services

I People & Payroll Services tilbyder vi en bred palet af ydelser inden for human resource management. Vi samarbejder med dig om at skabe forretningsmæssig værdi gennem dine medarbejdere.

Search & selection af kompetente ledere og specialister

Vi skaber kontakt til de kvalificerede økonomer, jurister og HR-specialister, du har brug for i udviklingen af din virksomhed. Når din virksomhed har en ledig stilling inden for økonomi, legal, HR eller Finance IT, sikrer vi kort fortalt den rette kandidat til jobbet gennem målrettet rekruttering. 

 

Udover at hjælpe dig med rekruttering af kvalificerede specialister kan vi også hjælpe dig med at finde de helt rette ledere til din virksomhed. Vi ved, at en lederrekruttering aldrig er nogen simpel sag, og vi forstår de særlige krav, der er til lederne, og hvor afgørende netop lederne er for din virksomheds værdiskabelse. Derfor har vi også et ganske særligt fokus på executive search. 

Læs mere om Search & Selection

Lad os tage en snak om din virksomheds aktuelle behov!

Kontakt os

Ledelse og organisation

Human resource management-aktiviteter skal designes, implementeres og vurderes på baggrund af, i hvilken grad de hjælper organisationen til at opnå sine visioner og udfylde sin mission; altså en strategisk indfaldsvinkel. Som et aktiv i organisationen er mennesket vigtigt, fordi det skaber kulturen, udgør evnen til at præstere og samtidig udgør en stor omkostning. 

 

Basico tilbyder strategisk HRM-rådgivning og skræddersyede løsninger, der optimerer og udvikler din organisation til at præstere bedst muligt ift. virksomhedens mål. Vi hjælper dig med at afdække din virksomheds behov og stiller ressourcer og kompetencer til rådighed, der kan gøre en forskel for din forretning. I Basico Human Capital Services er vores vigtigste mission, at du og din virksomhed lykkes.

Læs mere om ledelse og organisation
Basico-ledelse-organisation-lykke-pedersen
Ledelse og organisation

Ledelse og organisation

Virksomheder skal kunne omstille sig hurtigt for at sikre organisationens udvikling på et omskifteligt marked. Vi tilbyder professionel rådgivning, der gør en forskel for dig og din forretning i en tid, hvor forandring er altafgørende.

Læs mere om ledelse og organisation
Basico-people-payroll-search-selection
Search & selection

Search & selection

Når du skal rekruttere en mellemleder eller specialist, er der mange ting, der skal gå op i en højere enhed. Faglige kompetencer, erfaring og personlighed skal passe til både stillingen og din virksomhed, og det er aldrig nogen simpel opgave at finde den helt rette kandidat.

Læs mere om Search & selection
Basico-people-payroll-executive-search
Executive search

Executive search

Basico er specialiseret i executive search og har mange års erfaring. Vi kortlægger og rådgiver om de kompetencer og egenskaber, der er afgørende for, at en ledelsesopgave kan varetages succesfuldt.

Læs mere om executive search

Er der plads til forbedring af lønfunktionen? Vi har dig!

Hvis du har løn in-house, kan vi hjælpe med at skabe overblik over hele end-to-end-processen og med at få defineret snitfladerne og ansvarsfordelingen. Derudover kan vi hjælpe med at teste og analysere hele anvendelsen af jeres system på tværs af løn, timeregistrering og vagtplanlægning. Denne analyse er vores afsæt til at finde ud af, hvordan tingene kan forbedres eller fejlrettes.

Vi kan med andre ord hjælpe med at organisere lønfunktionen og med at sikre effektivitet og høj kvalitet. 

Læs meget mere om, hvordan vi kan hjælpe!

Payroll Insights – ægte lønnørderi

Payroll Insights – ægte lønnørderi

I vores nyhedsmail 'Payroll Insights' er vi ultraskarpe og konkrete på alt, hvad der rører sig inden for HR- og lønområdet.

Hvad enten det handler om nye, store trends inden for HR- og lønområdet eller ny lovgivning, så holder vi dig opdateret. 

Lønnørderi i indbakken

Rådgivning

Har du brug for sparring på nogle af de store fokusområder i din HR-organisation? Så kan vores dygtige HR-eksperter hjælpe, hvad end det handler om ledertræning, brug af teknologi til læring, optimering af HR-processer, eller trivsels- og fastholdelsesinitiativer.  

 

Kan vi hjælpe?

Interim

Har du en rolle som HR-direktør, HR-konsulent, eller payroll-specialist til låns i din HR-organisation? Så har vi HR-folk klar til at varetage rollen med samme engagement og ansvarlighed, som hvis det var deres egen – lige så længe, du har behov for det.  

 

Læs mere om Interim Services?

Digitalisering

Har du brug for sparring og assistance på digitaliseringen og automatiseringen af dine HR-processer? Så har vi HR-specialister klar til at hjælpe dig med at få teknologien, medarbejdernes engagement heri og organisationens strategi til at spille sammen. 

 

Mere om digitalisering

Rekruttering

Mangler du assistance til at finde kompetencer inden for økonomi, jura, eller HR?Så hjælper vores rekrutteringsfolk dig med at finde og udvælge kvalificerede kandidater, der matcher din virksomheds behov og ambitioner.   

 

Har du brug for hjælp til at rekruttere?

Vil du vide mere?

Henrik Schøtt Kjærgaard
Henrik Schøtt Kjærgaard, Partner
Kontakt os