Basico People Services Gita

Operational Design & Solutions

Få skræddersyet assistance og professionel rådgivning inden for den operationelle side af Human Resource Management. Lad os være din partner, uanset om det drejer sig om at øge effektiviteten, sikre korrekt lønadministration eller drive strategisk udvikling. 

Vi assisterer dig med implementering og drift af de operationelle opgaver og processer. Vores mål er at sikre effektivitet, compliance, en gnidningsfri drift og det rette kompetenceniveau. Så har du brug for støtte til at udvikle, optimere eller aflaste din HR- eller lønfunktion, er du havnet det rette sted. 

 

For vores specialiserede konsulenter favner bredt – fra People-generalister til Payroll-specialister – men en fællesnævner for dem alle er deres evne til at imødekomme din virksomheds behov. 

Lønfunktionen: Oplever du plads til forbedring in-house 

Administrationen af lønninger og medarbejderforhold er afgørende for enhver virksomhed med ansatte, men mange står over for udfordringer med at opnå den ønskede kvalitet på dette område. Her kan vi assistere dig i hele end-to-end-processen; fra HR’s udarbejdelse af kontrakt til korrekt lønudbetaling, afstemning, godkendelse, etablering af kontrolmiljøer, indberetninger, pensionsordninger og skattemæssige forhold. 

Vi kan altså understøtte dig med at organisere og optimere din lønadministration som helhed med fokus på både effektivitet og kvalitet. Hvilket konkret betyder, at du kan få assistance til at definere roller og ansvarsfordeling i lønprocessen samt konkrete anbefalinger til teknologisk understøttelse, digitalisering og kompetenceafklaring blandt dine lønspecialister. 

Vores måde at arbejde på tager udgangspunkt i, at 70% af den samlede lønproces består af standardiserede processer, mens de resterende 30% tilpasses individuelt til din virksomheds behov. Det skyldes, at standardprocesser og foruddefinerede systemer, der håndterer kritiske opgaver, skaber klarhed og struktur i lønprocessen. Dette gør det lettere for dine lønfolk at håndtere forskellige aspekter af lønadministrationen. 

Overvejer du at outsource din lønfunktion? 

Går du med tanker om at outsource lønadministrationen? Ja, så er den tanke nemmere tænkt end eksekveret. For der er elementer ved en eventuel outsourcing af din lønadministration, der kan kaste grus i maskineriet, hvis du ikke får dem tænkt ind fra starten. 

For én ting er at have styr på dine nuværende behov og fremtidige ambitioner for dit lønområde. En anden er at navigere i hele leverandørvalgsprocessen og få defineret, hvilke aftaler og hvilken servicering du har behov for, så du sikrer en skalerbar løsning med en god overgangsfase. 

Så hvis du overvejer at outsource din lønadministration, kan du drage fordel af at skabe et beslutningsgrundlag, hvori du får defineret, hvad der med fordel kan outsources, og hvad der bør forblive internt. 

Og har du brug for objektiv sparring i leverandørvalgsprocessen, kan du få den hos os. Vi har nemlig både indgående kendskab til leverandørlandskabet og kilometervis af erfaring med at analysere virksomheders behov på lønområdet. 

Er du i den situation, at du allerede har outsourcet din lønfunktion, men uden det ønskede resultatet? Så kan vi også assistere med at analysere situationen, identificere udfordringerne og derefter udarbejde en plan for, hvordan vi får din lønproces på ret kurs igen. 

Få strømlinede og effektive HR-processer

Men lønprocessen er ikke den eneste People Operations-proces, vi kan hjælpe dig med. 

Uanset hvilken HR-proces du har brug for friske øje på, står vi klar til at skabe en helhedsforståelse – end-to-end. Vi arbejder altid på at definere ansvarsfordeling og identificere snitflader til jeres øvrige HR-processer. På den måde får I ikke blot et overblik over den specifikke proces, men også nedslag, der viser, hvor der er potentiale for optimering, digitalisering og forbedring. Sådan sikrer vi, at I opnår et mere effektivt og sammenhængende arbejdsflow. 

Et godt eksempel kunne være din virksomheds rekvisitionsproces, da det er en proces, der bruges af hele organisationen og har flere HR-fagligheder i sving. Derfor er digitaliseringen af netop den proces oplagt, da det vil mindske risikoen for de fejl, der uvægerligt opstår, når der er travlt. 

Desuden kigger vi meget nøje på, om jeres HR-softwareløsninger fungerer gnidningsfrit sammen, og vi assisterer med at teste og analysere hele anvendelsen. I den forbindelse understøtter vi med at tilpasse processer samt få datastrømme og systemintegrationer til at spille. 

Basico-finance-it-data

Få hjælp til en datadrevet tilgang til People-området

Læs om People Tech & Analytics
Basico Pps People Tech And Analytics
People Tech & Analytics

People Tech & Analytics

Teknologi og dataanalyse spiller en afgørende rolle, når I skal optimere HR-processer. Især når I skal træffe strategiske beslutninger. Så hvis du ønsker at udvikle en mere datadrevet tilgang til HR, er du havnet det rette sted. 

Se hvad vi kan hjælpe med
Basico-people-payroll
People & Payroll Services

People & Payroll Services

Har du brug for optimering af dit People-område, et eftersyn af din lønproces, interim assistance eller hjælp til rekruttering? Så er du havnet det rette sted. Vores erfarne konsulenter har masser af ekspertise inden for People og Payroll og står klar til at hjælpe dig! 

Se hvad vi kan hjælpe med
Din Guide Til Lønprocessen Basico 02
Din guide til lønprocessen

Din bog om lønprocessen

Her kan du få bogen ’Din guide til lønprocessen’, skrevet af Henrik Schøtt Kjærgaard, partner i vores CFO Services-team. En bog, som er dedikeret til dig, der hver dag arbejder for en kvalitetsfyldt og effektiv lønproces.

Vil du sikre dit et eksemplar?

Vil du vide mere?

Vi sidder klar til at hjælpe dig!

Henrik Schøtt Kjærgaard
Henrik Schøtt Kjærgaard, Partner
Kontakt os, og hør mere om Payroll