Legal Services.

Basico-legal-services-trine-vissing

Legal Services.

Basico Legal Services samler fordelene ved juridisk rådgivning, interne ressourcer og ekstern specialistviden. Vi hjælper private og offentlige virksomheder gennem hele forløbet med at løse deres interne juridiske opgaver.

Generelt løses langt den største del af de juridiske opgaver internt, dels for at være tæt på forretningen, dels for at begrænse dyr ekstern rådgivning til det nødvendige.

Legal assistance - Hands-on

Basico Legal Services består af jurister med mange års erfaring fra stillinger som in-house legal og advokat. Det betyder, at vi kender begge sider af bordet og forstår problemstillingerne og udfordringerne i den interne legal-funktion indgående. 

 

Med vores praktiske erfaring fra in-house legal hjælper vi dig med legal support, ekstra ressourcer og viden; både ved den daglige servicering af forretningen og ved deltagelse i interne projekter. Vi arbejder hands-on og sørger for, at du kommer godt i mål – hvad enten vi hjælper dig med en god interimsløsning eller med et større projekt. 

Lad os tage en snak om din virksomheds aktuelle behov

Kontakt os

Vi tilbyder juridisk rådgivning

Har du brug for hjælp til juridisk rådgivning? Vi tilbyder legal support for virksomheder, der ikke har egen juridisk afdeling.

 

Når vi påtager os en opgave, indgår vi direkte i den daglige drift og ser os selv som en del af holdet i din virksomhed. Ved at være fysisk til stede lærer vi din organisation at kende i dybden. Og på den måde sikrer vi, at relevant viden bliver forankret i virksomheden, så I kan bruge den nye viden i den fremtidige drift. 

 

Vi er fleksible og onsite, og i modsætning til andre konsulenter er vi mere en kollega end en ekstern besøgende. Vi får omsat jura til operationelle handlinger, og vi fokuserer på at skabe værdi for din virksomhed. 

Skal Du I Gang Med Anlaegsprojekter
Real Estate

Real estate & construction

Med byggeri, ejendomstransaktioner og administration af ejendomme følger en række juridiske opgaver, som vi kan hjælpe dig med i Basico Legal Services. Vi kan bl.a. yde hands-on juridisk assistance i forbindelse med projektudvikling, entreprise og byggeri, udlejning og optimering af ejendomme samt ejendomstransaktioner. 

Vil du vide mere`om real estate?
Basico-facility-management-flytteprojekt-erhvervsflytning
Erhvervsflytning

Erhvervsflytning – kunsten at flytte en virksomhed 

Har du styr på lejemålet, projektplanen, kontorerne, transporten, nedpakningen, papirarbejdet og kommunikationen i forbindelse med din kommende firmaflytning? Flytteprojekter er komplekse og krævende og omfatter omhyggelig planlægning og koordinering. Derfor står vi til rådighed med strategisk rådgivning, hvor vi kan hjælpe dig igennem din næste flytning. 

Står du overfor et flytteprojekt
Basico-facility-management-consulting-legal-services-lisbeth-bau-madsen
Facility Management Consulting

Facility Management Consulting

Facility Management Consulting hjælper din virksomhed med kvalitetsforøgelser og besparelser ved at optimere facility management-området.

Skal du optimere på FM-området?

Legal support: Compliance, inhouse-opgaver og rekruttering

I Basico Legal Services kan vi hjælpe dig med en bred vifte af opgaver inden for compliance, intern jura og rekruttering, og vi tilbyder alternative dispute resolution. 

 

Inden for compliance (GDPR, anti-bribery, anti money-laundering m.v.) kan vi bl.a. hjælpe med implementering af regler og retningslinjer, monitorering af politikker og guidelines samt udvikling og implementering af complianceprogrammer, der sikrer, at interne og eksterne guidelines og forpligtelser bliver overholdt. 

Legal Service hjælper dig igennem hele forløbet

Vi har mange års erfaring med at løse interne juridiske opgaver såsom udarbejdelse, ’review’ og forhandling af kontrakter. Derudover kan vi hjælpe med juridisk sparring og rådgivning til ledelsen og forretningen – og vi kan bidrage med stærke legal-kompetencer i forbindelse med projekter, fx IPO, M&A og finansiering gennem hele forløbet. 

 

Sidst, men ikke mindst, kan vi hjælpe dig med rekruttering af kompetente jurister. Når vi løser rekrutteringsopgaver, samler vi et team, der består af rekrutteringsspecialister og juridiske eksperter. Teamet vurderer de mulige kandidater ift. både faglige og personlige kompetencer, så vi finder det helt rette match til positionen i din virksomhed. 

Basico Lasse Flying Tiger (1)
CASE

En vækstrejse med juridisk robuste rammer

Læs Casen
Vi har talt med Lasse Lippert, General Counsel i Flying Tiger Copenhagen, om, hvordan han sikrer robusthed i den juridiske funktion.

Rådgivning

Har du brug for juridisk rådgivning? Så kan vores juridiske konsulenter bidrage med stærke legal-kompetencer, kommerciel tæft og sparring i forbindelse med projekter såsom IPO og M&A, men også ejendomssanktioner, projektudvikling, entreprise og byggeri.

 

Kan vi hjælpe?

Interim

Mangler du juridiske kompetencer eller specialistviden i din interne legalfunktion? Så har vi dygtige jurister med praktisk erfaring, som kan bidrage med support og viden, både i den daglige servicering af forretningen og ved deltagelse i interne projekter. 

 

Læs mere om Interim Services?

Digitalisering

Vil du effektivisere operationelle opgaver og processer i din legal-funktion? Så kan vi hjælpe med valg, implementering og drift af legal tech-løsninger i forbindelse med projekter og interimsopgaver. Så fx kontrakthåndteringer og GDPR bliver lidt lettere.  

 

Mere om digitalisering

Rekruttering

Har du brug for hjælp til at finde ledere eller kompetente jurister til din legalfunktion? Så har vi specialister med indgående kendskab til markedet og de juridiske kompetencer, der er kritiske for din virksomhed – både i dag og i morgen.

 

Har du brug for hjælp til at rekruttere?

Legal Insights – nyhedsmailen for inhouse jurister

Legal Insights – nyhedsmailen for inhouse jurister

Legal Insights er til dig, der sidder som inhouse-rådgiver.

Vi håndplukker de temaer, der fylder allermest i inhouse legals hverdag og giver det en operationel vinkel, så du får et højt niveau af praksisnær juridisk viden, skrevet i et no bullshit-sprog.

Legal Insights

Kontakt Legal Services

Trine Damsgaard Vissing
Trine Damsgaard Vissing, Partner
Kontakt os