Nyhedsmail

Nyhedsmails

Er du på udkig efter nichede nyhedsmails? Så har du fundet dem. Vi har nemlig hele tre af slagsen, som kan give dig en vitaminindsprøjtning af faglig inspiration for supportfunktionerne.

Formålet er at inspirere til udvikling og vækst – og ja – at dele indsigt. De faglige artikler, vi deler med dig, er derfor nøje udvalgt, da vi håber, netop de kan skabe værdi for dig og din virksomhed. 

 

Ud over faglige artikler (både på skrift og lyd) deler vi mailserier og invitationer til vores events. 

Du kan vælge at skrive dig op til … 

Insights by Basico

Insights by Basico

Insights by Basico er vores ugentlige nyhedsmail, der giver dig den nyeste viden og de vigtigste tendenser fra supportfunktionerne serveret i indbakken. Vi sender dig bl.a. faglige artikler og invitationer til events.
Hold dig opdateret!
Legal Insights

Legal Insights

Med Legal Insights får du ægte Legal-nørderi og nytænkning i indbakken hver måned, så du altid er opdateret på viden og tendenser inden for den juridiske funktion.
Legal Insights
Basico Et Tilbageblik Paa Aarsafslutningsprocessen

Et tilbageblik på årsafslutningsprocessen

Finance Compliance Financial Close
27. marts 2024
I forlængelse af vores blogindlæg ’Giv din årsafslutning en flyvende start’ i oktober 2023 er det nu igen relevant at zoome ind på årsafslutningsprocessen. Dels for at stille dig selv spørgsmålet om, hvorvidt årsrapporten for 2023 fik den flyvende start, den var tiltænkt, eller om forberedelsen til 2024 skal være endnu bedre. Og dels for at dykke ned i, om der er nogle nye forhold i 2024, som du bør have in mente. For én ting er sikkert. Intet er konstant – heller ikke når det gælder årsafslutningsprocessen.
Rolling Forecast Content

Effektiv økonomistyring: Sådan bidrager rolling forecast til vækst i din virksomhed

Planning Finance
21. marts 2024
Uforudsigelighed er snart det eneste, vi kan forudsige, og det stiller store krav – særligt til din planlægnings- og budgetproces. I denne artikel kan du få indsigt i, hvordan rolling forecast – kombineret med de rette økonomistyringsmål – kan understøtte virksomheders vækst bedre end traditionelle planning-processer.
Basico Clever Naar Vaekst Giver Pladsproblemer

Clever: Når vækst giver pladsproblemer

Facility Management
29. februar 2024
Markedet for elbiler er vokset eksplosivt, og det har givet pladsmangel på kontoret hos Clever, der har Danmarks største markedsandel på ladenetværket. I denne artikel kan du læse om, hvordan de lykkedes med at imødekomme pladsmanglen, og få indsigt i, hvad du skal være opmærksom på, hvis din virksomhed skal udvide sit lejemål.
Få mere viden