Mailserier – fornøj din indre nørd

Her finder du vores mailserier, der kort fortalt er faglige oaser, skabt til at fornøje din indre nørd og sende inspiration direkte til din indbakke om et tema, der interesserer netop dig.

Se vores samling nedenfor.

BASICO OFFICE 763 BW

Fundamentet for et vellykket ERP-projekt!

De dygtigste projektledere og det bedste system er til ingen nytte, hvis din virksomheds data, processer og integrationer ikke er på plads. Derfor sætter vi i vores mailserie fokus på begge grundsten i dit ERP-projekt: projektorganisationen og det fundament, som skal spille dit ERP-system godt.

Vil du vide mere?
ERP Kampagne

Finansiel forecasting: Sådan rammer du rigtigt!

Næsten alle virksomheder kæmper med finansiel forecasting, men der er hjælp på vej. Vi har skrevet en mailserie om, hvad du skal tage højde for, hvis du vil ramme rigtigt.

Vil du vide mere?
Financial Forecasting Adaptive Planning

Skal Legal være kommerciel medspiller?

Så skriv dig op til vores mailserie, der giver dig en håndfuld konkrete forslag til, hvordan din legal-funktion positionerer sig som kommerciel medspiller. Så din legal-funktion bliver mere end blot en supportfunktion.

Vil du vide mere?
Legal Som Kommerciel Medspiller

Reducer dine IT-omkostninger

Poster du ligesom andre store virksomheder hundredvis af millioner i IT? Og oplever du, at det er vanskeligt at få overblik over, hvad der driver omkostningerne? Så skriv dig op til vores mailserie, hvor vi deler inspiration til, hvordan du kan få overblik over og reducere din virksomheds IT-omkostninger.

Vil du vide mere?
IT Cost Management

Har du net working capital på din agenda?

Hvis ikke, så kan det være en god ide at få det på. Der ligger nemlig et stort potentiale gemt i at sætte fokus på net working capital (NWC). Tilmeld dig vores mailserie, og glæd dig til at blive klædt på til at navigere i en ny økonomisk virkelighed.

Vil du vide mere?
Mailserie - Net working capital

Effektiv ESG-rapportering: Alt du skal vide!

Er du allerede i fuld gang med at forberede dig på de nye lovkrav inden for ESG-rapportering? Så har du måske også opdaget, at ESG-området godt kan være komplekst. I denne mailserie giver vi dig en 360-graders indkøring til den effektive ESG-rapportering gennem bl.a. nye retningslinjer, designprincipper, forankring, ansvar, software og praktiske råd.

Vil du vide mere?
Artikelserie - Effektiv ESG Rapportering

'Process management'? Fordi ...

… der ikke er nogen gode grunde til at lade være. Tværtimod. Men ved du alligevel ikke, hvor du skal starte, eller mangler de sidste argumenter for, hvorfor det er indsatsen værd? Så skriv dig op til vores mailserie, der giver dig alle argumenterne for, hvorfor du skal i gang med 'process management'.

Vil du vide mere?
Nyhedsmail

Lad os tales ved!

Vi sidder klar ved telefonen.
Kontakt os