Content Isomatic Maj 2023

Faglig inspiration!

Lad os være ærlige: Vi er en flok fagnørder. I Basico elsker vi at dykke ned i komplekse faglige emner, at følge med i, hvad der rører sig i supportfunktionerne, og at omsætte vores viden til brugbart indhold i form af cases og konkrete how to-artikler.  

Alt vores indhold er derfor skrevet af vores egne eksperter, der benytter muligheden til at dele ud af deres viden om højaktuelle emner. I håbet om at kunne inspirere til forandring og udvikling, udfordre og skabe perspektiv. 

Det gør vi bl.a. i vores faglige magasin, Content, på vores faglige blog, i vores lydunivers og i fagnørdede mail- eller artikelserier, hvori vi dykker ned i et enkelt tema.

Faglig blog

Faglig blog

Hos Basico har vi specialiseret os inden for fire områder, der understøtter vejen til udvikling og succes for din virksomhed. Læs vores erfaringer på vores blog, hvor vi bidrager med den nyeste viden og de vigtigste tendenser fra supportfunktionerne.
Faglig blog
Magasinet Content

Magasinet Content

Vores magasin Content har ét klart formål: at inspirere til forandring og udvikling i supportfunktionerne. Derfor er magasinet fyldt med faglige artikler om højaktuelle emner og interviews med markante erhvervsprofiler. 
Magasinet Content
Mailserier: Fornøj din indre nørd

Mailserier: Fornøj din indre nørd

Vores mailserier, der kort fortalt er faglige oaser, er skabt til at fornøje din indre nørd og sende inspiration direkte til din indbakke om et tema, der interesserer netop dig. Se vores samling her.
Mailserier
Din bog om lønprocessen

Din bog om lønprocessen

Her kan du købe bogen ’Din guide til lønprocessen’, skrevet af Henrik Schøtt Kjærgaard, partner i vores People & Payroll Services-team. En bog, som er dedikeret til dig, der hver dag arbejder for en kvalitetsfyldt og effektiv lønproces.
Din guide til lønprocessen
Basico Et Tilbageblik Paa Aarsafslutningsprocessen

Et tilbageblik på årsafslutningsprocessen

Finance Compliance Financial Close
27. marts 2024
I forlængelse af vores blogindlæg ’Giv din årsafslutning en flyvende start’ i oktober 2023 er det nu igen relevant at zoome ind på årsafslutningsprocessen. Dels for at stille dig selv spørgsmålet om, hvorvidt årsrapporten for 2023 fik den flyvende start, den var tiltænkt, eller om forberedelsen til 2024 skal være endnu bedre. Og dels for at dykke ned i, om der er nogle nye forhold i 2024, som du bør have in mente. For én ting er sikkert. Intet er konstant – heller ikke når det gælder årsafslutningsprocessen.
Rolling Forecast Content

Effektiv økonomistyring: Sådan bidrager rolling forecast til vækst i din virksomhed

Planning Finance
21. marts 2024
Uforudsigelighed er snart det eneste, vi kan forudsige, og det stiller store krav – særligt til din planlægnings- og budgetproces. I denne artikel kan du få indsigt i, hvordan rolling forecast – kombineret med de rette økonomistyringsmål – kan understøtte virksomheders vækst bedre end traditionelle planning-processer.
Basico Clever Naar Vaekst Giver Pladsproblemer

Clever: Når vækst giver pladsproblemer

Facility Management
29. februar 2024
Markedet for elbiler er vokset eksplosivt, og det har givet pladsmangel på kontoret hos Clever, der har Danmarks største markedsandel på ladenetværket. I denne artikel kan du læse om, hvordan de lykkedes med at imødekomme pladsmanglen, og få indsigt i, hvad du skal være opmærksom på, hvis din virksomhed skal udvide sit lejemål.
Få mere viden