Content Isomatic Maj 2023

Faglig inspiration!

Lad os være ærlige: Vi er en flok fagnørder. I Basico elsker vi at dykke ned i komplekse faglige emner, at følge med i, hvad der rører sig i supportfunktionerne, og at omsætte vores viden til brugbart indhold i form af cases og konkrete how to-artikler.  

Alt vores indhold er derfor skrevet af vores egne eksperter, der benytter muligheden til at dele ud af deres viden om højaktuelle emner. I håbet om at kunne inspirere til forandring og udvikling, udfordre og skabe perspektiv. 

Det gør vi bl.a. i vores faglige magasin, Content, på vores faglige blog, i vores lydunivers og i fagnørdede mail- eller artikelserier, hvori vi dykker ned i et enkelt tema.

Faglig blog

Faglig blog

Hos Basico har vi specialiseret os inden for fire områder, der understøtter vejen til udvikling og succes for din virksomhed. Læs vores erfaringer på vores blog, hvor vi bidrager med den nyeste viden og de vigtigste tendenser fra supportfunktionerne.
Faglig blog
Magasinet Content

Magasinet Content

Vores magasin Content har ét klart formål: at inspirere til forandring og udvikling i supportfunktionerne. Derfor er magasinet fyldt med faglige artikler om højaktuelle emner og interviews med markante erhvervsprofiler. 
Magasinet Content
Mailserier: Fornøj din indre nørd

Mailserier: Fornøj din indre nørd

Vores mailserier, der kort fortalt er faglige oaser, er skabt til at fornøje din indre nørd og sende inspiration direkte til din indbakke om et tema, der interesserer netop dig. Se vores samling her.
Mailserier
Din bog om lønprocessen

Din bog om lønprocessen

Her kan du købe bogen ’Din guide til lønprocessen’, skrevet af Henrik Schøtt Kjærgaard, partner i vores People & Payroll Services-team. En bog, som er dedikeret til dig, der hver dag arbejder for en kvalitetsfyldt og effektiv lønproces.
Din guide til lønprocessen