Content Isomatic Maj 2023

Få Content i indbakken!

Vores magasin Content har ét klart formål: at inspirere til forandring og udvikling i supportfunktionerne. Derfor er magasinet fyldt med faglige artikler om højaktuelle emner og interviews med markante erhvervsprofiler. 

Modtag Content!

I Basico går vi på arbejde for at gøre andre til en succes. Vi har fokus på supportfunktionerne, som vi gerne vil hjælpe og inspirere til forandring og udvikling. Det gør vi bl.a. gennem vores faglige magasin Content, hvor vi deler tankevækkende artikler og spændende interviews.

I Content kan du læse om højaktuelle emner inden for Finance, Finance IT, People & Payroll og Legal. 

Magasinet er spækket med case-interviews med markante erhvervsprofiler – toneangivende ledere, de talenter, der kommer til at forme morgendagens supportfunktioner, og de pionerer, der starter små og store revolutioner, som kan mærkes positivt på bundlinjen i virksomhederne. 

Derudover får du også praktiske guides og faglige artikler, der går i dybden med de emner, der hjælper dig og din virksomhed med at skabe et stærkt fundament for vækst og udvikling. 

Bliv abonnent på Content!

Basico Content Lasse Flying Tiger

Aftalerne er ofte så detaljerede og standardiserede, at kollegaerne kan drive dem selv. Når forhandlingerne går i gang, har vi på forhånd sat nogle juridiske rammer, så når den fulde aftale kommer på banen, er en stor del af arbejdet allerede lavet i de indledende kommercielle forhandlinger.

- Lasse Lippert, General Counsel i Flying Tiger Copenhagen

Få et sneak peek på Content!

Artikler, der inspirerer til forandring og udvikling af supportfunktionerne ...

… det lyder jo meget godt, men hvad er det helt præcist, du kan læse om? 

Nedenfor giver vi dig en smagsprøve på, hvilken type af artikler du kan finde i Content. Du kan finde de fulde versioner her.

Som du kan se, drejer det sig om faglige artikler inden for Finance, Finance IT, People & Payroll og Legal. 

 • Case: En vækstrejse med juridisk robuste rammer

  Hvordan sikrer en virksomhed i vækst, at deres Legal-afdeling kan følge med i travlheden og skaber værdi for resten af forretningen? Det har vi talt med Lasse Lippert, General Counsel i Flying Tiger Copenhagen, om i Contents forsidehistorie. 

 • Skal du investere i ESG-software?

  ESG er et bredt felt, og der er forskellige krav til, hvad dit værktøj skal kunne afhængigt af din virksomheds scope. Derfor har vi samlet en række overvejelser, du kan bruge til at afklare dit behov og vælge det rigtige værktøj fra begyndelsen. 

 • Hvad kan AI gøre for din FP&A-afdeling?

  Der er både tid, penge og kvalitet at hente ved at arbejde med AI i FP&A. Derfor har vi samlet tre AI-funktioner, der kan hjælpe med at forbedre dine FP&A-processer – og så får du indsigt i, hvad du skal være opmærksom på, når du bruger AI.

 • Case: Digitalisering af HR-processer

  Kan man sætte en midlertidig HR-strategi uden HR-medarbejdere? Og hvordan kan digitalisering af HR-processer skabe nærvær og gennemsigtighed i forretningen? Det har vi sat Martin Tørnes, CFO i Aller, stævne for at høre mere om.

 • Syv spørgsmål til din kommende ERP-leverandør

  Skal din virksomhed have et nyt ERP-system? Så ved du, at det er en kompliceret og potentielt dyr proces, hvor valget af leverandør er vigtigt. Derfor har vi samlet syv spørgsmål, du kan stille din (måske) kommende ERP-leverandør.

 • Case: Når vækst giver pladsproblemer

  Clever er gået fra at være ca. 30 til ca. 300 kolleger, og det har givet pladsmangel på kontoret. Vi har talt med dem om, hvad de har gjort ved pladsmanglen, og om, hvad din virksomhed skal være opmærksom på, hvis I skal udvide jeres lejemål.

Lad os være ærlige: Vi er en flok fagnørder

Lad os være ærlige: Vi er en flok fagnørder

I Basico elsker vi at dykke ned i komplekse faglige emner, at følge med i, hvad der rører sig i supportfunktionerne, og at omsætte vores viden til brugbare insights. Derfor er artiklerne i Content skrevet af vores medarbejdere, der benytter muligheden til at dele ud af deres viden om højaktuelle emner inden for Finance, Legal, Human Capital, Finance IT og Facility Management. 

Skriv dig op til Content!

Content November 2023 Forside

Et fagligt indspark!

I Content finder du masser af inspiration til supportfunktionerne i form af faglige artikler og tankevækkende interviews med toneangivende eksperter.