Basico Content Maj 2024

Få Content i indbakken!

Vores magasin Content har ét klart formål: at inspirere til forandring og udvikling i supportfunktionerne. Derfor er magasinet fyldt med faglige artikler om højaktuelle emner og interviews med markante erhvervsprofiler. 

Modtag Content!

I Basico går vi på arbejde for at gøre andre til en succes. Vi har fokus på supportfunktionerne, som vi gerne vil hjælpe og inspirere til forandring og udvikling. Det gør vi bl.a. gennem vores faglige magasin Content, hvor vi deler tankevækkende artikler og spændende interviews.

I Content kan du læse om højaktuelle emner inden for Finance, Finance IT, People & Payroll og Legal.

 

Magasinet er spækket med caseinterviews med markante erhvervsprofiler – toneangivende ledere, de talenter, der kommer til at forme morgendagens supportfunktioner, og de pionerer, der starter små og store revolutioner, som kan mærkes positivt på bundlinjen i virksomhederne.

 

Derudover får du også praktiske guides og faglige artikler, der går i dybden med de emner, der hjælper dig og din virksomhed med at skabe et stærkt fundament for vækst og udvikling. 

Bliv abonnent på Content!

Basico Content Nickolas Maersk

Mit fokus er på at skabe den gode ’employee experience’, og det har jeg traditionelt gjort fra et HR-perspektiv. Men jeg er blevet mere klar over, hvor vigtigt et element payroll er i den medarbejderoplevelse, end jeg har været bevidst om tidligere.

- Nickolas Kofod Wilk, Head of HR & Payroll hos Maersk Air Cargo

Få et sneak peek på Content!

Artikler, der inspirerer til forandring og udvikling af supportfunktionerne ...

… det lyder jo meget godt, men hvad er det helt præcist, du kan læse om? 

Nedenfor giver vi dig en smagsprøve på nogle af de artikler, du kan finde i Content. Du kan finde de fulde versioner her. 

Som du kan se, drejer det sig om faglige artikler inden for Finance, Finance IT, People & Payroll og Legal. 

 • Case: Payroll meget mere end tal og transaktioner 

  Er payroll en vigtig del af virksomhedens samlede medarbejderoplevelse? Det mener Nickolas Kofod Wilk, Head of HR & Payroll, som vi har besøgt på Maersk Air Cargos kontor i Lyngby. Her tog vi bl.a. en snak om, hvordan tværfaglighed giver de bedste løsninger – og skaber vedvarende forandringer. 

 • Databeskyttelse – risikovurderinger er fremtidens compliance 

  De kommende år vil vi se flere regler om databeskyttelse. Så at få fundamentet på plads er afgørende for, hvor godt din virksomhed kan følge med. Vi giver dig vores bud på, hvorfor du bør benytte risikovurderinger som fundament for fremtidens compliance. 

 • Arbejdstidsregistrering rykker ind på danske arbejdspladser 

  Danske lønmodtagere skal fra den 1. juli 2024 kunne registrere deres arbejdstid. Men hvad betyder det helt konkret? I artiklen får du et overblik over reglerne og over, hvilke opgaver du som Legal-, People- eller IT-ansvarlig skal give dig i kast med, så du bliver rustet til den kommende forandring. 

 • Case: Farvel til fastlåste budgetter 

  Martin Tørnes, CFO i Aller Media A/S, har en vision. Den handler om at tage et opgør med den klassiske budgetproces og efterlade en virksomhed, der ikke er begrænset af stive budgetrammer, men som i stedet navigerer efter KPI’er og realtidsdata. Hvordan det kommer til udtryk, kan du læse i casen. 

 • AI-teknologien opleves forlæns, men skal forstås baglæns 

  Hvordan kan du bagud-integrere AI – og hvorfor bør du? Det løfter vi sløret for i artiklen, hvor det bl.a. skal handle om at sikre, at brugen af AI skaber reel værdi for virksomheden, og hvordan vi kan bevæge os væk fra den traditionelle tilgang til forandring, når det kommer til AI-teknologien. 

 • Case: Hos OrderYOYO står der vækst på menukortet 

  Hvad betyder eksplosiv vækst for en virksomhed og dens fundament? Og hvilke nye projekter er i støbeskeen? Det har vi sat Jesper Hyveled, CFO hos OrderYOYO, stævne for at høre mere om. Siden han begyndte som CFO i 2021, er vækstkurven nemlig kun gået én vej – og det er op. 

Basico Content Jesper Orderyoyo

Vi har et mantra, der siger global when possible – local when needed. Og her er vi klar til at lave næste ryk, særligt på backoffice, hvor næste skridt er at få samlet alle kommercielle data og ensarte processerne, så vi kan understøtte forretningen kommercielt i endnu højere grad.

- Jesper Hyveled, CFO hos OrderYOYO

Lad os være ærlige: Vi er en flok fagnørder

Lad os være ærlige: Vi er en flok fagnørder

I Basico elsker vi at dykke ned i komplekse faglige emner, at følge med i, hvad der rører sig i supportfunktionerne, og at omsætte vores viden til brugbare insights. Derfor er artiklerne i Content skrevet af vores medarbejdere, der benytter muligheden til at dele ud af deres viden om højaktuelle emner inden for Finance, Legal, Human Capital, Finance IT og Facility Management. 

Skriv dig op til Content!

Basico Content Maj Forside

Et fagligt indspark!

I Content finder du masser af inspiration til supportfunktionerne i form af faglige artikler og tankevækkende interviews med toneangivende eksperter.