Basico Om Basico (1)

Om Basico

Vil du styrke din supportfunktion?

Vi er konsulenthuset, som hjælper supportfunktionerne i din virksomhed til succes. For vi mener, at supportfunktionernes rolle er langt vigtigere og rækker langt ud over blot support. Derfor inspirerer vi til forandring og udvikling, udfordrer og skaber perspektiv. Og er du på udkig efter rådgivning, interimsløsninger og projektassistance inden for områderne CFO Services, Legal Services, Finance IT Services og People & Payroll Services. Så er du landet det rette sted. 

Vi vil gøre supportfunktionerne til en succes. Det er vores vision. Hvad er din?

Hvad kan vi gøre for dig?

Hos os får du rådgivning, som bygger på mere end 20 års praktisk erfaring erhvervet i større danske og internationale virksomheder. Så selvom vores rådgivning og løsninger tilpasses din virksomheds specifikke behov, størrelse og kompleksitet, får du glæde af vores best practises samlet på tværs af brancher. 

Sat på spidsen kan vi assistere din virksomhed med rådgivning, digitalisering, interim og rekruttering i supportfunktionerne. Og skal vi nævne en håndfuld konkrete eksempler, kan vi hjælpe dig med … 

  • At konkretisere din ambition for CFO-området i et finansielt roadmap 
  • At håndtere ESG-rapporteringskravene 
  • At finde interimsløsninger, som du kan anvende som strategisk løftestang
  • At øge værdien af krydsfeltet mellem finansfunktionen og IT 
  • At give kerneprocesserne i din finansfunktion en digital overhaling 
  • At få positioneret din legal-afdeling som kommerciel medspiller 
  • At sparre på dine real estate-projekter og ombygnings- eller flytteprojekter
  • At rekruttere ledere eller specialister 

Vil du vide mere om vores fire ydelser? Få flere detaljer her.

Thomas Nielsen

Vi har et CFO-område med mennesker, der er pragmatiske og handlende. Så de er ikke til lange PowerPoint-præsentationer. Det skal være håndgribeligt, hvilket vi har haft fokus på. Derfor har vi i vores arbejde med roadmappet heller ikke lavet lange og tilbageskuende ’as-is’-analyser med fokus på problemer. Vi har i højere grad fået hjælp til at facilitere snakken om, hvor vi gerne vil hen med udgangspunkt i hverdagen og det gode, der kan bygges videre på.

- Thomas Dyhrberg Nielsen, CFO i Danica Pension

Vi går på arbejde for at gøre menneskene omkring os til en succes

Allierer du dig med os, vil du møde mennesker med en dyb faglighed og en stor begejstring for at bringe den til bordet – til gavn for din virksomhed. 

Det betyder, at du vil møde rådgivere, der involverer dig og dine medarbejdere – for at forstå dine behov og ambitioner for fremtiden. Uanset om vi skal assistere i din daglige drift eller på et forretningskritisk projekt. For vi ved, at den bedste måde at hjælpe dig med din konkrete udfordring på er sammen med dig – så løsningen ikke kun spiller i PowerPoint, men også i hverdagen for de medarbejdere, der anvender den. 

 

Læs vores mange cases, og se vores metoder og rådgivning sat i spil.

Basico Om Basico Nicolai Jacob

Læs om begyndelsen til Basico!

Læs mere her

Vil du vide mere?

Kontakt os