Din Guide Til Lønprocessen Basico 02

Din bog om lønprocessen

Her kan du få bogen ’Din guide til lønprocessen’, skrevet af Henrik Schøtt Kjærgaard, partner i vores CFO Services-team. En bog, som er dedikeret til dig, der hver dag arbejder for en kvalitetsfyldt og effektiv lønproces.

Få viden, metodik og konkrete redskaber, som er væsentlige for alle, der er involveret i lønprocessen.

I 2011 skrev Henrik Schøtt Kjærgaard, partner i People & Payroll Services, bogen ’Lønprocessen – så enkelt er det!’. Den bog har han nu genskrevet til ’Din guide til lønprocessen’. 

Den nye bog er dedikeret til dig, der direkte i en virksomhed eller indirekte som en leverandør af teknologi eller services hver dag arbejder for en kvalitetsfyldt og effektiv lønproces. 

Derfor får du: 

 • Henriks egne erfaringer fra maskinrummet i en række danske og internationale virksomheder
 • Praksisnær viden om kritiske områder såsom data, systemer og processer, kombineret med emner såsom kvalitetssikring, procesdokumentation og økonomistyring
 • Forretningsorienterede emner såsom organisering af lønfunktionen, lønkompetencer og værdiskabende rapportering. 
  Spændende, ikke? 

Med andre ord får du en guide til lønprocessen fra start til slut. Som tilmed sætter lønprocessen i både praksisnært og forretningsrelevant perspektiv. 

Ja tak! Send mig mit eksemplar!

Henrik Schoett Kjaergaard 1000X1000px

Det er min erfaring, at lønprocessen overgår øvrige processer i kompleksitet og dermed er et af de områder, der stiller størst krav til evnen til at kunne overskue sammenhænge og muligheder. Desuden er lønprocessen en af de processer, hvor medarbejderne sidder mest isoleret i forhold til kompetenceudvikling og de mange daglige udfordringer.

- Henrik Schøtt Kjærgaard, partner i People & Payroll Services

Få et sneak peek:

Her løfter vi sløret for emnet i de første seks kapitler!

Bogen giver dig med ledelsesansvaret inspiration, indsigt og forståelse, så du kan støtte forretningen i at træffe beslutninger.

Samtidig med, at den giver dig, som er lønspecialist, inspiration til, hvordan du kan udvikle og styrke lønprocessen i din virksomhed.

 • Kapitel et klæder dig på …

  … til at optimere lønområdet. Du kan læse om Basico Payroll Model, som giver dig overblik over lønprocessen og de forhold, der ofte påvirker kvaliteten og effektiviteten.

 • Kapitel to handler om data …

  … og at data ikke bare er data. Derfor stiller vi skarpt på datatyper, så du får et bedre overblik over de forskellige dataelementer, der bliver behandlet i lønprocessen.

 • Kapitel tre handler om …

  … lønprocessen fra input til afstemning, og du får en introduktion til de fire hovedprocesser – input, lønkørsel, output og afstemning.

 • Kapitel fire giver dig …

  … en introduktion til de systemer, der typisk indgår i lønprocessen. Og du får et eksempel på, hvordan systemer kan hænge sammen, og hvad en lønseddel indeholder.

 • Kapitel fem handler om …

  … lønprocessens syv hovedopgaver, og du får et overblik over de hovedopgaver, der går på tværs af den samlede lønproces.

 • Kapitel seks handler om …

  … hvad timing og metode betyder for kvalitetssikring i lønprocessen – og om, hvordan din virksomhed med fordel kan tilrettelægge kvalitetssikringen.

Lønprocessen (1)

Få bogen hjem!

Få bogen ’Din guide til lønprocessen’. En bog, som er dedikeret til dig, der hver dag arbejder for en kvalitetsfyldt og effektiv lønproces.

Ja tak! Den må jeg have!