Finance IT Services

BASICO Finance IT Services Thomas

Finance IT Services

Finance IT Services giver dig den rådgivning og assistance, du skal bruge for at øge værdien af krydsfeltet mellem økonomifunktionen og IT – særligt i forhold til optimering, tilpasning og bedre anvendelse af din økonomifunktions mange IT-systemer. 

Få hjælp til digitalisering og automatisering

Når vi hjælper med at digitalisere og automatisere en finansfunktion, sammensætter vi applikationer og værktøjer, der møder netop dit behov. På en måde, så løsningen bedst muligt komplementerer data, processer og de mennesker, der knokler bag linjerne. 

 

Derfor består Finance IT Services af et team, som har såvel solid forståelse for regnskabsprocesser og økonomistyring som digitale kompetencer. Så de kan hjælpe dig med at effektivisere og sætte strøm til de finansielle processer i din virksomhed – med et holistisk udgangspunkt. 

Sæt din planlægning i system

I dag er det vigtigere end nogensinde at have en solid plan og få placeret økonomiske data i et system. Især når der sker uventede begivenheder og ændringer i markedet, kan du drage stor fordel af at flytte din finansielle planlægning fra Excel til fx et cloud-baseret finansielt planlægningsværktøj. 

 

Det giver dig nemlig et fuldt overblik over dit økonomiske billede, datadrevne indsigter og nem adgang til at oprette, administrere og samarbejde om finansielle planer og budgetter. Og det hjælper dig og din finansfunktion med at realiseres jeres potentiale som strategisk rådgiver i organisationen. 

 

Ja, argumenterne for at gøre op med budgetark er gode. Og du får dem uddybet i artiklerne herunder.

Agil planlægning

Skab fundamentet for et vellykket ERP-projekt

For at få succes med et nyt ERP-system er det vigtigt, at du ikke anser implementeringen som et IT-projekt uden forankring i forretningsprocesserne og den daglige organisering af arbejdsopgaverne.

 

Økonomifunktionen ejer nemlig mange af de processer og arbejdsgange, der bliver påvirket under et ERP-projekt, og derfor er det vigtigt at være grundigt forberedt. For selv de dygtigste projektledere og det bedste ERP-system er til ingen nytte, hvis din virksomheds data, processer og integrationer ikke er på plads. 

 

Det kan du blive klogere på i artikelserien ’Fundamentet for et vellykket ERP-projekt’, hvor vi sætter fokus på begge grundstenene i dit ERP-projekt: projektorganisationen og det fundament, som skal spille dit ERP-system godt. 

Skriv dig op til vores mailserie om ERP her!

Skriv dig op her!
Basico-Opgør med bøvlede budgetark!
Blog
Opgør med bøvlede budgetark
Alle virksomheder af en vis størrelse kaster krudt efter finansiel planlægning. Men på trods af CFO'ens entusiasme for emnet kan planlægningsprocessen alligevel være præget af tunge manuelle processer og fremtidsscenarier, der er svære at spå om. Vores erfaring er, at problemerne bl.a. kan skyldes værktøjet – eller manglen på samme.
Læs om bøvlede budgetark
Finansiel Planlaegning System
Blog
Finansiel planlægning: Sådan sætter du det i system!
Når tiderne er usikre, skal du agere hurtigt. Men sidder du fast i regneark, manuelle processer og forældet teknologi, er din reaktionsevne begrænset. Især i et omskifteligt miljø. Derfor får du i denne artikel fire gode grunde til, at du skal investere i et moderne planlægningsværktøj og etablere dit FP&A-team som en betroet rådgiver.
Læs om finansiel planlægning
Saas Virksomheder
Blog
Planlægnings- og analyseværktøjer for SaaS-virksomheder
Er du CFO i en Software-as-a-Service- (SaaS-) eller abonnementsforretning? I så fald tænker du sikkert en del over, hvordan du let kan opdatere dine forecastmodeller og opretholde en høj grad af sikkerhed, og hvordan du kan fortælle dine investorer, præcist hvor du er næste kvartal. Alt sammen ting, som et cloud-baseret planlægnings- og analyseværktøj vil kunne hjælpe dig med.
Læs om værktøjerne

Du allierer dig med regnskabsfolk, der har digitale kompetencer

Du oplever måske, ligesom os, at der kan være udfordringer i samarbejdet mellem Finance og IT – med god grund. For begge supportfunktioner er højt specialiserede på hver deres komplekse felt, og det kan derfor være vanskeligt at få tydeliggjort behov, udfordringer og muligheder. 

Men det er en skam, da der ligger et stort værdifuldt potentiale for din virksomhed i at sikre, at finansfunktionen er optimalt understøttet af IT. Et optimalt teknologisk fundament i Finance sikrer nemlig, at finansfunktionen får frigivet tid og tankekraft til at skabe værdi og indsigt på tværs af forretningen. 

Og det er lige præcis dét, vi kan hjælpe dig med. 

Allierer du dig med os i Finance IT Services, får du rådgivning og assistance af specialiserede konsulenter, der har stor erfaring med at agere bindeled mellem finansfunktionen og IT. De har nemlig kompetencer inden for både økonomi og IT, hvilket betyder, at de kender finansfunktionens behov, udfordringer og ønsker – og at de ved, hvordan de teknisk kan imødekommes. 

Du kan helt konkret få hjælp med ERP-opgradering eller implementering, procesautomatisering, process management, finansiel planlægning, BI, digitalisering af månedsluk og projektledelse. Og er du i tvivl om, hvilken løsning der er den rette til at tackle udfordringerne i din virksomhed?

Ja, så ræk endelig ud for en uforpligtende snak. Så finder vi frem til, hvordan vi møder dit digitaliserings- og automatiseringsbehov sammen.

Kompetencer hele vejen rundt

Finance IT Services' digitaliseringscirkel viser de kompetenceområder vi kan bringe i spil, når de finansielle processer i din virksomhed skal digitaliseres med et holistisk udgangspunkt.

Når vi hjælper med at digitalisere og automatisere en finansfunktion, gør vi en dyd ud af at sammensætte de applikationer og værktøjer, der møder netop dit behov. På en måde, så løsningen understøtter data, processer og de mennesker, der knokler bag linjerne. 

Du kan klikke på de forskellige områder i figuren herunder, hvis du vil læse mere om de mange kompetencer, der fremgår af Finance IT Services’ digitaliseringscirkel. 

Digitaliseringscirkel Generel

Vil du høre mere?

Morten Boldsen
Morten Boldsen, Partner
Kontakt os

Rådgivning

Har du brug for sparring på, hvordan du øger værdien af krydsfeltet mellem finansfunktionen og IT – særligt i forhold til optimering, tilpasning og bedre anvendelse af IT-systemer og applikationer – med et holistisk udgangspunkt? Så kan vores eksperter hjælpe.

 

Kan vi hjælpe?

Interim

Har du en rolle som ERP-projektleder, FP&A- eller BI-specialist til låns i din finansfunktion? Så har vi IT-faglige finansfolk klar til at varetage rollen med samme engagement og ansvarlighed, som hvis det var deres egen – lige så længe, du har behov for det.

 

Læs mere om Interim Services?

Digitalisering

Vil du give kerneprocesserne i din finansfunktion en digital overhaling? Såsom at flytte din finansielle planlægningsproces fra Excel, opgradere dit ERP-system eller automatisere manuelle processer. Så har vi finansfolk, der er skarpe til IT – og omvendt.

 

Mere om digitalisering

Rekruttering

Har du brug for hjælp til at finde kritiske IT-kompetencer til din finansfunktion? Så har vi specialister med indgående kendskab til markedet, og hvilke kompetencer der kan styrke din finansfunktions teknologiske fundament – både i dag og i fremtiden.

 

Har du brug for hjælp til at rekruttere?