Basico-finance-it-process-management

Process Management!

For mange virksomheder er det at dokumentere processer enten en engangsfornøjelse, hvor processerne indgår i en specifik sammenhæng, eller en årligt tilbagevendende begivenhed for at stille revisionen tilfreds. Vores erfaring er, at der er stor forretningsmæssig værdi i løbende at arbejde med dine processer og holde dem opdateret.

Process management hjælper dig med at drive din virksomhed effektivt

Du har måske hørt, at det er vigtigt, at du har styr på dine processer, og at du holder dem opdaterede. Og de fleste kan se fordelene ved at have et procesoverblik, når der fx skal implementeres et nyt ERP-system. Det står måske knap så klart, hvorfor du skal gøre det løbende.

 

Når du holder dine processer opdaterede, giver det dig bl.a. mulighed for at opnå de fordele, vi har oplistet herunder.

Vil du vide mere?

Morten Boldsen
Morten Boldsen, Partner
Kontakt os

10 fordele med 'process management'

  • Højere produktivitet
  • Højere kvalitet
  • Lavere cost
  • Højere kundetilfredshed
  • Højere medarbejdertilfredshed
  • Reduceret risiko – mindre afhængighed
  • Mere agilitet – hurtigere eksekvering
  • Nemmere digitalisering og automatisering
  • Overblik over forretning og ansvarsområder
  • Compliance

Skab værdi for hele forretningen

Det er vores erfaring, at arbejdet med at vedligeholde og forbedre processer ofte går i stå, fordi virksomheden er uafklaret omkring årsagen til at gøre det. Når først et projekt er overstået, eller revisionen er tilfreds for dette år, går processen i glemmebogen.

Hvis du er skarp på, hvad din virksomhed vinder ved at videreudvikle processerne, skaber det grobund for forankring i organisationen og mulighed for at høste fordelene.

Vi kan nævne tre eksempler:

Øg din eksekveringskraft

 

Det er en fordel, hvis din virksomheds forretningsprocesser og dokumentationen af dem er opdateret.

 

Det vil give dig et stærkt udgangspunkt, når der skal træffes beslutninger om nye projekter, hvor du har et funderet beslutningsgrundlag og hurtigere kan påbegynde eksekveringen.

Vær rustet til forandring

 

Forandringer er svære at forudse, men du kan forberede forretningen og skabe gode betingelser at træffe beslutninger ud fra.

 

Her er dokumenterede processer vigtige for både dit overblik og gennemsigtigheden, som vil hjælpe dig med at gennemskue konsekvensen af dine beslutninger.

Øg sammenhængskraften, og nedbryd siloer

 

Dokumenterede processer skaber indsigt i arbejdsopgaverne og forståelse imellem afdelinger.

 

Resultatet bliver en sammenhængende organisation, hvor informationen bevæger sig flydende imellem stakeholders.

Process management' handler ikke om en gang for alle at lave en procesforbedring. Det er en metode til løbende at realisere dit forretningsmæssige potentiale.

Kom videre med dit procesarbejde

Uanset om du starter helt fra bunden eller allerede er i gang med procesarbejdet, kan vi hjælpe med at bringe jer til det næste niveau i 'process management'.

Vores assistance kan bestå i at facilitere en indledende afklaring af jeres forretningsmæssige fordele ved 'process management', at yde support til at dokumentere og reviewe processer, at identificere automatiseringsmuligheder og valg af løsning eller at drive implementeringen af et full-scale 'process management' setup fra start til slut.

En simpel platform til at understøtte forandring

Har du forandringer på agendaen – såsom at implementere et nyt ERP-system eller igangsætte et digitaliseringsprojekt – er det vitalt at få overblik over dine processer, og hvordan du forandrer dem.

Det betyder ikke, at dine processer ’bare’ skal være kendte. Det betyder, at dine medarbejdere skal involveres, dokumentation fra hovedproces og ned til arbejdsinstruktion skal være let tilgængelig, og ikke mindst at processerne skal revideres og tilpasses i forretningen.

Lige netop dét kan en integreret ’process management’-applikation som fx Nintex Process Manager hjælpe dig med – en løftestang, som gør det simpelt at arbejde med, dokumentere og forandre processerne i din virksomhed.

Kontakt os og hør mere!

'Process management'? Fordi ...

'Process management'? Fordi ...

… der ikke er nogen gode grunde til at lade være. Tværtimod. Men ved du alligevel ikke, hvor du skal starte, eller mangler de sidste argumenter for, hvorfor det er indsatsen værd?
Skriv dig op til vores mailserie
Process Management – Seks Kneb Til At Lykkes
Blog
Process management – seks kneb til at lykkes
Du ved lige så godt som os, at det aldrig har været let at ændre vaner eller vante tankemønstre. Og lige præcis derfor kan du kun høste fordelene af process management ved at bruge nogle kneb fra forandringsledelse. Vi præsenterer dig for seks styks i artiklen her.
Læs dem her!
Basico-Fire Raad Et Godt Fundament For Process Management
Blog
Fire råd: Sådan skaber du et godt fundament for process management
At arbejde med process management kan være komplekst og uoverskueligt. Derfor kræver det et grundigt forarbejde at sikre et godt fundament.
Få fire gode råd!
Basico-Bliv 100 Meter Mester I Processer Med Promapp Basico
Blog
Bliv 100-metermester i processer med Process Manager
De færreste virksomheder har et fuldt overblik over alle aktuelle og opdaterede forretnings­processer. De allermest sjældne er de virksomheder, der har fastforankrede metoder til at opsamle og implementere procesforbedringer.
Læs mere

Kompetencer hele vejen rundt

Finance IT Services' digitaliseringscirkel viser de kompetenceområder vi kan bringe i spil, når de finansielle processer i din virksomhed skal digitaliseres med et holistisk udgangspunkt.

Når vi hjælper med at digitalisere og automatisere en finansfunktion, gør vi en dyd ud af at sammensætte de applikationer og værktøjer, der møder netop dit behov. På en måde, så løsningen understøtter data, processer og de mennesker, der knokler bag linjerne. 

Du kan klikke på de forskellige områder i figuren herunder, hvis du vil læse mere om de mange kompetencer, der fremgår af Finance IT Services’ digitaliseringscirkel. 

Digitaliseringscirkel Generel

Lad os tales ved!


Vi sidder klar ved telefonen
+45 702 703 71
Kontakt os