CFO Services

CFO Services Casper

CFO Services

CFO Services i Basico hjælper virksomheder med drift og optimering af økonomifunktionen.

 

Uanset hvad dit behov er, kan vi hjælpe dig godt fra start og sikkert i mål, og vi leverer både operationel og interim assistance med fokus på fremtidens økonomifunktion. 

CFO ydelser til enhver situation

Sygdom og kritiske opsigelser kommer aldrig på et godt tidspunkt. Hvis du har et midlertidigt – og måske pludseligt opstået – behov for ekstra kompetencer til CFO Services og rådgivning til økonomifunktionen, kan vi med kort varsel stille dygtige og erfarne konsulenter til rådighed. På den måde sikrer vi, at driften kan fortsætte, uden at du taber momentum.

 

Som en sidegevinst finder vores konsulenter ofte optimeringspotentialer, der kan forbedre dine processer. Hvis du har en ledig stilling i økonomifunktionen, kan vi desuden hjælpe med at finde og fastansætte den helt rigtige kandidat. 

Lad os tage en snak om din virksomheds aktuelle behov

Kontakt os

Forandringer i finans?

Hvis du har behov for at forandre og udvikle økonomifunktionen, kan vi også hjælpe. Vores CFO konsulenter kan indgå på alle niveauer og i forskellige roller i dine forandringsprojekter. Vi bringer vores faglighed i spil, så du finder frem til de rigtige løsninger. 

 

Med udgangspunkt i Basico Change Model kan vi hjælpe jer med at designe den rigtige forandringsproces, og vi kan bidrage med projektledelse, koordinering m.v. 

 

Vores tilgang er at involvere så mange af dine egne medarbejdere i forandringsprojektet som muligt. På den måde opnår du nemlig det største engagement, den bedste forankring og de mest varige løsninger. For at gøre det muligt påtager vi os gerne midlertidigt dine medarbejderes faste driftsopgaver. 

Rådgivning

Har du brug for sparring på: De kommende ESG-rapporteringskrav, finance compliance, eller hvordan du får din ambition for CFO-området konkretiseret i et roadmap? Så har vi eksperter, som kan støtte dig i at udvikle og ruste din finansfunktion til fremtiden.

 

Kan vi hjælpe?

Interim

Har du en rolle som controller, CFO, økonomikonsulent eller lønkonsulent til låns i din finansfunktion? Så har vi dygtige finansfolk klar til at varetage rollen med samme engagement og ansvarlighed, som hvis det var deres egen – lige så længe, du har behov for det.

 

Læs mere om Interim Services?

Digitalisering

Vil du give kerneprocesserne i din finansfunktion en digital overhaling? Såsom at flytte din finansielle planlægningsproces fra Excel, opgradere dit ERP-system eller automatisere manuelle processer. Så har vi finansfolk, der er skarpe til IT – og omvendt.

 

Mere om digitalisering

Rekruttering

Har du brug for hjælp til at finde ledere eller specialister til kritiske roller i din finansfunktion? Så har vi specialister med indgående kendskab til markedet og de finansielle kompetencer, der er kritiske for din virksomhed – både i dag og i morgen.

 

Har du brug for hjælp til at rekruttere?

Thomas Nielsen

Vi har et CFO-område med mennesker, der er pragmatiske og handlende.

Så de er ikke til lange PowerPoint-præsentationer. Det skal være håndgribeligt. Vi har derfor fået hjælp til at facilitere snakken om, hvor vi gerne vil hen med udgangspunkt i hverdagen og det gode, der kan bygges videre på.

- Thomas Dyhrberg Nielsen, CFO i Danica Pension

Gå på opdagelse i CFO Services

ESG Reportering Services 
Skal du begynde på ESG-rapportering? Vi kan assistere dig med at udføre 'double materiality assessment', udforme, implementere og konsolidere hele processen for ESG-rapportering.

Transformation Services 
Vi driver og forankrer større organisatoriske forandringer i kundernes finansfunktioner. Vores rammeværktøj er Basico Change Model, hvor vi følger forandringerne helt i mål, og skaber resultater. 

Finance Compliance 
Vi leverer rådgivning inden for finance compliance, herunder verificering af bogføringens kvalitet, opfyldelse af rapporteringskrav for børsnoterede selskaber, vurdering af risici samt design og implementering af interne kontrolsystemer.

Udvikling og rådgivning til økonomifunktionen

Vi kan hjælpe dig med at udvikle og rådgive økonomifunktionen, så den understøtter din virksomheds strategi. Det gør vi som CFO’ens fortrolige rådgiver og samarbejdspartner – og med udgangspunkt i vores CFO Roadmap. 

Vores CFO ydelser til økonomifunktionen omfatter blandt andet: 

Vi går på arbejde hver dag for at gøre økonomiafdelingerne bedre – vi kalder det Beyond Business Support – og vi kan helt sikkert også hjælpe dig. Tøv ikke med at række ud, hvis du vil høre mere. 

ESG
ESG-rapportering

ESG Reporting Services 

I ESG Reporting Services hjælper vi med ’double materiality assessment’, design, etablering og forankring af hele ESG-rapporteringsprocessen. Vi har den operationelle erfaring, der sikrer en praktisk implementering og solid governance, der kan hjælpe dig gennem løbende rapportering og ’limited assurance’-revisionsprocessen.

 

Hvis du står med et midlertidigt kapacitetsbehov i dit ESG-rapporteringsteam, kan vi også stille med en erfaren konsulent til at hjælpe jer med at løse opgaven, så jeres tidsplan fortsat holder. 

Vil du vide mere om ESG-rapportering?
Morgendagens Cfo Basico
Transformation Services

Transformation Services

I Transformation Services hjælper vi med at udføre og forankre organisatoriske forandringer og optimeringer i finansfunktionen. Lige fra afdækning af din virksomheds mål og ambitioner for CFO-området til klarlægning af de udfordringer, der spænder ben for, at de kan indfries. Vores rammeværktøj er Basicos Change Model, der er central i vores rådgivning. Den bidrager nemlig til varig og værdifuld forandring ved at sikre en grundig forståelse af problemerne, og at forandringerne bliver forankret via konkrete aktiviteter. 

Læs mere om Transformation Services
Finance Compliance
Financial Compliance & Controlling

Financial Compliance & Controlling

Vi kan hjælpe dig med de fleste områder inden for finance compliance; fra kvalitetssikring af bogføringen til opfyldelse af de rapporteringskrav, der gælder for børsnoterede selskaber, fra risikovurdering til design og implementering af interne kontroller og meget mere.

Vi kan hjælpe med 'Finance compliance'
Styrk din forretning med stærke insights

Styrk din forretning med stærke insights

Få et fagligt indspark med substans direkte i indbakken.

Tilmeld dig vores nyhedsmail, Insights by Basico. Så modtager du også vores faglige magasin Content.

Insights by Basico

Vil du vide mere?

Jacob Poulsen
Jacob Poulsen, Managing Partner
Kontakt os