Events.

Vi afholder løbende arrangementer som fx webinarer, fyraftensmøder og morgenmøder, hvor vi bl.a. stiller skarpt på procesoptimering, digitalisering og andre højaktuelle emner for supportfunktionerne.

Basico Events ESG

Dato: 29 / 05 / 2024

Kom til ESG Community-aften

ESG-rapportering bør ikke ses som en isoleret del af din virksomhed. Det er derimod afgørende, at du integrerer en opfølgning på initiativer og udviklingen af jeres ESG-nøgletal, der er forankret i de beslutningsprocesser, der sikrer jeres daglige drift. Få inspiration til, hvordan du integrerer jeres ESG-rapportering ved at deltage i vores ESG Community-aften onsdag den 29. maj.

Vil du vide mere?
Basico-events-optimer-lukkeprocessen-adra-trintech-event

Dato: 11 / 06 / 2024

En morgen med ESG-rapportering

Hvordan kan du gå praktisk til værks med din ESG-rapporteringsproces – lige fra opstart til årsrapporten? Det kan du blive klogere på tirsdag den 11. juni, hvor du fra 8 til 10 kan blive introduceret til vores ESG Roadmap og softwaret Klappir – begge designet til at understøtte din rapporteringsproces.

Vil du vide mere?
Basico Events ESG

Dato: 13 / 06 / 2024

AI fra topledelsens perspektiv drager til Aarhus!

Efter fyldte sale hele to gange i København gentager vi succesen i Aarhus. Derfor åbner vi torsdag den 13. juni kl. 8:00-10:30 for endnu et morgenmøde, hvor vi dykker ned i, hvorfor AI skal på CFO’ens agenda. Og du er inviteret!

Vil du vide mere?
Basico Ai Udforsket Fra Topledelsens Perspektiv Lasse Rindom