Vi kan hjælpe med ...

Basico-casper-oxlund-mariegaard

Vi kan hjælpe med ...

Vores ydelser

Vi har specialiseret os inden for fire områder, der alle understøtter vejen til udvikling og succes for din virksomhed.

Fire områder, hvor vi yder specialiseret rådgivning til supportfunktionerne og står klar, når du har brug for en midlertidig løsning eller rekrutterer, når du har brug for en fast. 

CFO Services

CFO Services i Basico hjælper virksomheder med drift og optimering af økonomifunktionen.

 

Uanset hvad dit behov er, kan vi hjælpe dig godt fra start og sikkert i mål, og vi leverer både operationel og interim assistance med fokus på fremtidens økonomifunktion. 

 

Sygdom og kritiske opsigelser kommer aldrig på et godt tidspunkt. Hvis du har et midlertidigt – og måske pludseligt opstået – behov for ekstra kompetencer til CFO Services og rådgivning til økonomifunktionen, kan vi med kort varsel stille dygtige og erfarne konsulenter til rådighed. På den måde sikrer vi, at driften kan fortsætte, uden at du taber momentum.

 

Som en sidegevinst finder vores konsulenter ofte optimeringspotentialer, der kan forbedre dine processer. 

CFO Services

Legal Services

Basico Legal Services samler fordelene ved juridisk rådgivning, interne ressourcer og ekstern specialistviden. Vi hjælper private og offentlige virksomheder gennem hele forløbet med at løse deres interne juridiske opgaver.

 

Generelt løses langt den største del af de juridiske opgaver internt, dels for at være tæt på forretningen, dels for at begrænse dyr ekstern rådgivning til det nødvendige.

 

Med byggeri, ejendomstransaktioner, administration af ejendomme og flytteprojekter følger både en række juridiske og driftsopgaver, som vi kan hjælpe dig med i Basico Legal Services.

Legal Services

Finance IT Services

Finance IT Services giver dig den rådgivning og assistance, du skal bruge for at øge værdien af krydsfeltet mellem økonomifunktionen og IT – særligt i forhold til optimering, tilpasning og bedre anvendelse af økonomifunktionens mange IT-systemer.

 

I Basicos Finance IT Services kan vi bl.a. hjælpe med ERP-opgradering, process automation, process management, planning, BI, digitalisering af månedsluk og projektledelse. Er du i tvivl om, hvilken løsning der er den rette til at tackle udfordringerne i din virksomhed, er du naturligvis meget velkommen til at række ud for en uforpligtende snak. 

Finance IT Services

People & Payroll Services

I People & Payroll Services tilbyder vi en bred palet af ydelser inden for Human Resource Management. Vi samarbejder med dig om at skabe forretningsmæssig værdi gennem dine medarbejdere.

 

Vi skaber bl.a. kontakt til de kvalificerede ledere, økonomer, jurister og HR-specialister, du har brug for i udviklingen af din virksomhed. Når din virksomhed har en ledig stilling inden for økonomi, legal, HR eller Finance IT, sikrer vi kort fortalt den rette kandidat til jobbet gennem målrettet rekruttering.

 

Vi udbyder en bred vifte af payroll services, hvor vi hjælper med at organisere lønfunktionen og med at sikre effektivitet og høj kvalitet. Derudover kan vi stille interimsressourcer til rådighed, hvis du har et midlertidigt behov. 

People & Payroll Services

Kontakt os for at høre mere!

Kontakt os