Underside FITS - Non Standard

Non Standard Process

Bruger dine finansielle medarbejdere for meget tid på manuelle processer? Og har du overvejet, om automatisering kunne være vejen frem? I så fald er du havnet det helt rigtige sted. Ud over at digitalisere de finansielle standardprocesser kan vi nemlig også hjælpe dig med at få automatiseret de processer, der er særegne for din virksomhed og din finansfunktion – bl.a. ved hjælp af RPA og Workflow.

Automatisering af processer

Hvis du føler, at I løber stærkt, og at I aldrig rigtig når til de mest værdiskabende opgaver, er du ikke alene. Der er næsten lige så mange pressede finansfunktioner, som der findes virksomheder. Ganske enkelt fordi der er mere finansarbejde, end der er finansfolk. 

Det kan umiddelbart lyde som en gordisk knude – men det behøver det ikke at være. Eller i hvert fald kan knuden gøres mindre! 

Digitalisering er håndtaget, der kan skære dig løs fra nogle af de bundne opgaver ved at lade en computer klare en god bid af rugbrødsarbejdet. 

Men … ”jeg har allerede digitaliseret mig ud af mine standardprocesser – det var der oplagte løsninger på”, tænker du måske? 

Hvad med alt det andet? 

Alt det, hvor du ikke har i kontrol over systemer og derfor ikke kan modificere dem? 

Vil du vide mere? 

Morten Boldsen
Morten Boldsen, Partner

Hvilke non-standardprocesser kan digitaliseres? 

Grunden til, at du har fundet vej ind på denne side, er sandsynligvis, at du også har en idé om, at det kan lade sig gøre at få en digital hjælpende hånd til at løse nogle af de finansielle opgaver, der ikke er ’kvadratisk, praktisk, gode’-standardopgaver. 

Det oplagte næste spørgsmål er hvordan? 

Og vi har skullet sidde meget tungt på vores hænder, siden du klikkede dig ind på siden her, for ikke at hive løsningerne frem med det samme og flagre vildt med dem. 

For de er i al ubeskedenhed ret smarte – og kan gøre din og dit teams arbejdsdag en del lettere og sjovere. 

Nogle af de værktøjer, vi benytter, er No code/Low code, Python, RPA og Workflow. Men lad os tage en snak om din virksomheds behov – så finder vi det værktøj, der passer bedst til opgaven. 

Basico-Store skridt hen imod en digital dagligdag
Blog
Hedin: Store skridt hen imod en digital dagligdag
Automatisering og digitalisering er på agendaen i næsten alle 2022’s finansfunktioner – det er ingen nyhed. For hvem har lyst til tastearbejde, når man kan være business partner for forretningen? Men hvad danner et solidt grundlag for et sådant projekt? Netop det har vi taget en snak med Allan Stich om, CFO i Hedin Automotive Belgien.
Læs casen om Hedin
140123 ISS Controlling Framework
Blog
ISS: Nyt controlling­koncept ruster ISS til vækst
Grundigt forarbejde, forankring i organisationen og opbakning fra CFO’en er tre af de ting, der har været udslagsgivende for, at ISS’ nye controlling-framework er i top. I denne artikel fortæller Pernille Benborg, og Karina Mitzi Svenningsen, om deres controlling-­framework, der har kostet kræfter, kaffe og mange timer, men som har været alt arbejdet værd.
Læs casen om ISS?
Basico-Fire Raad Et Godt Fundament For Process Management
Blog
Fire råd: Sådan skaber du et godt fundament for process management
At arbejde med process management kan være komplekst og uoverskueligt. Derfor kræver det et grundigt forarbejde at sikre et godt fundament.
Læs mere om process management

Kompetencer hele vejen rundt

Finance IT Services' digitaliseringscirkel viser de kompetenceområder vi kan bringe i spil, når de finansielle processer i din virksomhed skal digitaliseres med et holistisk udgangspunkt.

Når vi hjælper med at digitalisere og automatisere en finansfunktion, gør vi en dyd ud af at sammensætte de applikationer og værktøjer, der møder netop dit behov. På en måde, så løsningen understøtter data, processer og de mennesker, der knokler bag linjerne. 

Du kan klikke på de forskellige områder i figuren herunder, hvis du vil læse mere om de mange kompetencer, der fremgår af Finance IT Services’ digitaliseringscirkel. 

Digitaliseringscirkel Generel

Lad os tales ved!


Vi sidder klar ved telefonen
+45 702 703 71
Kontakt os