Basico Coaching Marie

Coaching

Er du en leder eller en specialist, der søger personlig udvikling og karrierestøtte? Så bringer vores coachingprogrammer dig nærmere målet. 

Ethvert individ er unikt, og vores coachingprogrammer er derfor tilrettelagt efter dine specifikke behov og mål. Uanset om du er en leder, der ønsker at styrke dit lederskab, eller en specialist, der søger karriereudvikling. 

 

Coachingen er en personlig og fokuseret sparring, som hjælper dig til at realisere både dit personlige og professionelle potentiale. Det vil sige, at du gennem et coachingforløb inspireres til at reflektere over egne erfaringer. Så disse kan danne udgangspunkt for at afsøge handlemuligheder i forhold til dine forretningsmæssige, ledelsesmæssige og personlige mål. 

Med andre ord er coaching en læringsproces, der understøtter dig i at opnå konkrete forbedringer i dine personlige prioriteringer og skabe en positiv udvikling af dine præstationer. 

Har du brug for individuel ledercoaching? 

Ledelsescoaching er designet til dig, der ønsker individuel lederudvikling med fokus på at kende og udvikle dine egne kompetencer. Et coachingforløb kan hjælpe med at fokusere dit lederskab, klæde dig på til at håndtere vanskelige ledelsessituationer og optimere din ledelseseffektivitet. 

Vi arbejder både værktøjsbaseret med konkrete ledelsesmæssige udfordringer og gennem meningsskabende dialoger tilpasset dit organisatoriske ledelsesniveau. Det kan bl.a. være værktøjer til, hvordan du giver feedback, afholder performancesamtale eller noget helt tredje. 

Derfor er ledelsescoaching for dig, der ønsker en samtalepartner, som mestrer at være din loyale udfordrer. 

Vi kan konkret hjælpe i nedenstående situationer. 

  • Er du lige blevet forfremmet? Så kan vi støtte dig i overgangen og hjælpe med at tilføre målrettede værktøjer og færdigheder, der styrker dig i lederrollen. 
  • Vil du accelerere din personlige udvikling i relation til din lederrolle? Her kan vi hjælpe dig med at afdække dine vigtigste styrker og erkende dine personlige udviklingspunkter, styrke din gennemslagskraft og fokusere dine prioriteringer og beslutningstagning. 

Frigiv dine specialisters potentiale med specialistcoaching 

Højt specialiserede medarbejdere har virkelig meget at byde på for virksomheder, og vi står klar til at bistå med at maksimere deres potentiale og præstationer på et personligt niveau. 

Specialistcoaching fokuserer på individuel udvikling i forhold til en given kompetenceprofil og et teamspor, hvor specialisten støttes i at anvende sin ekspertise og forbinde den med fagområder uden for vedkommendes sædvanlige kompetenceområde. 

Med en styrket evne til at integrere viden på tværs af områder er specialister bedre rustet til at tilpasse sig forandringer og udfordringer, hvilket er afgørende i dagens dynamiske forretningsmiljø. 

Fokus på individuel udvikling i specialistcoaching kan øge jobtilfredsheden og engagementet blandt højt specialiserede medarbejdere, hvilket potentielt fører til øget tilknytning af nøglepersoner i din virksomhed. 

Desuden bliver højt specialiserede medarbejdere, der gennemgår specialistcoaching, bedre i stand til at bidrage konstruktivt til udformningen og eksekveringen af virksomhedens strategier. Dette skaber en mere sammenhængende og målrettet tilgang til at opfylde virksomhedens overordnede mål. 

Flyt dine fagfolk til næste niveau med faglig mentoring 

I en verden præget af konstant forandring og kompleksitet er faglig mentoring afgørende for at forme dygtige og kompetente fagfolk. Vores tilgang er bygget op på en måde, hvor vi kombinerer nøgleelementer som kompetenceafdækning og sidemandsoplæring for at skabe en helhedsorienteret læringsoplevelse. 

Vi tror på, at forståelse af egne faglige kompetencer udgør fundamentet for personlig vækst. 

Starter du et mentoringforløb hos os, gennemgår du først en målrettet kompetenceafklaring, hvor vi sammen identificerer dine styrker og udviklingsområder. Herefter designer vi en plan, der har til formål at sætte fokus på dine nøglekompetencer og accelerere din faglige udvikling. 

Du vil blive tilknyttet en af vores erfarne mentorer, som er dedikerede til at guide dig gennem en læringsproces, der bygger på erfaringsdeling og praktisk viden. Denne tilgang tilstræber at skabe en dynamisk læringskultur, hvor en erfaren fagperson deler sin viden og guider dig på din professionelle rejse. 

Lad os være din faste sparringpartner og rådgiver i et tilrettelagt forløb. Så du får hjælp til at holde fokus på dine mål, udfordre dig selv til at lære nyt og nå de resultater, du stræber efter. 

Basico-people-payroll
People & Payroll Services

People & Payroll Services

Har du brug for optimering af dit People-område, et eftersyn af din lønproces, interim assistance eller hjælp til rekruttering? Så er du havnet det rette sted. Vores erfarne konsulenter har masser af ekspertise inden for People og Payroll og står klar til at hjælpe dig! 

Vil du vide mere?
Basico-people-payroll-search-selection
Executive Search & Recruitment

Executive
Search &
Recruitment

Lad os hjælpe med at identificere, evaluere og ansætte de bedst kvalificerede kandidater til nøglepositioner i din virksomhed. Allierer du dig med os, får du rådgivning om og rekruttering til executive-, management- og specialistpositioner inden for vores ekspertiseområder: Finance, People & Payroll, Legal og Finance IT. 

Vil du vide mere?
Basico Change Management Henrik
Change Management

Change Management

Står du over for en organisatorisk forandring? Og ønsker du sparring på, hvordan du får dine medarbejdere med om bord, så de kan se sig selv i din forretningsmæssige aspiration for fremtiden? 

Vil du vide mere?

Kontakt os?

- og hør, hvordan vi kan hjælpe.

Henrik Schøtt Kjærgaard
Henrik Schøtt Kjærgaard, Partner
Kontakt os