Basico-Associate hva-for-en-model

Associate hva-for-en model?

Læsetid: 6 minutter

KARRIEREMAILEN
Giver dig nys om åbne stillinger, artikler om konsulentlivet og guldkorn til jobjagten.
TILMELD DIG

Kært barn har mange navne. Det kan være svært at vide, hvad de forskellige konsulenttitler dækker over, og når vi siger ’associate consultant’, hvad mener vi så egentlig?

Netop det kan du blive klogere på i artiklen her, hvor vi tager dig igennem tre hurtige pointer om, hvad Basicos associate-model egentlig handler om.

1: Tilpas dit arbejdsliv til den livsstil, du ønsker

Undersøgelser viser en opadgående trend, hvor flere og flere søger fleksible arbejdsformer for at skabe et mere frit liv. Som associate consultant er du tilknyttet Basico som en selvstændig samarbejdspartner som underleverandør på Basico-opgaver. 

At være associate consultant i Basico er at vælge en fleksibel og selvstændig arbejdsform, hvor du får mulighed for at tilpasse dit arbejdsliv til den livsstil, du ønsker; dog uden at gå på kompromis med de faglige udfordringer, de spændende opgaver og ikke mindst et fagligt netværk. Det er en projekt- og interimsbaseret arbejdsform, hvor du i perioder vælger at være 100% engageret i en spændende kundeopgave sammen med Basico og i andre perioder er fri til egne planer – om det så er at rejse jorden rundt, have fleksibilitet ift. familielivet eller hjælpe dine egne kunder. 

2: Få alsidighed og variation i opgaverne

Som associate consultant hos Basico kan du få en professionel hverdag i forandring. Du vil opleve en hverdag med faglige udfordringer og udvikling i de forskelligartede opgaver, projekter og kundetyper. 

Du får mulighed for at indgå i et løbende samarbejde, hvor vi med tætte relationer til kunderne sammen med dig får dig pitchet dig ind til kundeopgaver. Opgaverne kan have karakter af interimsopgaver eller projektopgaver. 

Vi bestræber os på at have løbende kontakt og sparring, både når du er ude på en Basico-opgave og i perioder mellem Basico-opgaver. Vi indgår samarbejde med associate consultants med et mål om få et godt og langvarigt samarbejde.

3:  mulighed for at udvide dit netværk, og få faglig sparring

Som associate consultant bliver du en del af et brand med stærke relationer i markedet. Vi har langvarige relationer med vores kunder, og du vil møde mange spændende mennesker og udfordringer ude hos vores kunder. 

Du vil naturligvis også få et netværk hos Basico – både i form af de leveranceansvarlige partnere, du arbejder sammen, og i form af andre konsulenter hos kunderne. Du er selvstændig, men har samtidig et fagligt hus i ryggen, hvor vi lægger vægt på faglige netværksarrangementer. Hvert år inviterer vi til netværksarrangementer.

Vil du vide mere?

Sandra Wahl
Sandra Barbara Wahl, Senior Talent & Development Consultant

Hvem bliver typisk associate consultant?

Den typiske associate consultant ønsker variation i arbejdsopgaverne og fleksibilitet i hverdagen. Lysten til at prøve forskellige opgaver og at møde nye mennesker og forskellige virksomhedskulturer er en vigtig forudsætning. Du har lyst til at kaste dig ud i opgaver, hvor du kan hjælpe – det kan være med at løse akutte driftsopgaver eller med at gennemføre forandringer og forbedringer. 

Du ønsker at være selvstændig, men samtidig at være en del af holdet. Altså associate konsulentholdet, som består af generalister og specialister, ledere og do’ere, konsulenter med mange års erfaring samt konsulenter, som lige er kommet i gang med karrieren. Vi finder den opgave, som passer til dig – du skal blot have erfaring inden for finans, legal, HR, finance IT og/eller facility management, som er vores servicelineområder. 

Uanset fagområde skal du enten være etableret som selvstændig eller have et ønske om at blive det. 

Drømmer du om et fleksibelt arbejdsliv?

Basico er i vækst, og vi søger derfor flere associate consultants til opgaver hos vores kunder. Vi tilbyder dig et samarbejde med en ambitiøs konsulentvirksomhed, der har skabt værdi for Danmarks største virksomheder siden 2003. 

Kontakt os ved at ringe på telefon eller sende os dit CV her. En ansøgning er ikke nødvendig, men inkluder gerne et par linjer om din motivation for at påbegynde et samarbejde med os. 

Drømmer du om et fleksibelt arbejdsliv?

Basico er i vækst, og vi søger derfor flere associate consultants til opgaver hos vores kunder. Vi tilbyder dig et samarbejde med en ambitiøs konsulentvirksomhed, der har skabt værdi for Danmarks største virksomheder siden 2003.

Vi søger dig, som er etableret freelancekonsulent eller ønsker at blive det. I praksis betyder det, at du indgår en samarbejdsaftale med os i stedet for at blive ansat som funktionær. Det er en fleksibel tilknytning, hvor du løbende bliver præsenteret for opgaver og bliver en del af Basicos faglige miljø. Lyder det som dig? Så ræk endelig ud til os, hvis du vil høre mere om, hvad vi kan tilbyde dig og dine faglige ambitioner.

Kontakt os