Basico-Sådan indgår du et samarbejde som associate – kort fortalt!

Sådan indgår du et samarbejde som associate – kort fortalt!

Læsetid: 4 minutter

KARRIEREMAILEN
Giver dig nys om åbne stillinger, artikler om konsulentlivet og guldkorn til jobjagten.
TILMELD DIG

Hvordan foregår det, hvis du indleder et samarbejde med Basico som associate – sådan helt lavpraktisk? Denne sides fineste formål er at svare på netop dét spørgsmål.

Derfor har vi skitseret, hvordan de indledende øvelser i vores samarbejde med associates ser ud – trin for trin.

Første kontakt

Vi er altid på udkig efter samarbejde med dygtige, selvstændige eksperter (associates), som ønsker at supplere egen virksomhed med et samarbejde med Basico.

Vi søger altid i vores netværk, men skulle du ikke være kommet på vores radar endnu, vil vi meget gerne modtage din konsulentprofil og et par linjer om din motivation for at begynde et samarbejde med Basico.

Du kan uploade din konsulentprofil her. 

Første indledende snak

Hvis både du og vi ser et potentiale for et match på en opgave nu eller i den nærmeste fremtid, tager vi gerne en snak med dig for at lære hinanden lidt bedre at kende.

Her vil vi kort introducere Basico og høre mere om din erfaring samt dine kompetencer og ønsker til mulige opgaver sammen med Basico.

Skal vi tage en snak?

Sandra Wahl
Sandra Barbara Wahl, Senior Talent & Development Consultant

Første møde

Hvis vi begge ser, at der er potentiale for et samarbejde, inviterer vi dig ind til en mere detaljeret introduktion til Basico og muligheder for samarbejde, ligesom vi stiller mere skarpt på dine kompetencer samt interesser inden for et eller flere af vores ekspertiseområder.

Andet møde

Til dit andet møde vil du møde en partner, der vil introducere dig til firmaet generelt, men også sætte flere ord på nogle af vores kundeopgaver. Du får også mulighed for at præsentere dine kompetencer og resultater fra andre leverancer. 

Vi vil også introducere dig for Basicos rammeaftale for samarbejdet med dig som uafhængig samarbejdspartner med Basico.

Referencer – Et par ord med på vejen

For at få lidt kontekst på dine tidligere leverancer og/eller kunder vil vi efterspørge en kundereference, som vi kan kontakte for at få et supplerende perspektiv på dig som potentiel samarbejdspartner, associate med tilknytning til Basico.

Samarbejdsaftalen kommer på plads

Når vi har alt på plads, er vi klar til at indgå en samarbejdsaftale. Vi vil herefter have dig på radaren til opgaver, der matcher dine interesser og kompetencer.

Introduktion til opgaver og kunden

Når vi har en relevant opgave, som matcher dine kompetencer, vil vi tage fat i dig. Du har så mulighed for at tilvælge opgaven, hvis den passer ind i din planlægning.

Inden du kommer ud på opgave, vil vi selvfølgelig klæde dig på ift. samarbejdet med os, men ikke mindst ift. kunden. 

Vil du vide mere om Basico?

Basico tilbyder et samarbejde med en ambitiøs konsulentvirksomhed, der har skabt værdi for nogle af Danmarks største virksomheder siden 2003. Vi vækster, og vi har de senere år oplevet en vedvarende stærk efterspørgsel. Vores mål er at levere mere, end det kunderne forventer.

Vi lover Beyond Business Support – vi vil være tættere på og de mest kompetente. Du er meget velkommen til at kontakte os, hvis du vil vide mere.

Kontakt os