Basico-Karrieremail-David

Få inspiration til din karrierevej

Har du brug for et inspirationsspark til din karriere? Basicos karrieremail guider dig rundt i de seneste trends på jobmarkedet og hjælper dig med råd og sparring.

Ja tak! Tilmeld mig!

Find vej gennem karrierejunglen

Ens karrierevej er ofte uforudsigelig med mange forskellige ruter og ukendte destinationer, da jobmarkedet er glohedt. Det kender du helt sikkert selv til. Derfor kan det nogle gange være brugbart med en hjælpende hånd.

Med afsæt i dette blev Basicos karrieremail født.

Den anden mandag i måneden kan du få karriereindsigter, artikler og anbefalinger, der giver inspiration og klæder dig godt på til din karriererejse. De artikler, vi deler med dig i karrieremailen, er skrevet af os selv – så vi står 100% på mål for indholdet i dem, og vi håber sådan, at du kan bruge dem som kompas på din rejse.

Vi hjælper dig til at navigere uden om de klassiske faldgruber, du kan møde på din vej, så du kan komme et par skridt tættere på dit drømmejob. Samtidig kan du også få indsigt i vores hverdag her hos Basico og i, hvordan konsulentlivet kan udforme sig i et hus, hvor alle kender hinanden.

Vi håber, at du har lyst til at komme med om bord.

Stay tuned!

Skriv mig op!

Julie Berger Schøn

Karrieremailen har en enkel vision om at klæde dig godt på til din karriererejse. For hvordan ens karrierevej udformer sig er ofte uforudsigeligt, og der kan komme mange spørgsmål og udfordringer undervejs. Her kommer karrieremailen dig til undsætning.

- Julie Berger-Schøn, Senior Communication Consultant

Hvad får du i karriere- mailen?

Karrieremailen giver dig nys om åbne stillinger, artikler om konsulentlivet og guldkorn til jobjagten.

Formålet med karrieremailen er at dele vores guldkorn med dig, der har brug for et inspirationsspark til din karriererejse.

Hvad enten du er faret vild eller skal til at starte din rejse, så har karrieremailen helt sikkert noget til dig. Vi deler nemlig nøje udvalgte artikler og anbefalinger, som vi håber kan skabe værdi for dig og din karriere.

 • Karriereorienterede artikler

  Hos Basico er vi et stærkt hold af konsulenter, der gerne vil understøtte din vej til udvikling og succes. Derfor laver vi løbende artikler til dig, så vi kan sende inspiration om din karriere direkte til din indbakke.

 • Månedlige anbefalinger

  Hvem går du til, når du skal have tips og tricks til din karriere? Hver måned anbefaler vi en podcast, bog eller noget helt tredje, som har relevans for netop din karriererejse.

 • Kom med bag om Basico

  Kom med om bag scenen, og mød os på vores SoMe-kanaler eller karriereblog, der giver dig et indblik i livet som konsulent i et uformelt konsulenthus, hvor alle er velkendte ansigter.

En bid af karrieremailen ... 

Sådan scorer du jobbet til samtalen

Hvordan undgår jeg at jokke i spinaten til jobsamtalen? Hvor meget skal jeg forberede mig? Og hvordan viser jeg, at jeg er den bedste kandidat til jobbet?

Når jobsamtalen til drømmejobbet ligger og lurer i horisonten, er der mange overvejelser at gøre.

Og ligesom så mange andre steder i tilværelsen er der et par uskrevne regler, når du går til jobsamtale. Vi løfter derfor sløret for 5 råd, der kan hjælpe dig godt på vej.

 

Bliv klogere på:

 • Hvordan dét at blive kontaktet på LinkedIn faktisk kan sammenlignes med at blive swipet til højre på Tinder.
 • Hvorfor det er vigtigt, at du lægger svesken på disken og lader din kommende arbejdsgiver gennemskue, hvad der skal til, for at du kan trives.

 

Du kan læse meget mere i karrieremailen og tilmelde dig her på siden.

Basico-Sign-Up-karrieremail

Skriv dig op!

Så får du guldkorn til din jobjagt og er up-to-date med de seneste tendenser på jobmarkedet.

Tilmeld mig!