Basico Kriseberedskab For Cfoen

Cybercrime-kriser rammer også CFO’ens bord

Data er blevet verdens mest magtfulde ressource. Det ved hackere, og listen af cyberangreb i danske virksomheder er blevet rekordhøj. Det betyder, at du skal hive dine handlingsplaner op af skrivebordsskuffen og støve dit kriseberedskab af. Hvordan du gør det, kan du blive klogere på til vores morgenmøde den 25. september.

Tilmeld dig her

Kære CFO. Har du styr på dit kriseberedskab?

Danske virksomheders firewall gløder, og i medierne vælter det ind med rapporter om nye hackergreb.   

Som aldrig før bliver vi angrebet af et utal af kriminelle hackergrupper, der er minutiøst organiserede med en mafia-lignende struktur.  

Det betyder, at alle virksomheder – uanset størrelse og branche – kan være deres næste mål.  

Kriseberedskab, handlingsplaner og scenarieøvelser er derfor blevet altafgørende temaer for CFO’er, da det kræver opdaterede krisehåndteringsplaner, et nøje koordineret finansielt beredskab og løbende træning af potentielle scenarier for at kunne reagere, når din virksomhed befinder sig midt på den digitale kampplads.  

Det vil Michael Sjøberg, Head of Crisis Management hos Delta Crisis Management, gøre dig klogere på til vores morgenmøde den 25. september. Her vil du også møde Lisbeth Dau, CEO i designvirksomheden Rosendahl. For få år siden blev virksomheden udsat for et lammende hackerangreb, og hun vil dele sine erfaringer som CEO fra frontlinjen, og hvordan de overvandt krisen.  

Når vi taler om cyberkriminalitet, er de juridiske aspekter uundgåelige. Derfor har vi også inviteret Niels-Peter Kjølbye, Partner i Basico, til at dykke ned i de juridiske aspekter af trussels- og risikovurderinger.

Du kan forvente følgende:  

  • 8.00-8.25: Ankomst og morgenmad  
  • 8.25-8.30: Velkomst ved Senior Partner Morten Bille  
  • 8.30-8.50: Cybercrime i et juridisk perspektiv ved Partner Niels-Peter Kjølbye  
  • 8.50-9.30: Når cyberangrebet rammer, og din data tages som gidsel ved Head of Crisis Management Michael Sjøberg hos Delta Crisis Management  
  • 9.30-10.15: Sådan kom Rosendahl gennem et voldsomt ransomware-angreb ved CEO Lisbeth Dau  
  • 10.15-10.30: Tid til spørgsmål og tak for i dag.

Tilmeld dig her

Lidt om praktikken 

Eventet finder sted onsdag den 25. september og bliver afholdt fysisk på Philip Heymans Allé 3, 5.  i Hellerup. Der vil være ankomst og morgenmad kl. 8.00-8.30, hvorefter vi går i gang med oplægget og den efterfølgende networking. Eventet er sat til at slutte ca. kl. 10.30.

Basico-events-tilmeld-dig

Ses vi den 25. september? 

Vi tør godt love, at du får masser af inspiration og indsigt med hjem i bagagen.

Reserver min plads!