Insights Out 

Basico Podcast Insights Out

Insights Out 

Få viden, indsigt og inspiration til forandring og udvikling med på farten. Vi sætter lyd på udvalgte cases og artikler fra bl.a. vores faglige magasin Content. Gør ligesom 450 andre, og snup en lydartikel med i ørerne. 

Ja tak – Det lyder godt i mine ører

Tag faglig inspiration med på farten 

Drømmer du om faglige lydartikler til hverdagen, der hurtigt kan opdatere dig på CFO-strategier, ESG-rapportering, digitalisering af finansfunktionen og meget mere? 

Så er du havnet det rigtige sted. 

I Insights Out sætter vi lyd på artikler fra vores faglige magasin Content, der er fyldt med cases om højaktuelle emner og interviews med markante erhvervsprofiler. 

Når du tager høretelefonerne på og trykker 'play', kan du fx lytte til Topsoe og deres transformation frem mod en fuldstændig grøn forretningsmodel, mens du går en tur, besøger kunder, pendler fra arbejde – eller noget helt andet. 

Vi vil nemlig gerne gøre det er nemt for ambitiøse erhvervsfolk at lære noget nyt på farten. 

Alle lydartiklerne er produceret af os selv – så vi lover dig, at vi har tænkt nøje over, at det skal kunne inspirere og skabe værdi for dig og din virksomhed. 

Vi håber, at du har lyst til at lytte med! 

Vi håber, at du har lyst til at lytte med! 

Vi anbefaler, at du abonnerer på Insights Out via din foretrukne podcast-platform, så du løbende bliver notificeret, når vi udgiver nye lydartikler. 
Lyt med, og abonner her

Insight Out giver dig …

… viden og erfaringer samlet fra supportfunktionen i danske virksomheder.

Formålet er at inspirere til forandring og udvikling på en nem og hurtig måde, så du kan lære noget nyt når og hvor som helst. Du kan bl.a. lytte til:

  • En vækstrejse med juridisk robuste rammer

    Der er sket meget, siden Flying Tiger Copenhagen-butikkerne hed Tiger, og alle varer kostede 10 kr. Vi har derfor taget en snak med Lasse Lippert, General Counsel i Flying Tiger Copenhagen, og fået indblik i deres vækstrejse, hvor den juridiske afdeling har haft en afgørende rolle.

  • Danica Pension: En håndgribelig CFO-strategi

    I sommeren 2022 mødte Maj Uggerhøj den to-meter høje revisor Thomas Dyhrberg Nielsen fra Danica Pension til en snak om selskabets nye CFO-strategi. Bliv klogere på, hvordan de greb selskabets forandringsprojekt an, og hvordan de formåede at gøre CFO-strategien håndgribelig – uge efter uge. 

  • ESG-rapportering: Få seks praktiske råd

    Måske er du – som mange andre – i fuld gang med at forberede dig på de nye lovkrav inden for ESG-rapportering. Vi vil gerne hjælpe dig med at få skabt en glat og smidig proces, så lyt med her, og få seks praktiske råd, der kan hjælpe dig i din hverdag med ESG-rapportering. 

Podcast

Få en ny kilde til inspiration 

Insights Out er klar til at fylde dine øregange med udvalgte cases og artikler, så du kan få faglig inspiration, præcis når du vil.
Ja tak! Jeg skal lytte med