Basico Webinar On Demand

Webinar: Workday Adaptive Planning

I vores on-demand-webinar kan du trykke ’play’, når du vil. Kom bag om Aller Medias implementering af Workday Adaptive Planning – og få en introduktion til systemet.

På webinaret får du indblik i, hvad der sker, når budget- og forecasting-processer i Excel skiftes ud med et cloudbaseret værktøj.  

Få tilsendt webinaret – Se det, når du vil.

Budget. Forecasting. Løn.

Tre helt centrale processer, samlet ét sted. Sådan ser det ud hos Aller Media efter implementeringen af Workday Adaptive Planning. Et planlægningsværktøj, de i den grad har fået ind under huden ved at gøre tingene selv.

Det høster de frugterne af nu.    

Vi implementerede faktisk systemet, mens vi lavede budgetter. Det var en læringsproces, fordi vi udviklede os sideløbende med, at vi fandt ud af, hvordan budgettet skulle skrues sammen. At gøre det på den måde har gjort os helt skarpe på, hvad vi har brug for i vores planlægningsprocesser.

- Fie Palle, Head of Business Controlling hos Aller Media

Så hvordan gik Aller Media fra en klassisk budgetproces i Excel, der betød mange ark spredt ud over organisationen og mange timers manuelt arbejde, til budgetter og forecasting samlet ét sted?  

Hør Fie Palle, Head of Business Controlling hos Aller Media, dykke ned i rejsen fra Excel til cloudbaseret og fortælle om: 

  • Aller Medias erfaringer med Workday Adaptive Planning indtil videre
  • Processen fra Excel til en cloudbaseret FP&A-platform
  • Hvordan implementeringen af Workday Adaptive Planning har ændret måden, hun og kollegerne i Aller Media arbejder på, når det kommer til budgettering og forecasting
  • Hvilke features der, indtil videre, er blevet hendes foretrukne.  

 

Webinaret introduceres af Morten Boldsen, Partner i Finance IT Services – og du får sat levende billede på, når Sylvester Hesseldal, Senior Consultant i Finance IT Services, åbner porten til Workday Adaptive Planning og inviterer ind i maskinrummet. Her klikker og fortæller han dig igennem nogle af de features, Fie fremhævede i interviewet. Du bliver introduceret til systemet, så du kan få fornemmelsen af, hvordan data arbejder og bliver sat i system – fra din stol.

Workday Adaptive Planning er en førende platform inden for cloudbaseret FP&A. Og det er der flere grunde til.

Planlægningsværktøjet støtter forretningen med fleksible og intuitive processer, som kan tilpasses både markedsforhold og forretningsstrategier. Kort sagt – et system, I kan udvikle til jeres behov.

Agilitet ligger i hjertet af Workday. Ved at planlægge, implementere og analysere i ét system minimeres ikke bare tiden fra start til handling; fejl reduceres også.

Workday kan nemt adopteres af alle brugertyper på alle niveauer i organisationen. Fra superbrugere til dem, der bidrager med data, og dem, der trækker rapporterne. 

Praktisk

Når du skriver dig op til webinaret, får du tilsendt et link på mail – og du er nu klar til at læne dig tilbage og blive klogere på Workday Adaptive Planning. Det kræver ingen særlig afspiller eller downloads, og du kan altid sætte på pause, hvis du pludselig bliver kaffetørstig. Har du brug for at gense nogle af pointerne, kan du både spole og gense, som du lyster.  

Webinaret foregår på engelsk.  

Webinaret er for dig i finans eller IT, som overvejer at rykke videre fra jeres nuværende system. Måske er du bare nysgerrig. Uanset – få det gratis.

Få fingre i webinaret  

Ja tak.