Anonym

En karriere hos vores kunder

Søger du nye karrieremuligheder inden for bl.a. økonomi, jura, IT eller human ressources? Men uden for konsulentbranchen? 

 

Så er du landet det rette sted. For kan du sætte ord på, hvilket arbejdsliv du drømmer om, kan vi sætte dig i kontakt med de af vores kunder, som har åbne muligheder, der matcher dine ønsker.  

Du får objektiv karrieresparring

Vi hjælper større danske og internationale virksomheder med at styrke deres supportfunktioner. Én måde, vi gør det på, er at forbinde deres mange karrieremuligheder med dygtige kandidater som dig. Og vores speciale er rekruttering af ledere, mellemledere og fagspecialister.

 

Når du kommer i dialog med os, får du derfor indgående kendskab til den givne stilling, opgavernes karakter og den virksomhedskultur, du vil skulle indgå i. Samtidig med, at du får en objektiv karrieresparringspartner, som du kan tale åbent med om dine ønsker og krav.

Er du nysgerrig?

Upload dit CV her!

Du får en professionel proces

Rekrutteringsprocesser kræver tid og energi for alle involverende. Derfor gør vi også en dyd ud af, at du får så professionel og smidig en proces som overhovedet muligt.  

 

Kommer du i proces via os, kan du forvente, at din tid ikke er spildt. Heller ikke selvom den første kaffe ikke ender ud i dit næste job. Hvis du har lyst, vil vi nemlig gerne forsætte dialogen, for vi ved godt, at det kræver mange overvejelser at finde det helt rette match, hvilket vi har stor respekt for.

Udforsk de aktuelle muligheder hos vores kunder!

Udforsk de aktuelle muligheder hos vores kunder!

Ledige stillinger!

Vil du vide mere?

Gitte Hjortskov Larsen
Gitte Hjortskov Larsen, Director
Kontakt os