Basico-events-academy-kompetenceudvikling

Basico Academy – Kompetenceudvikling med dig i fokus

Læsetid: 3 minutter

KARRIEREMAILEN
Giver dig nys om åbne stillinger, artikler om konsulentlivet og guldkorn til jobjagten.
TILMELD DIG

Verden er foranderlig, hvilket ikke ser ud til at ændre sig foreløbig. Det ved du allerede. Og for at imødekomme et konstant skiftende miljø har vi i Basico et akademi, som har til formål at sikre og udvikle høj faglighed for alle medarbejdere på tværs af vores forretningsområder.

Basico Academy er vores fælles læringsplatform, og vi hjælper dig med at videreudvikle dine faglige kompetencer på en måde, der passer til din rolle, din erfaring og dine individuelle behov. Er du ny på arbejdsmarkedet, kan du fx få værktøjer til, hvordan du bliver en dygtigere konsulent, eller du kan få kurser i salg og ledelse, hvis du er en mere erfaren spiller, og det er her, du ønsker udvikling.

Vi har store ambitioner på dine vegne, og vi vil bringe din kompetenceudvikling til nye højder, så du altid kan følge med udviklingen, lære noget nyt og være på forkant med en verden i forandring.

Hvad består Basico Academy af?

Helt konkret består akademiet af tre elementer på tværs af fysisk og virtuel læring, som du kan læse mere om herunder.

1. Bootcamps

Bootcamps til faglig udvikling i en uformel atmosfære. Her får du undervisning af vores egne dygtigere partnere krydret med teambuilding samt overnatning på et lækkert hotel med mad og drikke.

2. Fysiske kurser

Fysiske kurser til læring i hverdagen som fx præsentationsteknik, facilitering, projekt- og leveranceledelse, PowerPoint, interviewteknik m.v. Her underviser både eksterne og interne eksperter.

3. Online læring

Online læring, hvor du vil, og når du vil. Vi har implementeret en IT-understøttelse af vores læringsplatform, hvor vi har en række e-learnings. Her ligger der over 6000+ business-kurser, som du kan tilgå, når det passer dig. Nogle gange går vi endda så langt, at vi kalder vores læringsplatform for det nye netflix.

Fokuspunkterne for alle tre elementer er din udvikling, faglighed og læring i en uformel og sjov atmosfære.

Bliv et fagligt fyrtårn

Det kan næsten ikke gå nogens næse forbi, at vi tager læring og kontinuerlig udvikling seriøst. Basico har tre grundlæggende værdier – nemlig faglighed, ansvarlighed og engagement. Du kan altså som medarbejder i Basico forvente, at vi vil gøre vores ypperste for, at du kan blive til en succes og agere som fagligt fyrtårn, samtidig med at vi er sammen og har det sjovt.

I akademiet opererer vi med begrebet Subject Matter Expert (SME), hvilket betyder, at en medarbejder kan være ekspert på et område. Er du fx ekspert i Power BI, så kan det sagtens være dig, der anbefaler kurser til dine kolleger, selvom du er i starten af din karriere. Vi mener nemlig ikke, at viden hænger sammen med anciennitet – og vi kan alle blive eksperter, hvis vi har viden på et område.

Basico Academy er et vigtigt element i vores overordnede forretningsstrategi og er bygget med udgangspunkt i vores værdier, da faglig viden er vores rygrad. Vi sætter en ære i, at vores medarbejdere er dygtige, og opmuntrer og opfordrer derfor til, at de tager ansvar for at blive endnu dygtigere. Din karriere er nemlig et anliggende både for dig selv og for Basico.

Er du nysgerrig efter mere?

Synes du, at Basico Academy lyder interessant, og vil du gerne vide mere om, hvad vi kan tilbyde dig? Så læs mere om vores karrieremuligheder her.