Basico - Rekrutteringsprocessen - kort fortalt

Rekrutteringsprocessen – kort fortalt!

Læsetid: 4 minutter

KARRIEREMAILEN
Giver dig nys om åbne stillinger, artikler om konsulentlivet og guldkorn til jobjagten.
TILMELD DIG

Vi ved, at der er lige så mange rekrutteringsprocesser, som der er virksomheder, og at det som ansøger er dejligt at kende til slagets gang. Derfor har vi herunder skitseret, hvordan rekrutteringsprocessen a la Basico ser ud, så du er klædt godt på.

Billede der viser Basicos rekrutteringsproces

Upload af CV – Din faglighed med få ord

Vi venter allerede spændt på at modtage dit CV og et par linjer om din motivation. Vi ved, at du har brugt tid og kræfter på at formidle din faglighed. Derfor gør vi os umage for at vende tilbage til dig, så hurtigt vi kan, og eventuelt invitere dig til en samtale – så lad endelig være med at have telefonen på lydløs. 

Første opkald – En kort snak på telefonen

Om vi har rakt ud til dig eller omvendt, vil vi gerne have en snak med dig på telefonen, for at vi kan lære hinanden lidt bedre at kende. Det kan handle om afklarende spørgsmål til dit CV, og selvfølgelig er der også plads til de spørgsmål, du måtte ligge inde med.

Første interview – Dejligt at møde dig

Yes! Nu skal vi endelig møde dig, og vi ser frem til at give dig et indblik i dit potentielt kommende team. Til den første samtale vil du derfor møde en Basico’er – det kan være din kommende leder eller kollega – som introducerer dig til Basico og teamet, men selvfølgelig også spørger en masse ind til dig, din motivation og faglighed. Formålet er, at vi lærer hinanden bedre at kende. Og har du et par spørgsmål med i lommen, synes vi bare, det er godt!

Andet opkald – Tak for sidst

Efter første samtale vender vi tilbage med vores indtryk af første møde og den videre proces. Vi gør os umage for, at ventetiden ikke bliver lang, men samtidig vil vi også gerne give dig mulighed for at reflektere over dit indtryk af os. 

Andet interview – Godt at se dig. Igen.

Jubii, vi synes begge, at vores første møde gik godt, så vi har aftalt at mødes igen. Her møder du endnu en Basico’er, som dykker mere ned i bl.a. din faglighed og motivation. Inden samtalen har du udfyldt en personlighedsanalyse og en logiktest, der skal danne baggrund for en dialog med vores HR-repræsentant. Formålet er at sikre, at dine karriereønsker og person kan trives hos os. 

Tredje opkald – Tak for sidst

Efter anden samtale vender vi tilbage med vores samlede indtryk af matchet imellem din faglighed og dine karriereønsker og rollen hos os. Igen gør vi os umage for at vende tilbage hurtigt, men samtidig vil vi også gerne give dig en chance for at vurdere, om du oplever en mulighed for at indfri dine ønsker hos os. 

Referencer – Et par ord med på vejen

For at få lidt kontekst på din karriere vil vi efterspørge en reference, som vi kan kontakte for at få et supplerende perspektiv på dig som kandidat. 

Kontrakttilbud – Jubii – det var et match!

Sådan! Alle flueben er sat, og den rolle, vi kan tilbyde, matcher dine ønsker som hånd i handske. Så vores HR-afdeling springer til tastaturet for at få en kontrakt klar til underskrift. Nu kan du læne dig tilbage og glæde dig til vores kommende samarbejde. Det lover vi dig, at vi gør! 

Gita Rønn Schmidt

Gita Rønn Schmidt

Director

+45 25 10 22 10

gschmidt@basico.dk

Vil du vide mere om Basico?

Basico tilbyder en karriere i en ambitiøs konsulentvirksomhed, der har skabt værdi for nogle af Danmarks største virksomheder siden 2003. Vi vækster, og vi har de senere år oplevet en vedvarende stærk efterspørgsel. Vores mål er at levere mere, end det kunderne forventer. Vi lover Beyond Business Support – vi vil være tættere på og de mest kompetente.

Hvis du ønsker uddybende information, er du altid velkommen til at kontakte os.

Kontakt os