Basico Interim Services Business Controller

Interim Business Controller 

Har du brug for kompetencer inden for økonomistyring og regnskab? 

Har du netop fået en opsigelse fra din business controller? Eller synes du, jeres virksomhed trænger til et frisk blik på jeres økonomistyring? Så kan vi hjælpe dig med vores interimsassistance, der giver dig den nødvendige fleksibilitet i en tid med konstant forandring. Vores konsulenter kan nemlig agere interim business controllere, som både varetager kritiske opgaver og bringer nye indsigter til dine økonomiske processer.  

Interim controllers, der understøtter din virksomheds behov

Uventede situationer på arbejdspladsen kan udløse en række bekymringer. For hvad bliver omkostningerne ved at finde en kvalificeret erstatning? Kan en ny interim controller overhovedet matche din organisations specifikke behov og kultur? Og hvordan kan du få mest mulig værdi ud af en interim controller, så løsningen er en investering i din virksomheds fremtid?   

Det er bekymringer, vi forstår til fulde. 

Du kan forvente høj datasikkerhed og fortrolighed, og at omkostningerne ved en interim controller er gennemsigtige og forudsigelige. Desuden er vores konsulenter nøje udvalgt for at sikre, at de har den kombination af praktisk erfaring, faglige kompetencer og personlige egenskaber, der kan understøtte din virksomheds behov bedst muligt, og hurtigt kan tilpasse sig dit team.  

Sidst ‒ men ikke mindst – arbejder vi tæt sammen med dig for at sikre en problemfri overgang, når vores interimsopgave er fuldført.  

Med os får du ikke bare interimsassistance – du får en strategisk partner, der er dedikeret til at styrke din virksomheds økonomiske robusthed

Finansielle udfordringer kan løses med interimsassistance

Har du brug for at forbedre jeres cash flow-cyklusser?   

 

En interim business controller kan hjælpe med at analysere jeres cash flow-cyklusser og identificere flaskehalse og ineffektivitet.   

Skal du udvikle realistiske budgetter og forecasts?  

 

En interim controller kan bidrage med ekspertise inden for budgetteringsprocesser, hjælpe med at udvikle mere realistiske modeller og forbedre prognosemetoder.  

Skal du sikre, at du overholder regnskabsstandarder?  

 

Interim controllers kan sikre, at du overholder alle relevante standarder og regler, og minimere risikoen for bøder og andre sanktioner, så du er opdateret med de nyeste ændringer.  

Skal du implementere en plan for økonomisk genopretning? 

 

I tider med økonomisk pres eller turnaround-situationer kan en interim controller vurdere den nuværende finansielle tilstand  samt identificere områder, der kræver omstrukturering. 

Case: Din chef-controller skal på barsel. Kan interimsassistance være løsningen?

Forstil dig følgende situation.  

Du arbejder i en virksomhed med en omsætning på MDKK 1.300 og aktiviteter spredt over både Danmark og Sverige, og din chef-controller skal på barsel i 10 måneder.  

Hvilket efterlader dig med en udfordring. For hvordan skal du håndtere ledelsen af virksomhedens controllere og de tilhørende opgaver?  

Løsningen blev for denne virksomhed at få interimsassistance fra os i Basico.  

Helt konkret stillede vi med en konsulent, der som en midlertidig løsning besad rollen som business controller, indtil ansættelsen af en business controller kunne komme på plads.  

Imens virksomheden søgte med lys og lygte, gjorde vores konsulent følgende i rollen som interim business controller:  

    • Deltog i sociale sammenhænge på tværs af afdelingen for at få et bedre indblik i kulturen og virksomheden  
    • Tog en central rolle i implementeringen af ændringer i rapporteringssystemer  
    • Assisterede på opstarten af Closing Cockpit i SAP: En procesoptimering, der sikrer en struktureret og ensartet grænseflade i forbindelse med dokumentation af de periodiske rapporteringer  
    • Sparrede med CFO’en i forbindelse med personaleledelse, den daglige drift og markante ændringer af fx rapporteringskulturen. 

Ansættelsen af en interim business controller gjorde det derfor muligt for økonomiafdelingen at gennemføre opgaver til tiden og skabe vedvarende forandringer, der efterlod virksomheden et bedre sted.  

Få den bedste interimsløsning til din opgave ved at vælge os 

Når finansielle udfordringer presser sig på, har du brug for en partner, der ikke bare forstår kompleksiteten i din situation, men også handler hurtigt og effektivt for at skabe stabilitet og vækst. 

Vores interim controllers er håndplukket for deres evne til at levere skræddersyede løsninger, der passer præcist til din virksomheds behov. På den måde kan vi sikre, at din likviditet er robust, dine finansielle planer er realistiske, og at din virksomhed overholder alle regnskabsmæssige standarder.  

Med os får du mere end bare interimsassistance; du får en dedikeret samarbejdspartner, der er forpligtet til at sikre din virksomheds succes nu og i fremtiden. 

Basico-rekruttering-medarbejder-nichlas-paredes-gitte-hjortskov-larsen
Rekruttering

Rekruttering

Lad os hjælpe med at identificere, evaluere og ansætte de bedst kvalificerede kandidater til nøglepositioner i din virksomhed. Allierer du dig med os, får du rådgivning om og rekruttering til executive-, management- og specialistpositioner inden for vores ekspertiseområder: Finance, People & Payroll, Legal og Finance IT. 

Læs mere her
Basico-karriere-i-basico
Karriere i Basico

En karriere hos Basico!

En stilling som fastansat konsulent hos Basico er for dig, der motiveres af udfordringer, og som vil være i et konsulenthus, hvor alle er velkendte ansigter. Hos os kan du give dine erfaringer perspektiv og selv være med til at skabe din karrierevej. Hvor den går hen, afhænger af, hvad der er vigtigt for dig. 

Læs mere her
Nyhedsmail
Insights by Basico

Hold dig opdateret!

Insights by Basico er en ugentlig nyhedsmail med tendenser og viden fra supportfunktionerne. Du får en faglig vitaminindsprøjtning direkte i indbakken hver lørdag i form af spændende vidensartikler, caseinterviews, how-to-artikler, eventinvitationer og meget mere.

Tilmeld dig her

Skal vi tales ved?

Vi sidder klar til at hjælpe dig - så ræk endelig ud
Kontakt os