Executive
Search &
Recruitment

Basico-people-payroll-search-selection

Executive
Search &
Recruitment

Lad os hjælpe med at identificere, evaluere og ansætte de bedst kvalificerede kandidater til nøglepositioner i din virksomhed. Allierer du dig med os, får du rådgivning om og rekruttering til executive-, management- og specialistpositioner inden for vores ekspertiseområder: Finance, People & Payroll, Legal og Finance IT. 

Få succesfulde ansættelser, der tilfører merværdi til din organisation. 

Vi tror på, at en virksomheds succes hviler på de mennesker, der driver den. Derfor er det afgørende at finde kandidater, der ikke kun matcher de nødvendige færdigheder og erfaringer, men også har den rette vision, passion og ledelsesstil. 

Lad os lede efter din næste topleder

Skal du finde din næste CFO, CHRO eller måske CLO til det strategiske ledelsesniveau i din virksomhed? Så lad os hjælpe dig med at ansætte den rette kandidat. 

Vi er specialiseret i executive seach – altså at finde og udvælge topledere, der kan bidrage til at skabe forretningsmæssige resultater i tæt samarbejde med din virksomheds direktion og øvrige lederteam. 

Faktisk har vi gjort det i over ti år. Og har derfor opbygget værdifulde relationer med både kunder og kandidater. 

Så du får en sparringspartner med høj faglighed, forretningsforståelse og dyb indsigt i markedet, der sætter sig grundigt ind i din virksomhed, stillingens krav, succeskriterier og nøglekompetencerne for succesfuld ledelse i netop din virksomhed 

Vores tilgang giver dig derfor ikke kun sparring og rådgivning til at identificere den rette lederprofil til jobbet. Men også en effektiv og kvalitetssikret proces, der skaber værdi i sig selv. 

Kan vi hjælpe?

Gitte Hjortskov Larsen
Gitte Hjortskov Larsen, Director
Kontakt os

Vi hjælper med at finde specialiserede medarbejdere eller mellemledere

Vi er et konsulenthus bestående af fagprofiler inden for Finance, People & Payroll, Legal og Finance IT. Så søger du en specialist inden for en af disse fagligheder, er vi bogstaveligt talt på hjemmebane. 

Og de faglige kompetencer, den praksisnære erfaring og de personlige egenskaber, der er afgørende for at få succes i roller inden for de pågældende fagligheder – ja, dem kan vi genkende på lang afstand. 

Vores faglige fokus, lange erfaring og betydelige netværk kommer dig til gode i hele rekrutteringsprocessen: 

  • Når vi skal forstå din virksomhed og de faglige udfordringer, der ligger i stillingen. 
  • Når vi skal finde de rette kandidater. 
  • Og ikke mindst – når vi screener, interviewer og tester både faglighed og personlighed. 

Efter en grundig proces præsenterer vi dig for en shortliste af kandidater, vi tror på kan matche dine specifikke behov – og ikke mindst vil trives i din virksomhed. 

Rekrutteringsprocessens faser

Som du uden tvivl har luret, betyder transparens og forventningsafstemning utrolig meget for os. Derfor får du herunder en gennemgang af hele processen, så du ved, hvilket forløb du får, hvis du indgår et samarbejde med os.

Fase 1: Du får hjælp til at sætte ord på dit behov

Vi tager en grundig drøftelse med dig om rollen og din virksomheds behov. Her udfordrer vi dig gerne for at skærpe jobprofilen, så du får den rigtige kandidat til stillingen. 

 

Fase 2: Du får en detaljeret stillingsprofil

Vi udarbejder en stillingsprofil, der beskriver jobbet samt de ønskede færdigheder, erfaringer, kvalifikationer og personlige egenskaber, som kandidaten skal besidde. 

 

Fase 3: Du får en professionel searchproces

Vi stiller skarpt på målgruppen og drejer på de håndtag, der skal til for at få relevante kandidater i tale. 

 

Fase 4: Du får en grundig screening, kvalificering og udvælgelse

Vores erfarne recruiters gennemfører dybtgående interviews og integrerer nuancerede testværktøjer i forløbet. Dette hjælper med at minimere risikoen for fejlansættelser. 

 

Fase 5: Du bliver præsenteret for udvalgte kandidater

Du bliver præsenteret for de kandidater, vi vurderer matcher såvel stillingen som din virksomhed. Er der gensidig interesse, så tager vi nøje udvalgte referencer. 

 

Fase 6: Du får en opfølgning fra os

Når du har fået den rette kandidat om bord, kan du forvente, at vi ikke slipper kontakten helt. Vi følger nemlig op i løbet af de første måneder for at sikre, at I trives med samarbejdet. 

Evaluering af slutkandidater

Som ansættelsesansvarlig står du over for en betydelig opgave, når du skal identificere og ansætte den mest velegnede kandidat, hvis kvalifikationer og kompetencer skal matche både den ledige stilling og organisationens behov. 

Du kan vælge at få assistance til denne del af processen. 

For selvom vi ikke har været involveret i hele rekrutteringsprocessen, kan du sagtens drage nytte af vores assistance i evalueringen af dine slutkandidater. 

Benytter du dig af den mulighed, får du glæde af vores erfaring med at bruge psykologiske tests og vores ekspertise i at vurdere kandidaternes personlighed. Og du sikrer dig dybere indsigt i kandidaternes personlige kompetencer og udviklingspotentiale. Hvilket – i vores optik – er den sidste afgørende faktor for, om ansættelsen skaber værdi for din virksomhed og bliver en succes. 

Med andre ord får du styrket dit beslutningsgrundlag gennem en ekstra objektiv vurdering af dine slutkandidater gennem en analyse af deres personlige styrker og svagheder samt ledelsesmæssige fokus.

Basico-people-payroll
People & Payroll Services

People & Payroll Services

Har du brug for optimering af dit People-område, et eftersyn af din lønproces, interim assistance eller hjælp til rekruttering? Så er du havnet det rette sted. Vores erfarne konsulenter har masser af ekspertise inden for People og Payroll og står klar til at hjælpe dig! 

Vil du vide mere?
Basico Change Management Henrik
Change Management

Change Management

Står du over for en organisatorisk forandring? Og ønsker du sparring på, hvordan du får dine medarbejdere med om bord, så de kan se sig selv i din forretningsmæssige aspiration for fremtiden? 

Vil du vide mere?
Basico Coaching Marie
Coaching

Coaching

Er du en leder eller en specialist, der søger personlig udvikling og karrierestøtte? Så bringer vores coachingprogrammer dig nærmere målet. 

Vil du vide mere?

Kan vi hjælpe?

Bjarke Reffstrup
Bjarke Reffstrup, Director
Kontakt os