Search & selection

Basico-people-payroll-search-selection

Search & selection

Når du skal rekruttere en mellemleder eller specialist, er der mange ting, der skal gå op i en højere enhed. Faglige kompetencer, erfaring og personlighed skal passe til både stillingen og din virksomhed, og det er aldrig nogen simpel opgave at finde den helt rette kandidat.

Hos Basico har vi både erfaringen, kompetencerne og netværket til at finde og udvælge de medarbejdere, der sikrer din virksomheds fortsatte udvikling og vækst.

Search and selection hjælper dig med at finde den rette kandidat

Få kontakt mellem kvalificerede medarbejdere og spændende virksomheder.

Når du står over for en rekruttering, er vores udgangspunkt altid en dyb faglighed, forretningsforståelse og et indgående kendskab til markedet, og vi er din sparringspartner under hele forløbet. Når vi skal indkredse det helt rette felt af de bedste kandidater, trækker vi både på egen erfaring fra de interne supportfunktioner og fra mange års virke som rekrutteringskonsulenter.

Det betyder, at vi vurderer kandidaterne såvel med vores rekrutteringsfaglige ekspertise som med den specifikke faglighed, der er relevant for den konkrete stilling – så det er fx en uddannet revisor, der vurderer kandidatfeltet, når vi skal finde din næste CFO.

Kan vi hjælpe?

Gitte Hjortskov Larsen
Gitte Hjortskov Larsen, Director
Kontakt os

Vi sætter en ære i at forstå dine behov

Der ligger altid en grundig foranalyse til grund for vores rekrutteringer. Det er vigtigt for os, at vi har en fælles forståelse for din virksomhedsprofil og for kandidatprofilen, så vi er sikre på, at vi kan præsentere dig for et kvalificeret og motiveret kandidatfelt – og at vi i sidste ende finder det helt rette match.

Vi har mange års erfaring med at finde og rekruttere lige præcis den specialiserede profil, du mangler (til dine supportfunktioner). Vi kender og forstår supportfunktionernes udfordringer og er ikke bange for at udfordre dig og organisationen.

Vi lægger vægt på værdiskabende relationer til både virksomheder og kandidater og har været i dette marked i over ti år – det har resulteret i et stort netværk, ligesom vi har kontakt til de rette kandidater.

Vi har en træfsikkerhed på 99%

  • Vi møder årligt flere end 600 kandidater, løser i gennemsnit 60 rekrutteringer om året og er stolte over, at vi har en træfsikkerhed på 99%.
  • I løbet af vores garantiperiode på seks måneder ligger reklamationerne på max 1%.

Vi lover beyond business support

Det betyder, at sparring og rådgivning er en del af pakken, når vi løser en opgave inden for Search & Selection.

Basico-people-payroll
People & Payroll Services

People & Payroll Services

I People & Payroll Services tilbyder vi en bred palet af ydelser inden for human resource management. Vi samarbejder med dig om at skabe forretningsmæssig værdi gennem dine medarbejdere.

Vil du vide mere?
Basico-ledelse-organisation-lykke-pedersen
Ledelse og organisation

Ledelse og organisation

Virksomheder skal kunne omstille sig hurtigt for at sikre organisationens udvikling på et omskifteligt marked. Vi tilbyder professionel rådgivning, der gør en forskel for dig og din forretning i en tid, hvor forandring er altafgørende.

Vil du vide mere?
Basico-people-payroll-executive-search
Executive search

Executive search

Basico er specialiseret i executive search og har mange års erfaring. Vi kortlægger og rådgiver om de kompetencer og egenskaber, der er afgørende for, at en ledelsesopgave kan varetages succesfuldt.

Vil du vide mere?

Lad os tales ved.

Vi sidder klar ved telefonen.

+45 702 703 71
Kontakt os