Rekruttering

Basico-rekruttering-medarbejder-nichlas-paredes-gitte-hjortskov-larsen

Rekruttering

Mangler du assistance til at finde kompetencer inden for økonomi, jura, HR, Finance IT eller facility management?Så hjælper vi med executive search og rekruttering af ledere, mellemledere og specialister.

Rekruttering af specialister og ledere

Har du brug for assistance til at finde og udvælge kvalificerede kandidater, der matcher din virksomheds behov og ambitioner.

   

Så er du havnet det helt rigtige sted. 

 

Vores specialiserede processer er designet til at hjælpe dig med at tiltrække og ansætte de bedste specialister og ledere til din virksomhed. 

 

Vi sørger for, at du kommer i mål med den helt rigtige leder eller specialist. 

Lad os tage en snak om din virksomheds aktuelle behov

Kontakt os

Executive search

Vi er her for at sikre dig en effektiv, målrettet og professionel rekrutteringsproces. 

 

Vores udgangspunkt for rekruttering hviler på en dyb faglighed, forretningsforståelse og et indgående kendskab til markedet. 

 

Det kan vi gøre, fordi vi samarbejder på tværs af vores eksperters fagområder, der dækker hele CFO’ens område – lige fra finansfolk med IT-kompetencer til lønspecialister med dyb HR-faglighed.   

 

Så hvad end du har brug for assistance til at rekruttere en …  

  • Financial Controller
  • Finance Business Partner   
  • CFO
  • FP&A-specialist 
  • Jurist   
  • HR-direktør
  • Payroll-specialist 

 

Ja, så kan vi hjælpe. Også selvom du udvider listen.   

Vil du vide mere?

Gitte Hjortskov Larsen
Gitte Hjortskov Larsen, Director

Få hjælp til rekruttering, og optimer din ansættelsesproces i dag 

Vi tilbyder skræddersyede løsninger, der passer til dine unikke behov, og vi er dedikerede til at finde de mest kvalificerede kandidater. Vi sætter nemlig en ære i at forstå dine behov, og der ligger altid en grundig foranalyse til grund for vores rekrutteringer.  

På den måde er vi sikre på, at vi kan præsentere dig for et kvalificeret og motiveret kandidatfelt – og at vi i sidste ende finder det helt rette match. 

Vi lægger vægt på værdiskabende relationer til både virksomheder og kandidater og har været i dette marked i over ti år.  

Når du vælger os til rekruttering, lover vi at levere beyond business support. Det betyder, at sparring og rådgivning er en del af pakken. 

Basico-interim-services-konsulent-assistance
Interim services

Interim Services

Har du et akut behov og mangler en interimkonsulent til at løse en opgave? I Basico leverer vi interimsassistance, der hjælper din virksomhed med at nå jeres ønskede mål, når du har brug for en midlertidig ressource.

Vil du vide mere?
Basico-power-BI-faa-finansielle-kompetencer-i-finansafdelingen
Digitalisering

Digitalisering 

Det teknologiske fundament er afgørende for, at supportfunktionerne kan møde forretningens behov, og for at din virksomhed får størst mulig værdi ud af jeres supportfunktioner. 

Vil du vide mere?
Basico-raadgivning-lisbeth-bau-madsen
Rådgivning

Rådgivning

Vi tror på, at et stærkt fundament er et afgørende udgangspunkt for en stærk virksomhed i vækst. Derfor har vi fokus på at yde værdiskabende rådgivning til supportfunktionerne. 

Vil du vide mere?

Lad os tales ved!


Vi sidder klar ved telefonen
+45 702 703 71
Kontakt os