Nyhedsmail

'Process management'? Fordi ...

… der ikke er nogen gode grunde til at lade være. Tværtimod. Men ved du alligevel ikke, hvor du skal starte, eller mangler de sidste argumenter for, hvorfor det er indsatsen værd? Så skriv dig op til vores mailserie, der giver dig alle argumenterne for, hvorfor du skal i gang med 'process management'.

Ja tak. Skriv mig op!

Hvornår er du færdig med at arbejde med dine processer? 

Det er et godt spørgsmål, hvor svaret er: at ud fra et forretningsmæssigt synspunkt bliver du aldrig færdig. Du skal arbejde kontinuerligt med dine processer, for der vil altid være forretningsmæssige gevinster at hente. 

Jævnligt kan du støde på de utallige fordele ved 'process management'. De præsenteres ofte i hårde tal. Og lover alt lige fra 30-50% produktivitetsforbedringer på processer i backoffice-funktioner og kvalitetsforbedringer med 80% til omsætningsstigninger på 40%. Alle kvantitative mål, som appellerer til alle med sans for forretning. 

Inklusiv dig gætter vi på. 

Vores ærinde med denne artikelserie er at gå et spadestik dybere. Og sætte spot på de underliggende forretningsmæssige årsager til, at du kan høste gevinster, de færreste vil takke nej til. 

Med andre ord vil vi hjælpe dig med at svare på, hvorfor i alverden du og din virksomhed skal arbejde med 'process management', og vise dig, hvad 'process management' kan gøre for dig. 

Spændende. Skriv mig op!

For mange virksomheder er det at dokumentere processer en engangsfornøjelse, hvor processerne indgår i en specifik sammenhæng. Vores erfaring er, at der er forretningsmæssig værdi i løbende at arbejde med processer og holde dem opdateret.

- Morten Boldsen, Partner i Basico

Få et sneak peak på artiklerne:

Igennem ti artikler vil du få inspiration til, hvad 'process management' kan gøre for dig.

Og det lyder jo alt sammen meget godt. Men du vil vel gerne vide, hvad du præcis kan læse om? 

Nedenfor lister vi seks udvalgte gevinster ved 'process management', som du kan læse om, hvis du skriver dig op. 

Du vil kunne finde flere i mailserien. Så hvis du ikke er hastet til sign-up-knappen endnu, så håber vi, at de seks gevinster kan få dig overbevist.

 • Få succes med besparelsesprojekter

  At arbejde kontinuerligt med procesoptimering er dit bedste værktøj til at kunne optimere hele virksomhedens omkostningsbase målrettet – og uden at gå på kompromis med værdiskabelsen.

 • Øg din eksekveringskraft

  Det er en fordel, hvis din virksomheds forretningsprocesser og dokumentationen af dem er opdateret. Det vil give dig et stærkt udgangspunkt, når der skal træffes beslutninger om nye projekter.

 • Hjælp nye medarbejdere

  Vores påstand er, at dokumenterede processer kan være med til at give nyansatte en mere flyvende start, der sender dem på succeskurs mod en selvkørende arbejdsgang.

 • Skab besparelser med små indsatser

  Vi vil gerne slå et slag for, at du løbende arbejder med dine processer. For i det arbejde gemmer sig dét, vi kalder 'microsavings'. Og som du ved. Mange bække små gør …

 • Vær rustet til forandring

  Forandringer er svære at forudse, men du kan forberede forretningen og skabe gode betingelser at træffe beslutninger ud fra. Her er dokumenterede processer vigtige for både dit overblik og gennemsigtigheden.

 • Øg sammenhængskraften og nedbryd siloer

  Dokumenterede processer skaber indsigt i arbejdsopgaverne og forståelse imellem afdelinger. Resultatet bliver en sammenhængende organisation, hvor informationen bevæger sig flydende imellem stakeholders.

Basico Mailserie

Guldkorn lige i indbakken!

I vores mailserie præsenterer vi dig for forskellige årsager til og gevinster ved at arbejde med 'process management'. Med det formål at klæde dig godt på til at starte dit procesarbejde.

Ja tak - jeg er overbevist!