Digitalisering 

Basico-power-BI-faa-finansielle-kompetencer-i-finansafdelingen

Digitalisering 

Det teknologiske fundament er afgørende for, at supportfunktionerne kan møde forretningens behov, og for at din virksomhed får størst mulig værdi ud af jeres supportfunktioner. 

Digitalisering frigør værdifuld tid

I supportfunktionerne bliver vi mødt af stigende krav og forventninger til leverancerne – som regel uden at der bliver tilført flere ressourcer. Det betyder, at vi bliver nødt til at arbejde smartere – og til at effektivisere for at få frigjort tid til at kunne imødekomme forretningens behov. 

 

En oplagt vej til øget effektivitet går via digitalisering, fordi digitalisering gør det muligt at få frigjort tid ved at lade software klare nogle af de repetitive, manuelle processer, der ellers håndteres af medarbejderne. 

Lad os tage en snak om din virksomheds aktuelle behov

Kontakt os

’The missing link’ mellem supportfunktionen og IT

I Basico går vi på arbejde for at gøre andre til en succes, og vi har mange års erfaring med at arbejde i krydsfeltet mellem IT og supportfunktionerne. Når vi hjælper din virksomhed med digitalisering, er vores fokus på at sikre, at løsningerne understøtter jeres arbejde optimalt og at skabe forståelse mellem IT og den aktuelle supportfunktion.

 

Vi er klar til at hjælpe din virksomhed godt fra start og hele vejen i mål, uanset om du rækker ud til os for at få hjælp til en del af din virksomheds digitaliseringsprojekt eller til hele projektet. Vi kan hjælpe med alt fra valg af legaltech-værktøjer til fx GDPR og kontrakthåndtering til udskiftning af din virksomheds ERP-system og automatisering ved hjælp af RPA.

Finance IT Services

Digitaliseringsservices, der passer til supportfunktionernes behov 

Vi favner en bred vifte af digitaliseringsservices for at kunne imødekomme alle supportfunktionernes behov, og vi udvider løbende vores palet med nye værktøjer og services, som vi kan se kan skabe værdi for vores kunder. 

Vi kan bl.a. hjælpe med ERP-udskiftning, procesautomatisering, ’process management’, planning, BI, projektledelse og digitalisering af månedsluk. Men vi kan også rådgive om, hvilket FM-system du skal vælge til datafangst, eller hvilke legaltech-værktøjer der kan aflaste din hverdag. 

Fælles for vores digitaliseringsløsninger er, at vi altid har fokus på at få lettet arbejdet i supportfunktionerne og på at få frigjort værdifuld tid, som medarbejderne kan bruge på mere værdiskabende og interessante opgaver end repetitive, manuelle processer. Det er alt andet lige mere spændende at agere business partnere for forretningen end at flytte data rundt i et væld af regneark. 

Er du i tvivl om, hvad digitaliseringsbehovet er i netop din virksomhed, så ræk endelig ud. Vi har mange års erfaring med at vurdere digitaliseringsbehovet i supportfunktionerne, og vi tager gerne en uforpligtende snak om, hvor og hvordan det giver mening at sætte ind ud fra din virksomheds aktuelle situation og jeres behov. 

Styrk din forretning med stærke insights

Styrk din forretning med stærke insights

Få et fagligt indspark med substans direkte i indbakken.

Tilmeld dig vores nyhedsmail, Insights by Basico. Så modtager du også vores faglige magasin Content.

 

Insights by Basico
Basico-interim-services-konsulent-assistance
Interim services

Interim Services

Har du et akut behov og mangler en interimkonsulent til at løse en opgave? I Basico leverer vi interimsassistance, der hjælper din virksomhed med at nå jeres ønskede mål, når du har brug for en midlertidig ressource.

Vil du vide mere?
Basico-rekruttering-medarbejder-nichlas-paredes-gitte-hjortskov-larsen
Rekruttering

Rekruttering

Lad os hjælpe med at identificere, evaluere og ansætte de bedst kvalificerede kandidater til nøglepositioner i din virksomhed. Allierer du dig med os, får du rådgivning om og rekruttering til executive-, management- og specialistpositioner inden for vores ekspertiseområder: Finance, People & Payroll, Legal og Finance IT. 

Vil du vide mere?
Basico-raadgivning-lisbeth-bau-madsen
Rådgivning

Rådgivning

Vi tror på, at et stærkt fundament er et afgørende udgangspunkt for en stærk virksomhed i vækst. Derfor har vi fokus på at yde værdiskabende rådgivning til supportfunktionerne. 

Vil du vide mere?

Lad os tales ved.

Vi sidder klar ved telefonen.
Kontakt os